icon

Kde kúpim kvalitné mäso?

6. mar 2025

Ahojte prosím poraďte kde kúpiť kvalitne mäso bez tych sajratou kuracie, telacie ,hovädzie bud v obchode ale aj od domácich. Najlepšie okolie MI a KE

minenkaa
6. mar 2025

Bez akych sajrajtov?

autor
6. mar 2025

@minenkaa sak normálne napr.kuracinu bez hormónov

minenkaa
6. mar 2025

Ach boze,

oli18
6. mar 2025

Ked ti babka vychova na vlastnorucne vypestovanom krmive. Lebo vsetko je chovane na sajrajte. Kazdy, kto chova na biznis tym krmi. Ze nejake bio je len marketingovy tah.
Dnes na prechadzke okolo pola som zodvihla papier, bol to sprievodny list v Aj o granulach, ktorymi posypali pole. Krajina povodu Egypt. Ani srnky netusia, ake tam maju normy a predpisy na hnojiva 🙉. Ale srnky sa na tych poliach pasu, vidime ich denne a zatial sme zdochlinu nikde nenasli. Ked preziju oni, tak aj clovek, ak s tou urodou pokrmia zvierata. 😉

lensii
6. mar 2025

KE- okolie . Máme domáce, kľudne napíš

autor
7. mar 2025

Položila som normálne otázku kde si som si mohla kúpiť mäsové výrobky, neviem načo tu odpisujete somariny lebo ja som chcela len odpoveď, a nie ze babka mi ma vypestovať a iné kraviny

oli18
7. mar 2025

Ty kde zijes, ze nevies, aka je dnes kvalita potravin? Napisala som ti to, co ma vediet priemerne inteligentny clovek. Ak doma chovaju a nepestuju vlastne krmoviny, ale krmia kupovanymi zmesami, je to rovnake, ako z obchodu. Nemas ani sancu to zistit. Muderkyna, este sa urazi 🙉

petrao2
13. mar 2025

V ideí je mäsiaren
Majú dobré a kvalitne mäso

zarrinka
13. mar 2025

Ja kupujem hovädzie mäso z farmy Krava
https://www.kravaco.sk/
Majú dobré, kvalitné mäso. Kuracie od Kráľovské kuracie prsia alebo aj kurča. Kupujem klasika Kaufland. Inak domáce mäso pre mňa absolútne nie je zárukou kvality. Poznám aj väčších domácich chovateľov a aj susedia chovajú hydinu. Ak sú kurence choré, idú kúpia im lieky a dávkujú podľa svojej vôle. Je to absolútne nekontrolovaný chov. A ak má u nás niekto bio farmu, máme v rodine, tam sú brutálne kontroly. Kedykoľvek prídu, zaklopu na dvere, berú vzorky krvi zvieratám a veľmi prísne riešia chov. Samozrejme, určite sa nájdu aj podvodníci, žiaľ na Slovensku sa toto nedá vylúčiť. A inak moja mama chodí kupovať kuracinu do Maďarska, v supermarkete majú regále s lokálnymi výrobkami a ich stehná napríklad sú fakt výborné.

pink_lady
13. mar 2025

V okoli pohladaj daku farmu, my si tak objednavame kuracie, morcacie. Telacie kupujem obcas aj vlidli. A potom priamov masiarstve - ale v takom kde sa to aj toci, nie dakde na zaprdenom mieste kde to maso proste stoji, lebo nemaju obrat.,,,,

lili929
13. mar 2025

Obchodik Potraviny nie otraviny v KE

autor
13. mar 2025

@zarrinka pozerala som si stránku vyzerá ze je to fakt kvalitne...Maju predajnu ?

lili929
13. mar 2025

Pardon, ze odpovedam ja, ale tie Potraviny nie otraviny maju masko od nich (kravaco)

zarrinka
13. mar 2025

Ich mäso predáva GVP a Kaufland. A áno, majú myslím vo Vranove aj predajňu

autor
13. mar 2025

@lili929 boli ste už v tom obchode v KE?

ksenia16
16. apr 2025

@oli18 kravy jedia trávu. Teraz je zdravé len mäso od zvierať krmenych travou

ksenia16
16. apr 2025

Ja mám kontakt na ľudí ktorí chovajú ovce. Chcete?
Hľadám kuracie mäso

moni565
2. júl 2025

Och, videli ste túto reportáž? To je hrozné ako sa chovajú tie zvieratá.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/975688-ochran...

verus881
21. júl 2025

@anonym_autor najlepsie je z domaceho chovu

igiana
21. júl 2025
@anonym_autor

@zarrinka pozerala som si stránku vyzerá ze je to fakt kvalitne...Maju predajnu ?

@anonym_autor aj my kupujeme hovadzie od krava.sro (chovaju kravy u vas na vychode) a kuracie HSH Kura kralovske, chovaju bez hormonov, a morcacie slovenske Hydina Kubus