Skúsenosti s pôrodnicou Michalovce
Ahojte, potrebovala by som poradit nakolko som pred dost tazkym rozhodnutím.
Caká ma sekcia, mám placentu ktorá prekryva vnutornú bránu, samozrejme mozu byt z toho komplikacie.
Mám sa do budúceho tyzdna rozhodnút ci idem do KE a tam mi spravia sekciu alebo Michalovce, kde by mi sekciu robila moja gynekologicka.
Je tu niekto, kto rodil pri pani MUDr. Veronika Rapács Pásztor? Rada by som si precítala skúsenosti aj s porodnicou ci uz KE alebo MI a samozrejme aj co sa tyka gynekologicky. Ďakujem krásne.
A áno viem, rozhodnút sa mám ja, nikto to za mna nespraví ale kedze nemám nikoho kto by mi poradil, tak aspon takto. Ďakujem 🙂
Rodila som tam dvakrát a idem aj tretíkrát. Pôrodníka som nemala zazmluvneného ale aj tak prístup bol veľmi dobrý.
@regi95 pred týždňom som tam rodila, ja som šla prirodzene, ale rozhodovala som sa medzi MI a VT, len kvôli rôznym spätným väzbám, nakoniec som sa rozhodla pre MI, kvôli vzdialenosti a bola som extrémne spokojná, veľmi príjemný personál či už sestričky, doktorky, ako ja som ich zas neotravovala s každou somarinou. A bola som ešte na nadštandardnej izbe, izba super mala som súkromie, manžela na izbe takže nemôžem nič zle nájsť. Možno jedlo, to sem tam nebolo stavané pre kojace matky treba si dať pozor troška lebo zvykli prihodiť mandarinku na večeru a citrusy by sa nemali 😂 ale okrem toho som bola spokojná, s druhým tam pôjdem určite znova
@regi95 pred týždňom som tam rodila, ja som šla prirodzene, ale rozhodovala som sa medzi MI a VT, len kvôli rôznym spätným väzbám, nakoniec som sa rozhodla pre MI, kvôli vzdialenosti a bola som extrémne spokojná, veľmi príjemný personál či už sestričky, doktorky, ako ja som ich zas neotravovala s každou somarinou. A bola som ešte na nadštandardnej izbe, izba super mala som súkromie, manžela na izbe takže nemôžem nič zle nájsť. Možno jedlo, to sem tam nebolo stavané pre kojace matky treba si dať pozor troška lebo zvykli prihodiť mandarinku na večeru a citrusy by sa nemali 😂 ale okrem toho som bola spokojná, s druhým tam pôjdem určite znova
@nikushik12345
@berenike38 ďakujem krásne, rozhodla som sa aj ja pre MI, sekcia bude zaciatkom Júna. Dúfam, ze budem spokojná aj ja. Kamarátka tam rodila pred tyzdnom a hovorila rovnako ze bola maximálne spokojná. Este aj anesteziologicka bola mega empatická, milá 🙂 tesí ma, ze ste to potvrdili aj vy ❤️
@nikushik12345
@berenike38 ďakujem krásne, rozhodla som sa aj ja pre MI, sekcia bude zaciatkom Júna. Dúfam, ze budem spokojná aj ja. Kamarátka tam rodila pred tyzdnom a hovorila rovnako ze bola maximálne spokojná. Este aj anesteziologicka bola mega empatická, milá 🙂 tesí ma, ze ste to potvrdili aj vy ❤️
@regi95 anestiezologicka je kamarátka 😁
@regi95 anestiezologicka je kamarátka 😁
@nikushik12345 super 🙂 velmi ju vynachvalovala 🙂
@nikushik12345
@regi95 nie je zač, držím palce nech všetko dobre dopadne 😊

máš tu aj skupinu pôrodnice michalovce skús sa tam pridať a opýtať sa aj tam 🙂