Má niekto skúsenosť s detskou urológiou v Nemocnici novej generácie Michalovce?
Čaká nás operácia predkožky (fimóza) u takmer 3-ročného syna.
Zaujímalo by ma, ako to prebieha – aké sú izby, či je možnosť nadštandardnej izby, ako znášali deti anestéziu, starostlivosť personálu, a celková skúsenosť. Budem s ním hospitalizovaná.
Budem vďačná za každú informáciu alebo radu. Ďakujem!
@bmbm bola som tam v roku 2021a 2023,za mňa to nie je nejako "super"oddelenie. bola som tam 2x so synom,vždy sme mali síce nadštandardnu izbu,ale namiesto postele tam bola taká rozkladacia pohovka pre mňa,syn bol v postieľke. Personál ja ani veľmi neviem aký je,lebo tým,že som ja tam bola s malým,tak sestra len prišla,dala infúziu,alebo odpojila a odišla,veľmi som s nimi nebola,ani komunikácia tam nebola bohvieaka. Keď to porovnám napríklad s takým detským oddelenim v StarejLubovni,tam je to úplne iné,aj izby,aj personál. A čo bolo pre mňa úplný nonsens, tak majú tam také priesvitne dvere,síce sú matné, ale úplne prepúšťajú svetlo z chodby,bolo to otrasné v noci, lebo v izbe bolo úplne svetlo. Nechápem, kto im to vôbec navrhoval,v živote som sa nestretla s takými dverami,a to som pochodila p rôznych nemocniciach,mňa aj syna to strašne rušilo,bola som si pýtať plachtu aspoň,ale veľa to nepomohlo. Na to ,že koľko sa platí,tak bola som dosť znechutená tými podmienkami.
Som rada ,že už tam nemusíme ísť,za mňa je to veľmi slabé oddelenie,dala by som mu tak 2 body z 10.ako odborne sú tam zrejme profesionáli,ale chýba im tá "iná"stránka