icon

Prečo nedonáša Tesco donášková služba aj do Bolerázu?

kotatko1232
3. mar 2014

zaujimalo by ma to do ostatných dedin dovezu ale prave tam nie.čo by mohli ☹

lilitela
3. mar 2014

Mozno sa opytam blbo - ale ich si sa uz pytala? Lebo tu ti kto da taku odpoved?

arthemiis
3. mar 2014

Bože ženy to už ste také lenivé že ešte aj potraviny si dáte domov dovážať 😖

aduskatt
3. mar 2014

@artemiss a co ked maju na to ine dovody? ja som v ramci pracovneho dna bez auta, kedze nemame v rodine dve a urcite mi lepsie padne, ked mi 10 kil muky, 10 kil cukru za 2,50 dovezu domov ako sa s tym tahat peso a s lenivostou to nema nic spolocne, kedze za tie dve hodiny, co by som stratila nakupom, kedze by som to naraz neodniesla, mozem urobit v praci robotu a tym padom vyrobit nejaky zisk........ takze bez urazok poprosim. NIe kazda, ktora si ulahcime zivot ako sa da to, robime z lenivosti

evka_evka
3. mar 2014

Arthemiis ...preco by bola leniva?co ked si potrebuje nakupit a nema doma muza ani nikoho kto by ten nakup spravil.a dokonca do niektorych obchodv ta s kocikom ani nepustia.

hruzikovci
3. mar 2014

To vyhodne pre starsie ludia,ale nepacim sa dovezu potraviny,nahodou datum neplatnost a neco poskodenie priklad otvorene jogurt,maslo,maso,salam,atd... 😒

skaredekacatko
3. mar 2014

@arthemis ja nemam vodicak vozila som autobusom na vikend tazke tasky a dopadlo to rak ze ma bolel chrbat a plecia ale riadne a leniva nie som. A matka co je doma na materskej a v define nema tesco len drahy obchod to bodne. Pre niektore je lepsie to nechat doniest ako vyslat chlapa 😀

livka299
3. mar 2014

@hruzikovci prosím ťa nepíš do fóra keď nevieš po slovensky!!!! Vytáča ma také hatlaniny čítať.... 😠

Ja by som prišla o ten pôžitok nakupovať 😀

martato
3. mar 2014

my sme to vyuzili par krat.. tri male deti a ja na dedine a manzel v praci.. super, vecer deti zaspali a ja som nahodila co som chcela .. a vyslo to aj lacnejsie, lebo keby som isla osobne, kupila by som aj to co som nechcela 🙂
schvalujem a bola som spokojna s dovozom, ochotny pan, tovar v pohode, cerstvy,nic neposkodene, nerozbalene, vsetko v zaruke.. prisla prebrala som tovar a zaplatila kartou

daska_tesco
4. mar 2014

Aktuálne služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90 miestach Slovenska. Pripravujeme aj ďalšie lokality. Kde presne dovážame potraviny, si môžete overiť tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...