icon

Pôrodnica Michalovce - lekár na cisársky rez

34natalianaty
24. jan 2026

Dobrý deň,

chcem sa len informovať poprípade spýtať na iného či inú doktora/ku k pôrodu.

Prvý som mala akútny a to B.Holdu mladšieho teba ale pozerala som na stránke a on tam vypísaný nebol neviete či on nerobí alebo či chodi k pôrodom neviem ako to s ním je.. chcela som opäť jeho lebo bol výborný a jazvu mi ani nevidno.

Ak nie, tak viete mi niekoho odporučiť k cisárskemu rezu, viem, že sa už dohaduje termín ak ste 38tt, tak aby bol ochutny/á.

Ďakujem vam

anonym_ee247d
24. jan 2026

@34natalianaty mám gynekológa Holdu staršieho a tiež chodí k pôrodom, asistuje mu mladý. Buď si tam zájdite, alebo zavolajte a opýtajte sa, určite sa dá aj zazmluvniť. Ak teda, ešte vôbec pôsobí.

34natalianaty
autor
24. jan 2026
@anonym_ee247d

@34natalianaty mám gynekológa Holdu staršieho a tiež chodí k pôrodom, asistuje mu mladý. Buď si tam zájdite, alebo zavolajte a opýtajte sa, určite sa dá aj zazmluvniť. Ak teda, ešte vôbec pôsobí.

@anonym_ee247d na stránke kde sú vypísaní všetci.. ešte v roku 2025 tam bol, včera som pozerala už tam nie je. Tak neviem

diana_1212
24. jan 2026

na p. doktorku Šimkovú sú úžasné ohlasy. Ja som rodila pri primárovi Filkorovi, ale pani doktorka Š. je veľmi milá, ludská...

34natalianaty
autor
24. jan 2026
@diana_1212

na p. doktorku Šimkovú sú úžasné ohlasy. Ja som rodila pri primárovi Filkorovi, ale pani doktorka Š. je veľmi milá, ludská...

@diana_1212 ju mi odporučila aj známa ona má mala odrodiť pri prvom tehu ale v ten čas bola odcestovana… ja som chcela holdu keďže prvýkrát bol pri tom ale neviem no.. super že aj o Simkovej zase počujem

milaadka
24. jan 2026

@34natalianaty pán doktor Holda mladší už k pôrodom do nemocnice nechodí, čo je škoda no.. Už je len na ambulancii

34natalianaty
autor
25. jan 2026
@milaadka

@34natalianaty pán doktor Holda mladší už k pôrodom do nemocnice nechodí, čo je škoda no.. Už je len na ambulancii

@milaadka ďakujem za upresnenie, viete mi niekoho odporučiť ? V máji mám pôrod.. Zambovu nechcem, premýšľala som nad pani doktorkou Simkovou.

diana_1212
27. jan 2026
@34natalianaty

@milaadka ďakujem za upresnenie, viete mi niekoho odporučiť ? V máji mám pôrod.. Zambovu nechcem, premýšľala som nad pani doktorkou Simkovou.

@34natalianaty pani doktorka je úžasná. Určite by som šla k nej keby som rodila druhý krát

ivkabkb
28. jan 2026

@34natalianaty určite odporúčam pani doktorku Šimkovú osobná skúsenosť

matulik123456
29. jan 2026

@34natalianaty rodila som pri ňom 1/2024 a z mojich info čo viem tak uz v nemocnici nepracuje a nechodí ani k pôrodom, skusila by som dr. Šimkovú ona je naozaj anjel a poklad v jednom ☺️

34natalianaty
autor
29. jan 2026
@matulik123456

@34natalianaty rodila som pri ňom 1/2024 a z mojich info čo viem tak uz v nemocnici nepracuje a nechodí ani k pôrodom, skusila by som dr. Šimkovú ona je naozaj anjel a poklad v jednom ☺️

@matulik123456 ani keď ho požiadam aby prišiel on? Neviem či chcem na cisársky rez niekoho iného aj sa obavám..

34natalianaty
autor
29. jan 2026
@ivkabkb

@34natalianaty určite odporúčam pani doktorku Šimkovú osobná skúsenosť

@ivkabkb ak nepríde pán doktor Holda určite sa obratim len na pani doktorku Simkovu

matulik123456
29. jan 2026
@34natalianaty

@matulik123456 ani keď ho požiadam aby prišiel on? Neviem či chcem na cisársky rez niekoho iného aj sa obavám..

@34natalianaty neviem ako to ma so zmluvou atd kedze on tam dal minuly rok vypoved , ale tak skuste mu zavolat na ambulanciu asi, povedat aka je vec a on vam povie ako to ma 🙂

34natalianaty
autor
29. jan 2026
@matulik123456

@34natalianaty neviem ako to ma so zmluvou atd kedze on tam dal minuly rok vypoved , ale tak skuste mu zavolat na ambulanciu asi, povedat aka je vec a on vam povie ako to ma 🙂

@matulik123456 ako skúsim ale nebudem až tak naliehať keď už nechodí k pôrodom a behat za ním.. no nevadí skúsim sa spýtať aj pani doktorky Simkovej .. ďakujem vám veľmi ale veľmi pekne

milaadka
4. feb 2026
@34natalianaty

@matulik123456 ako skúsim ale nebudem až tak naliehať keď už nechodí k pôrodom a behat za ním.. no nevadí skúsim sa spýtať aj pani doktorky Simkovej .. ďakujem vám veľmi ale veľmi pekne

@34natalianaty myslím si, že to bude zbytočné a nepríde kedže nemá už ani zmluvu :/ Tiež by som asi volila pani doktorku Šimkovú 🙂