icon

Hľadám kamarátky z Michaloviec a okolia

hanule24
26. feb 2012

Ahojte maminky ráda by som z nekým pokecala a sa aj zaroveň aj zoznámila. 🙂 mám 2 deti..Som na materskej dov.a sedím stále doma nemám žiadné kamošky tu po blízku.Bola by som ráda keby sa nejaký našli s ktorými by som si rozumela🙂...teším sa na vás milé mamičky...

Strana
z2
hanule24
autor
27. feb 2012

neni tu ziadna mamicka taka????prosim ozvete sa niekto...dakujem

fordikford
18. júl 2012

ahoj mozno neskoro som od sobraniec a tiež som na materskej

evka99
28. sep 2012

Ahoj Hanule24, ja som z Michaloviec a s manželom čakáme bábatko vo februári 2013, tiež tu nepoznám nikoho s kým by som si pokecala alebo sa kamarátila. Ináč som z Banskej Bystrice ale od roku 2009 bývam v Michaloviac, teraz vlastne uz v Zbudzi v rodinnom dome s manzelom. Takze vlastne som zo Zbudze, ale to je blizucko Michaloviec, a v Michalovciach zatial aj pracujem. Ozvi sa ak chces. Budem rada. Evka

lussy83
30. sep 2012

ahojte kocky..ja som z velkych ozoroviec,co nie je sice velmi blizko michaloviec no nie je to tak daleko od seba,.byvam tu od februara tohoto roku a tiez tu nepoznam este velmi vela ludi a hlavne nie buducich mamiciek,pripadne tehuliek..velmi rada sa s vami zoznamim kocky

evka99
3. okt 2012

Ahoj lussy83, ja som tiez nie uplne z Michaloviec ale zo Zbudze 7 km od Michaloviec, som 32 rocna baba, rok vydata a som v 23 tt, a ty ? si uz mamina alebo cakas babo ??? Ktovie ci hanule24 este toto cita, lebo pisala prispevok ze hlada kamaratky vo februari tohto roku 🙂 Teraz mam ist zanedlho na tie kurzy bocian pre tehotne , mam tam vobec ist co si myslis ? niektore maminy vraveli ze nikde neboli a tiez bolo dobre. Inac som teda Evka 🙂

nescafe28
5. jan 2013

@evka99
@lussy83
@hanule24 ahojte ja som tiez cerstvo pristahovana, takze tiez tu nikoho nepoznam.

lussy83
6. jan 2013

@nescafe28 ahoj kocka vitaj medzi nami.ja som takto pred rokom vo februari bola tak isto na tom,ale popravde tiez tu vela ludi nejako teda nepoznam,, 😝 a odkial si prisla byvat sem ty? 🙂

corin
8. jan 2013

@hanule24 Ahoj, ja som priamo z Mi a mám 16 mes. syna. Odkedy malý behá, kočíkovať velmi nechodím, len ho niekde "vypustím", aby sa unavil, lebo spanie nám velmi nejde :( Rada by som spoznala mamičku s približne rovnakým dieťatkom, aby mal syn nejakého kamoša/ kamošku...

erzanel
14. jan 2013

ahojte, ja som z Čečehova, to je asi 4 km z michaloviec, tiez tu skoro nikoho nepoznam, pristahovali sme sa z manzelom z Košic

fordikford
23. jan 2013

som od sobraniec rada si pokecam popripade stretko 🙂

lubka2010
15. máj 2013

@hanule24 ahoj ja som z michaloviec mam 3 rocnu dcerku atiez uz mam dost trochu zmeny a novy priatelia mi nezaskodily skade ste presne ozvi te sa mam 29rokov

pecka044
Autor odpoveď zmazal
keysi22
18. okt 2013

@erzanel ahoj ja som z cecehova a byvame tu s manzelom od februara nepoznam tu nikoho z ediny iba manzelovu rodino co tu byva...byvame kusok od kostola mam dve dcerky jedna bude mat v january 2 rocky a druha je cerstvo narodena ma 2 mesiace a 2 tyzdne...bola by som rada keby ze tu spoznam babu s ktorou mozme kocikovat a pozeram ze mas aj starsieho synceka tak by sa ta moja starsia vyhrala s nim a ja by som aspon trosku prisla na ine myslienky kedze byvame s manzelovou starkou a to je dost na psychyku.

