icon

Recenzie a skúsenosti so škôlkami vo Vinnom a Michalovciach

janka123456879
8. jan 2026

Ahojte mamičky idem si poradu ..... Riešime s priateľom škôlku pre malého buď ho dáme do vínneho alebo do Michaloviec . Je tu nejaká mamička ktorá má malého drobca v škôlke vo vínnom recenzie na škôlku vínne negatíva , pozitíva by som chcela vedieť . A ktorú škôlku by ste odporučili v Michalovciach . Chcem sa este spýtať koľko sa čaká na rozhodnutie papiere o škôlke . Či sa dá podať prihlášku aj do vínneho aj do Michaloviec . Vopred Ďakujem za odpovede .

parvinka0001
8. jan 2026

Prihlášok môžte dať viacero kam chcete. Prihlášky sa dávajú od mája ale čím skôr v máji tým lepšie rozhodnutie tuším v júni Max v júli. Moji chodili do Michalovce Jána Švermu 8 boli sme veľmi spokojní ,nastúpili ako tichý film nič nerozprávali len oni medzi sebou také tie hatlaniny . V decembri už krásne sa rozhovorili .

janka123456879
autor
8. jan 2026
@parvinka0001

Prihlášok môžte dať viacero kam chcete. Prihlášky sa dávajú od mája ale čím skôr v máji tým lepšie rozhodnutie tuším v júni Max v júli. Moji chodili do Michalovce Jána Švermu 8 boli sme veľmi spokojní ,nastúpili ako tichý film nič nerozprávali len oni medzi sebou také tie hatlaniny . V decembri už krásne sa rozhovorili .

@parvinka0001 no práve že malý mi tak až Bárs nerozpráva len páru slová ale už začína rozprávať len kedy ide na wcko len ukáže treba mu pišať a povie že mu treba kakať .

parvinka0001
8. jan 2026

@janka123456879 takéto malé deti vždy chodia spolu .pred jedením .pred aktivitami predtým ako idú vonku a dookola . Nehoda sa stala aj môjmu ale nič strašné . A do septembra ďaleko .

janka123456879
autor
8. jan 2026
@parvinka0001

@parvinka0001 ste pokojná zos škôlkou viete mi povedať aj viac o škôlke

parvinka0001
8. jan 2026
@janka123456879

@parvinka0001 ste pokojná zos škôlkou viete mi povedať aj viac o škôlke

@janka123456879 moji sú už prváci ale začali chodiť keď mali 2 a 10 mesiacov. Všetko bolo super