icon

Akú športovú značku preferujete?

Dnes o 13:11

Akú značku máte najradšej?na šport

tilly
Dnes o 13:11

On, nike, castelli, bogner, sportalm podľa toho aké ročné obdobie a aký šport.

autor
Dnes o 13:12
@tilly

On, nike, castelli, bogner, sportalm podľa toho aké ročné obdobie a aký šport.

@tilly on?to ani nepoznám

tilly
Dnes o 13:13
@anonym_autor

@tilly on?to ani nepoznám

@anonym_autor on running nepoznáš? Švajčiarsky výrobca obuvi a oblečenia na šport. Federer im robil veľkú reklamu

glorikarebeka
Dnes o 13:29

Luhta, rukka,adidas, Icepeak

danica2711
Dnes o 13:38
@tilly

@anonym_autor on running nepoznáš? Švajčiarsky výrobca obuvi a oblečenia na šport. Federer im robil veľkú reklamu

@tilly myslím, že Federer má v tej firme aj nejaký podiel, čo je za mňa záruka kvality

anonym_e19272
Dnes o 13:47

@anonym_autor Leginy mi najviac sedia od slovenskej znacky abraka, kratasy na beh zvycajne nike(trailove ale pouzivam aj na cestny beh), tricka do gymu a na beh mam rada tie prekrizene cez lopatky, kupujem zvycajne nike, hoka, on, resp cokolvek maju v obchode. Podprsenky kupujem panache a anita. Na turistiku vacsinou patagonia. Topanky na beh on alebo hoka a na turistiku danner, do gymu nike a tyr. Plavky arena alebo funkita. Na bike nosim maap. Pytas sa na nejaky konkretny sport? 😀

tilly
Dnes o 14:01
@danica2711

@tilly myslím, že Federer má v tej firme aj nejaký podiel, čo je za mňa záruka kvality

@danica2711 to som nevedela, iba som videla reklamy s ním. Inak často si všímam ich cloudy v lekárskych seriáloch. Ja ich mám niekoľko ks cloudov a aj federerky. Sú úžasné.

ivik4
Dnes o 14:13

Nike

biba_18
Dnes o 15:01

podľa toho aký šport 😏

petamich
Dnes o 16:26

Podla toho na co 🙂 kazdopadne funkcne oblecenie mam CMP a Zajo, na beh mam New Balance, Adidas, On Cloud a Sestrice, do fitka Sestrice alebo My Protein, ...

puremum
Dnes o 18:00
@danica2711

@danica2711 no zas aka kvalita to nieje-topanky vrzu po par pouzitiach a oblecenie nic moc.. akurat platis velke peniaze za podpriemernu znacku

brrunetkaa
Dnes o 19:37

Na aký šport? Beh: on a adidas na cestu, ešte možno hoka, trail Salomon alebo LaSportiva, oblecenie na beh Salomon, Dynafit, cep, zajo, niečo malo Nike - v podstate len leginy , compressport a inov8. Na bicykel Castelli, pissei, santini, isadore…

tilly
Dnes o 21:03
@puremum

@danica2711 no zas aka kvalita to nieje-topanky vrzu po par pouzitiach a oblecenie nic moc.. akurat platis velke peniaze za podpriemernu znacku

@puremum ja mám asi 8 párov. Dvoje ešte z čias, keď sa o tej značke nič nevedelo. Tie prvé modely boli úžasné. Ešte stále ich mám, ale už v nich mám veľa km odbehnutych, tak ich už nosím na prechádzky len a stále sú bez chyby. Jedny, tie federerky so mnou prešli polku Európy, vegas a keď ich operiem, vyzerajú ako nové. Nič im nie je. A ten komfort chodenia, behu, neskutočne pohodlné topánky. Muž má asi troje a on je ničiteľ, on tie lacnejšie modely zničil a potom dorazil na stavbe. A má zimné, teraz v nich chodil po snehu skoro celý deň, ani raz sa nesmykol, ani nepremokli a bolo mu v nich teplo.
Mne nepríde, že by boli úbohej kvality.

tilly
Dnes o 21:06
@brrunetkaa

Na aký šport? Beh: on a adidas na cestu, ešte možno hoka, trail Salomon alebo LaSportiva, oblecenie na beh Salomon, Dynafit, cep, zajo, niečo malo Nike - v podstate len leginy , compressport a inov8. Na bicykel Castelli, pissei, santini, isadore…

@brrunetkaa isadore sú dobré dresy? Videla som na insta, že sa ľudia sťažovali. A santini si spokojná? To boli kedysi repre dresy a gate sa strašne trhali. Tie vesticky boli fajn, ale gate hrúza, potom dala repre nyna a tie boli oveľa lepšie.

anonym_4c54af
Dnes o 21:11

Záleží od športu. Turistika a zimné športy Zajo, Dynafit, Salewa, Mammut. Obuv Hoka. A také ležérne športové oblečenie z Oysho. Dlho si chcem kúpiť niečo z Patagonie, ale cena ma vždy odradí.

sense
Dnes o 21:28

Mám ON ale teda poznám aj lepšie za tú cenu, resp mne jedny sadli, ďalšie nesadli. Takisto Asics (ale aj tam mi nie všetky čo som mala sadli), Salomon mi zatiaľ sadli vzdy, alebo Adidas.
Ono záleží aj na aký šport, napr legíny som spokojná s MP tie drahšie rady, mám ich niekoľko, podprsenky mám Anita šport, ideálne na väčšie prsia., tričká mám Odlo, Adidas , Asics, ale dve mám aj z temu. Veci na turistiku a zimné športy icepeak, Columbia, Orthovox , fjörk. A na doma aj Tchibo

autor
Dnes o 21:35

Hodnote mi sem niektorá link na podprsenky Anita prosím.nevoem či mi našlo tie čo myslíte

anonym_e19272
Dnes o 22:03
@anonym_autor

Hodnote mi sem niektorá link na podprsenky Anita prosím.nevoem či mi našlo tie čo myslíte

@anonym_autor Ja mam tuto a je velmi pohodlna a drzi vsetko tam kde ma aj ked mam velke prsia a nema vystuz ani kostice.
https://www.anitamoda.cz/spodni-pradlo/9-sporto...