Hľadám dobrého zubára s priateľským prístupom
Ahojte dievčata,chcela by som od vas radu. Potrebujem dobreho zubara, ktory ma aj dobry pristup,je ľudsky,som dost bojko. Hlavne aby mal rentgen,aby som nemusela este aj za tým chodit.
Dr. Martin pristup skvely, len ceny🤦♀️🫣 2x plomba mliecny zub , rtg, premedikacia 298e
@klementinka58 uff,tak to je riadna pálka
denthouse.sk
@laurinka27 toto som pozerala. A neviete mozem prist aj bez karty?
Uhrin
@laurinka27 a da sa tam platit aj kartou?
Fordent dr.Ocetnik maximálne spokojná a to som bojko
@nikushik12345 a ake su tam ceny,lebo neviem najst na internete.
Za dve blomby som platila 80€ za vyčistenie kanálikov 120€ a za trhanie koreňa a plombu 40€
@nikushik12345 dakujem pekne
@nikushik12345 tie kanáliky to bolo len za kanáliky alebo ti ten zub robil celý naraz aj s plombou? Malý zub alebo veľká zadná stolička? Bolelo ta to? Ma ten Dr aj veľký röntgen? Aké robí plomby biele ci čierne? Ďakujem za odpovede 🙂
@martinka7171 robil cely zub bola to stolicka trojkanalikiva nebolelo to vobec , ma aj veľký aj malý rängen a plomby robí biele. Je to mladý zubár
@nikushik12345 dobry,mozem sa spytat ze kde ma pan doktor ambulanciu,lebo co pozeram na internete ulica komenskeho,ale na mape to je celkom čudna štvrť. A ani my to nenašlo.
To je ta štvrť a tam su aj lekári
@nikushik12345 hladam to cez google,ale vobedz mi to nic neukazuje,ani budovu,nic. 😞
Ja som tam sla cez google maps lebo ja nie som z Michaloviec
@nikushik12345 dakujem vam velmi pekne. No trosku to vyzera tak hrozivo ta budova.
@lebonka a ake ma ceny priblizne,lebo nikde neviem najst cennik.
Ma tam cenník ale starý mne zatial robil len plomby a kanáliky cistil a zaplnal

A lokalita?