keysi22
18. okt 2013

@erzanel ahoj ja som z cecehova a byvame tu s manzelom od februara nepoznam tu nikoho z dediny iba manzelovu rodino co tu byva...byvame kusok od kostola mam dve dcerky jedna bude mat v january 2 rocky a druha je cerstvo narodena ma 2 mesiace a 2 tyzdne...bola by som rada keby ze tu spoznam babu s ktorou mozme kocikovat a pozeram ze mas aj starsieho synceka tak by sa ta moja starsia vyhrala s nim a ja by som aspon trosku prisla na ine myslienky kedze byvame s manzelovou starkou a to je dost na psychyku.

erzanel
18. okt 2013

ahoj keysi ja som velmi rada ze je tu konecne niekto z cecehova a mame deticky v rovnakom veku. Jednoznacne sa musime stretnut a deticky nech sa spolu pohraju. My byvame na cisle 94. sa ozvi kedy budete mat cas a kludne pridte len mi daj vediet dopredu aby som zavrela psa-je dost hlucny 🙂
Tu je moje cislo: 0902610676

erzanel
18. okt 2013

@keysi22 ahoj keysi ja som velmi rada ze je tu konecne niekto z cecehova a mame deticky v rovnakom veku. Jednoznacne sa musime stretnut a deticky nech sa spolu pohraju. My byvame na cisle 94. sa ozvi kedy budete mat cas a kludne pridte len mi daj vediet dopredu aby som zavrela psa-je dost hlucny emoticon
Tu je moje cislo: 0902610676

keysi22
18. okt 2013

@erzanel ja sa tomu tiez tesim ze sa tu konecne nasiel niekto kto sa do tejto dediny pristahoval a dnes nam pocasie nevyslo tak ked sa pocasie umudry tak zavolam a budem rada ak sa deticky pohraju a ja si tu najdem kamaratku na dlhe chvile..inak volam sa Veronika a nemate vy nahodou vlciaka?

erzanel
18. okt 2013

@keysi22 Ahoj Veronika, ano my mame vlciaka dost brese po ludoch. Budeme radi ked sa ozves 🙂 Erika

keysi22
18. okt 2013

@erzanel a byvate smerom k poste ze?alebo sa mylim?

erzanel
18. okt 2013

@keysi22 smerom k poste, asi 2 domy pred sochou na dvore je prístrešok na auto

keysi22
18. okt 2013

jaj tak ja uz presne viem ktory domcek alebo skor si myslim iba
@erzanel

ja1985
18. okt 2013

ahojte , citam ze ste z cecehova, ja sice byvam v michalovciach ale manzela mam z inacoviec, teda sme tam velmi casto... 🙂 momentalne sme este v zahranici ale o tri tyzdne sa vraciame domov a v marci cakame babatko 🙂

keysi22
25. okt 2013

@ja1985 no inacovce su vazne za rohom cecehova .... ale co na tom ved do cecehova asi nebudes chodit s babatko ci?Gratulujem teda k prirastku a co cakate dievcatko ci chlapceka?

ja1985
25. okt 2013

@keysi22 este nevieme, a pravdepodobne sa nechame prekvapit 🙂

snehullienka
17. dec 2013

Ahojte kocky,nenajde sa tu nejaka karamatka snazilka z Mi?? 😉
Najlepsie este bezdetna 😀

denika88
30. dec 2013

Ahojte dievčatá , pridávam sa k Vám, ja som Z Mi a tiež budem rada, ak spoznám žienku, ktorá čaká bábo,,,,
My na neho budeme čakať do júla 🙂 Rada popíšem, pokecám 🙂

snehullienka
30. dec 2013

@denika88 ja patrim medz snazilky,tak hadam sa zadari,nech kocikujeme spolu

denika88
31. dec 2013

@snehullienka Tak budem držať palce, nech to vyjde 🙂

mima2406
28. feb 2014

😉 Ahojte mamičky z Michaloviec rada by som sa zoznamila s mamičkou ktorá ma chut si privyrobit,ja som na rodičovskej dovolenke a ide mi to,preto sa chcem s vami podelit o informacie ktore som sa ja dozvedela,rada sa stretnem,ak by mal niekto záujem tak pište.Tie čo ma tu poznaju kludne volat. 🙂

babulka27
4. mar 2014

@mima2406 ja mam zaujem

Strana
z2