icon

Aké sú vaše skúsenosti s legínami Gym Glamour?

25. mar 2026

Máte legíny od gym glamour? Aké máte skúsenosti s aké modely? Chcela by som nejaké push up scrunch, ale také, aby som sa nehanbila v nich vyjsť na ulicu cestou do fitka. Veľmi sa mi páčia tie pastelovo farby, no pripadajú mi veľmi výrazne. Čierna je zase nuda a všetky doterajšie klasické mám čierne. Tiež som dosť vysoka(176, skoro 70kg)…malo by mi sedieť M?

anonym_0a893f
25. mar 2026

@anonym_autor mám push up 2.0 asi 7 kúskov a z nových kolekcií doda a second skin asi po 5 kúskoch a asi naviac mi sedia doda. Sú pohodlne, nepresvitaju. Ja nosím normálne S, no kupujem si xs, sedia mi lepšie

janina1127
26. mar 2026

Ma dĺžku ti bude Mko fajn, ale aby ťa netislo. To by som skôr Lko vzala.

autor
26. mar 2026
@janina1127

Ma dĺžku ti bude Mko fajn, ale aby ťa netislo. To by som skôr Lko vzala.

@janina1127 L by mi bolo obrovské…mám skoro 70kik, ale veľa svalovej hmoty a peknú postavu

janina1127
26. mar 2026
@anonym_autor

@janina1127 L by mi bolo obrovské…mám skoro 70kik, ale veľa svalovej hmoty a peknú postavu

@anonym_autor Ja mám rovnakú výšku, o 10kg menej a Mko mám tak, že úplne presne.

autor
26. mar 2026
@janina1127

@anonym_autor Ja mám rovnakú výšku, o 10kg menej a Mko mám tak, že úplne presne.

@janina1127 Nie je ti voľne na bruchu? Ja mám bezne športové legíny M a sú mi voľne na bruchu, že sa mi az trochu zošmykuju