icon

Skúsenosti z Ortho Keep Smiling MUDr. Paľovčíková

keischa
19. sep 2023

Dobrý deň prosím vás máte niekto skúsenosti s pani DR aj strojčekom na zuby u naj. Ďakujem za info

drobcek2019
6. nov 2023

Dobrý večer moja dcéra mala strojček Damon a môžem vrelo odporúčať mala ho cca 1,7mesiacov bez vytrhovania zdravých zubov , super prístup pani doktorky aj sestričky. Všetko vám pekne vysvetlia

mauerbluemchen
Autor odpoveď zmazal
mauerbluemchen
Autor odpoveď zmazal
adii1
10. feb 2025

@drobcek2019 dobrý deň, môžem sa spýtať koľko vás vyšiel?

lusina17
11. jún 2025
@drobcek2019

Dobrý večer moja dcéra mala strojček Damon a môžem vrelo odporúčať mala ho cca 1,7mesiacov bez vytrhovania zdravých zubov , super prístup pani doktorky aj sestričky. Všetko vám pekne vysvetlia

@drobcek2019 môžem otázky?

drobcek2019
11. jún 2025
@lusina17

@drobcek2019 môžem otázky?

@lusina17 áno kludne

venys11
21. aug 2025
@drobcek2019

@drobcek2019 dobrý deň môžem sa opýtať na pár otázok ohľadom strojčeka?

drobcek2019
21. aug 2025
@venys11

@drobcek2019 dobrý deň môžem sa opýtať na pár otázok ohľadom strojčeka?

@venys11 ano

anonym_f7ac8e
21. aug 2025
@drobcek2019

@venys11 ano

@drobcek2019 ako ste bola spokojná z celkovou liečbou? Prístup lekárky? A povedala vám doktorka ma začiatku cenu a taká bola aj konečná? Aj vám povedala koľko liečba bude trvať a toľko to sk bolo? Bolo niečo čo vám nevyhovovalo?a dcera mala ten úplne klasicky či keramický ? A ak môžem vedieť ešte či mala velky problém alebo len mierne nerovnosti . A cca koľko vás to cele vyšlo? A nemala dcera veľké bolesti?

drobcek2019
22. aug 2025
@anonym_f7ac8e

@drobcek2019 ako ste bola spokojná z celkovou liečbou? Prístup lekárky? A povedala vám doktorka ma začiatku cenu a taká bola aj konečná? Aj vám povedala koľko liečba bude trvať a toľko to sk bolo? Bolo niečo čo vám nevyhovovalo?a dcera mala ten úplne klasicky či keramický ? A ak môžem vedieť ešte či mala velky problém alebo len mierne nerovnosti . A cca koľko vás to cele vyšlo? A nemala dcera veľké bolesti?

@anonym_f7ac8e Dobrý bola som spokojná s prístupom všetko nám vysvetlila ako a čo sa kedy bude robiť ako prebiehajú kontroli . Dcéra mala ten drahší strojček cenu nám povedala hneď na začiatku aj postupne koľko bude stáť každá návšteva nakoľko dcéra mala nasadení strojček keď mala 17 a po 18 cena išla hore kôli poisťovni.Dcera mala dosť krivé zuby a pekne sa vyrovnali doslovne sme prvý posun vydelí cca po 2 týždňoch. Bolesti mala zo začiatku bola na riedkej strave ale zvládla to . Kľudne píšte ak ešte chcete niečo vedieť

venys11
22. aug 2025
@drobcek2019

@anonym_f7ac8e Dobrý bola som spokojná s prístupom všetko nám vysvetlila ako a čo sa kedy bude robiť ako prebiehajú kontroli . Dcéra mala ten drahší strojček cenu nám povedala hneď na začiatku aj postupne koľko bude stáť každá návšteva nakoľko dcéra mala nasadení strojček keď mala 17 a po 18 cena išla hore kôli poisťovni.Dcera mala dosť krivé zuby a pekne sa vyrovnali doslovne sme prvý posun vydelí cca po 2 týždňoch. Bolesti mala zo začiatku bola na riedkej strave ale zvládla to . Kľudne píšte ak ešte chcete niečo vedieť

@drobcek2019 nám všade tvrdia že treba vytrhnúť 4 zdravé zuby. No pani doktorka povedala ako jediná že netreba. Ale všetci tvrdia že ten damon strojček nepomôže že to len vychýli zub aby urobil miesto a potom je problem

drobcek2019
23. aug 2025

Dobrý ked sme boli u iných doktoriek sa pýtať tak povedali treba vytrhnúť očne a možno 7 , tu nám povedala že netreba až na konci keď dala dcére strojček dole tak museli sme dát ťahať zuby múdrosti posledné lebo tie môžu potom deformovať vyrovnane zuby inak sme neťahali a dcéra mala dole oční zub vykrivený do vnútra každý povedal musí ísť von nikdy sa nevyrovná a teraz ma zub vyrovnaný