Chirurgická ambulancia MUDr. Ján Kasinec - odstránenie znamienka
Dobrý deň,
kožná lekárka ma poslala za chirurgom odstrániť 2 menšie znamienka. Povedala mi že pri Mihalečkovi sa dlho čaká, ale že doktor Kasinec vraj berie aj hneď v priebehu pár dní. Tak by som rada poprosila nejaké recenzie na pána doktorka Kasinca ak sa tu niekto nájde kto by mi vedel napísať. Ďakujem 🙂
@b3us4 manzel bol pri Kasincovi, super pristup, vzal ho hned ráno. Ja som bola pri Mihaleckovi, sa tam clovek nacaka a nacaka..... Pristup tiež dobrý, ale z casoveho hľadiska by som sla ku Kasincovi.
@b3us4 manzel bol pri Kasincovi, super pristup, vzal ho hned ráno. Ja som bola pri Mihaleckovi, sa tam clovek nacaka a nacaka..... Pristup tiež dobrý, ale z casoveho hľadiska by som sla ku Kasincovi.
@anonym_0e766e Ja som pri Mihalečkovi bola, ale to bolo už dávno. Par rokov dozadu. Prístup fajn akurát mi dosť veľké jazvy ostali. Lebo už som si raz dávala odstrániť takto znamienka. Ale tak teraz mi treba zase dať preč a kožná mi navrhla aj tohto doktora a o ňom prvýkrát počujem tak by som rada vedela aký je, aký má prístup
Kasinec super pristup, sla som sa objednat, hned v ten den ma zobral. V jeseni idem zase k nemu
Tiež som bola u dr.Kasinca... odporúčam bola to rýchlovka...
Tiež som bola u dr.Kasinca... odporúčam bola to rýchlovka...
@gabrielitka123 Myslíte že by ma hneď aj zobral na odstránenie keď prídem? Lebo momentálne má dovolenku do 15.7 tak v stredu tam chcem ísť ale vôbec netuším či má objedná na iný deň alebo ako. Z jednej strany to potrebujem čím skôr ale z druhej potrebujem aj vedieť aby si manžel vzal v práci voľno a mohol ostať s dcérkou a potom pre mňa prísť
@gabrielitka123 Myslíte že by ma hneď aj zobral na odstránenie keď prídem? Lebo momentálne má dovolenku do 15.7 tak v stredu tam chcem ísť ale vôbec netuším či má objedná na iný deň alebo ako. Z jednej strany to potrebujem čím skôr ale z druhej potrebujem aj vedieť aby si manžel vzal v práci voľno a mohol ostať s dcérkou a potom pre mňa prísť
@b3us4 no to vám neviem povedať či vás hneď zoberie.... Podľa toho či má niekoho objednaného...