Ako efektívne zamaskovať chybu na topánkach?
Ak ti topanky za to stoja a mas v okoli sikovneho kutila (co ma plnu dielnu vselicoho), tak skusit namiesat co najpodobnejsi odtien farby (akejkolvek, napr. syntetiky, treba mat minimalne zltu a bielu a asi aj oranzovu) a vatovou tycinkou po odmastneni povrchu jemne zaretusovat. A az po dobrom zaschnuti osetrit kremom na obuv.
Nemyslim , ze sa ti to podari , zial syntetické sa lupu aj same po istom case , koza sa lahsie udržuje:(
Ak to je zosupane, nie oskrete, tak uz nic. Ak to aj zatries, tak sa to bude dalej olupovat
@mk1111111111 šla som do roboty potom do obchodu, šmykla som sa zrútila zo schodov ,rozbila nákup ,včera ráno to tam nebolo večer už je . Za mňa je úplne zbytočné lamentovať čo sa stalo, hlavne je že to potrebujem zamaskovať, topánky nemajú ani 6 mes
Budem za zlú, ale to sú tak neskutočne škaredé topánky, že sa teš, že sa zničili 😄
Buď rada, že si sa pri páde nezranila lebo to je hlavné!
Syntetiku už asi ničím neopravíš
Ja by som si kúpila žltý lak na nechty a tým to zatrela . Časť laku a tým aj farby koža vsiakne a po uschnuti dobré natrela krémom.

ked su kozene tak stary klasicky krem na topanky, tak ako to robili nasi stari otcovia