Ako nosiť čiapku na krátke vlasy?
Čaute ako nosíte prosím čiapku na hlavu, keď máte krátke vlasy cca po plecia? Keď si ju dám na rozpustené trčí mi z nej tak 2cm vlasov a hrôza.. keď si dám cop, nevidno mi žiadne vlasy len tvár.. rovnako hroza.. čo s tým?
Ideš von alebo na módnu prehliadku?
😅😅😅 tak tento bol tiež dobrý, vážne.
vôbec to neriešim. dám čiapku a idem
Daj si parochnu...aku radu chces?
Ja presne kvoli tomuto ciapku nenosim, okrem toho, ked si ju dam dole, vyzeram, akoby som si vlasy tyzden neumyvala.
ciapka, na nu kapucna a omotat salom. neexistuje, aby ma v tomto prestrojeni niekto spoznal😂
Po plecia a 2cm? To mi nevychádza.
Osobne dávam prednosť rozpusteným vlasom keď mám čiapku. Alebo skús iný typ čiapky, niečo baretkovejšie.
@anonym_autor daj peknu s brmbolcom a vlasy dnu. Mnohym kockam take pristanu. A nielen mladym.
Normálne,dám do čiapku na hlavu a idem.Neries také drobnosti,fakt nikoho nezaujíma,ako máš čiapku na hlave a ako to vidno vlasy
@anonym_autor nenosim ciapku max kapucňu ak je na bunde.
@valiant preco
@valiant myslím prečo takéto klobúky niekto robi ,je toľko naozaj pekných klobúkov
@minenkaa neviem, či sa autorke klobúk hodí, ale je to alternatíva k čiapke. Ďalšia alternatíva je čelenka, kapucňa...nechať si na zimu narásť dlhšie vlasy.
Ak máš lepší nápad, poraď. Alebo nájdi modernejší klobúk.
Mam vlasy po plecia a pekne mi trcia spod ciapky vlasy.
@minenkaa neviem, či sa autorke klobúk hodí, ale je to alternatíva k čiapke. Ďalšia alternatíva je čelenka, kapucňa...nechať si na zimu narásť dlhšie vlasy.
Ak máš lepší nápad, poraď. Alebo nájdi modernejší klobúk.
@valiant musíš uznať ,že tento typ klobúkov sa hodí málokomu a ešte asi dve percenta ľudí chodí tak oblečení aby sa im tento klobúk hodil aj k ich štýlu
Keď klobúk tak klasicky ,ten bude vždy modernejší ako tento a ak autorka nosí čiapky koli zime a vetru ,tak klobúk jej nepomôže
@anonym_autor tak ja nemám ani po plecia vlasy, ale trčí mi spod čiapky o dost viac ako 2cm… nepreháňas?
Klobúky sa mi nehodia a voči veľkej zime sú aj tak naprd
Tak nie po plecia.. nad plecia.. po ramená..postupne zostrihané, takže vpredu pri ušiach len tak málo..
Keď ti trčia 2cm tak nemáš vlasy po plecia. Ja ich mám a trčí mi cca 15cm, nosím Ciapky úplne normálne
@anonym_autor čiapky sa nosia, pretože sú na to určené. Ak mi je zima, dám si ju, riešim iba zimu, nie ako vypadam v čiapke 😉 každej žene pristane všetko, 😉
Tu máš ženy s čiapkou a dĺžkou vlasov akú popisuješ
@maddie1711 aj ja takto nosím. Veľmi praktickè a peknè

Dám si čiapku na hlavu a iné ani neriešim