Prečo nedonáša Tesco donášková služba aj do Bolerázu?
zaujimalo by ma to do ostatných dedin dovezu ale prave tam nie.čo by mohli ☹
Bože ženy to už ste také lenivé že ešte aj potraviny si dáte domov dovážať 😖
@artemiss a co ked maju na to ine dovody? ja som v ramci pracovneho dna bez auta, kedze nemame v rodine dve a urcite mi lepsie padne, ked mi 10 kil muky, 10 kil cukru za 2,50 dovezu domov ako sa s tym tahat peso a s lenivostou to nema nic spolocne, kedze za tie dve hodiny, co by som stratila nakupom, kedze by som to naraz neodniesla, mozem urobit v praci robotu a tym padom vyrobit nejaky zisk........ takze bez urazok poprosim. NIe kazda, ktora si ulahcime zivot ako sa da to, robime z lenivosti
Arthemiis ...preco by bola leniva?co ked si potrebuje nakupit a nema doma muza ani nikoho kto by ten nakup spravil.a dokonca do niektorych obchodv ta s kocikom ani nepustia.
To vyhodne pre starsie ludia,ale nepacim sa dovezu potraviny,nahodou datum neplatnost a neco poskodenie priklad otvorene jogurt,maslo,maso,salam,atd... 😒
@arthemis ja nemam vodicak vozila som autobusom na vikend tazke tasky a dopadlo to rak ze ma bolel chrbat a plecia ale riadne a leniva nie som. A matka co je doma na materskej a v define nema tesco len drahy obchod to bodne. Pre niektore je lepsie to nechat doniest ako vyslat chlapa 😀
@hruzikovci prosím ťa nepíš do fóra keď nevieš po slovensky!!!! Vytáča ma také hatlaniny čítať.... 😠
Ja by som prišla o ten pôžitok nakupovať 😀
my sme to vyuzili par krat.. tri male deti a ja na dedine a manzel v praci.. super, vecer deti zaspali a ja som nahodila co som chcela .. a vyslo to aj lacnejsie, lebo keby som isla osobne, kupila by som aj to co som nechcela 🙂
schvalujem a bola som spokojna s dovozom, ochotny pan, tovar v pohode, cerstvy,nic neposkodene, nerozbalene, vsetko v zaruke.. prisla prebrala som tovar a zaplatila kartou
Aktuálne služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90 miestach Slovenska. Pripravujeme aj ďalšie lokality. Kde presne dovážame potraviny, si môžete overiť tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...

Mozno sa opytam blbo - ale ich si sa uz pytala? Lebo tu ti kto da taku odpoved?