icon

Chodíte už naboso v momentálnom teplom počasí?

Včera o 11:29

Vonku sú už teploty celkom vysoko, obúvate sa už naboso? šlapky, sandále..

Strana
z2
anonym_89686b
Včera o 11:31

@anonym_autor nie 😀

anonym_dd0b0b
Včera o 11:32

12 stupnov je teraz v BA

simsalabim
Včera o 11:33

Ja musim mat nohy v teple. Poltopanky, tenisky… ponozky ci pancuchy - a tie stale hrubsie, lebo chodim do prace skoro rano a to je kosa.

muchotrafka298
Včera o 11:34

Na boso chodim akonahle teplota stupne nad 25 stupnov, co teraz nie je. Nosim poltopanky a sneakersy s ponozkami. V BA je rano zima, 2-3 stupne. Prepravujem sa MHD a chodim peso, takze urcite na boso pri tychto teplotach chodit nemienim.

ika02
Včera o 11:38

Ahoj, teraz behám bosá v plavkách po záhrade. Ale do práce chodím v teniskách.

lindous

Ja teda určite nie, ešte som nevytiahla ani letné plátenkové tenisky a zatiaľ mám aj doma stále ponožky 😀 ale poznám pár ľudí, ktorí chodia v sandáloch na boso takmer celoročne, pokiaľ fakt nie je sneh alebo dážď , čiže každý tak ako je jemu pohodlne

cina1

ano su taký otužilci,ktorí pomaly pri mrazoch chodia v slapkach/sandaloch. ja idem prejst na poltopanky, ale urcite nie naboso

anonym_184707

@anonym_autor v ZA ráno pred 7-mou -3'C a v robote som min do 10 vonku, takže stále zateplené kotníkové čižmy

anonym_c7ef85
Včera o 11:42
@ika02

@ika02 prosím??

muchotrafka298
Včera o 11:48

Mne osobne teplo nepride, kedze rano su 2-3 stupne. Vcera som videla rano o 7,30 na detskom ihrisku asi 10 rocne dievca v kratasoch, tricku s kratkym rukavom a platenkach na boso na hojdacke. Ale tak ked je otuzila, tak nech sa paci. Kazdy ako uzna za vhodne. Pre mna je este stale zima, cize si neviem predstavit ist s holymi nohami. Ale stretavam pani, ktora nosi celu zimu na bose nohy take "papuce" napodobeninu UGG topanok tych nasuchovacich. Aj ked mrzlo, aj sneh bol, ona toto na nohach na boso.

trema
Včera o 11:49

sandale naboso? rano ked idem do prace je 1 stupen, nosim este zimne topanky

anonym_7c5d9f
Včera o 11:53

Ano, dnes som mala oblecene letne saty a obute sandalky. Zimne a jarne topanky som uz odlozila. Uz len letna obuv.

ika02
Včera o 11:53
@anonym_c7ef85

@ika02 prosím??

@anonym_c7ef85 fakt, na slnku je tak teplo, že som v tričku a legínach nevydržala.

anonym_5504cf
Včera o 11:54

@anonym_autor včera som šla v zimnej bunde takže nie

lindous
Včera o 11:58

Aj vám prišla súkromne správa, či chodíte na boso? Ja viem, že foot fetish je rozšírený a aj mi napadlo, či sa nebude jednať o toto, ale verím, že sú lepšie miesta, kde nájdeš uspokojenie....

anonym_3727e0
Včera o 12:00

@anonym_autor Tak ja keď idem ráno do práce sú -4 st., keď idem domov, slnko už nesvieti a už sa ochladzuje, takže nosím tenkú bundu a prechodné členkové čižmy. Ale doma som naboso.😉

ankare
Včera o 12:00

@anonym_autor Určite nie. Nosím botasky.

muchotrafka298
Včera o 12:06
@lindous

Aj vám prišla súkromne správa, či chodíte na boso? Ja viem, že foot fetish je rozšírený a aj mi napadlo, či sa nebude jednať o toto, ale verím, že sú lepšie miesta, kde nájdeš uspokojenie....

@lindous tiez mi prisla. Odpisala som. Na dalsie otazky uz nie. Osobneho charakteru podotykam. Nic to nemalo s topankami.

januska12323
Včera o 12:09

Nie, je ešte stále zima. Ale ty si daj čo ti vyhovuje.

slavomira236
Včera o 12:09

Ja vidim pubertakov uz rano v kratasioch ist mikine a to su rano mrazy. Ja este zimnu bundu mam.v lete budu nahi chodit asi

stellarstar
Včera o 12:20

Ani na boso, ani bez obuvi ani bez ponožiek

zuzubb007
Včera o 12:26

Naboso? Teraz? No ešte niesom na hlavu padnutá, na boso chodím, keď je vonku 30+, fascinujú ma aj ľudia čo ráno idú v kraťasoch a von -1 vyzerá to komicky

liusa82
Včera o 12:30

možno je teplo nejakým tlstým ludom čo majú plno tuku na sebe alebo horkokrvnym 😁ja s mojimi 42 kilami aj s topánkami by som umrela.. mne býva ale celkovo na nohy zima hlavne prsty na nohách blbe prekrvovanie. jedine v lete ked dobre páli sa mi ohrejú.Ale už som aj ja videla v meste všeličo

svetlonos
Včera o 12:39
@cina1

ano su taký otužilci,ktorí pomaly pri mrazoch chodia v slapkach/sandaloch. ja idem prejst na poltopanky, ale urcite nie naboso

@cina1
Ja som tak dvoch videla naboso. Vonku sneh. Na chodníkoch taká parádna hnedá clapkanica a chlap ystupi z auta. Klasika zimná bunda. Šál čiapka a bose nohy, vonku 4 stupne...

biba_18
Včera o 12:43

dnes prišlo dieťa na obed - prešívaná bunda a na hlave čiapka 😂 v sandaloch by to vyzeralo divne…

lasona
Včera o 12:52

Mne je stale zima, prechodné cizmy mam, kabat, este aj čiapku...prechod je pre mna otras...ráno bolo -3 stupne , teraz +15 ..na slnku je fajn, ale keď sa zatiahne je mi zima

michaela329
Včera o 12:57

Naboso nie, ale už chodím v cyklo kraťasochn😁

anonym_8b894c
Včera o 13:05

To má byť téma na rozprúdenie vášní? Ráno ked som odchádzala do práce bola voda zamrznutá (LC) tráva pri chodníku biela. Že na boso 😱

tiezjedna
Včera o 13:17
@ika02

@ika02 tiež tak, akurát nemám plavky, ale kraťasy a tílko, máme tu 16 st😎

anonym_9b1a0a
Včera o 13:24

Toto je pocasie je super na prechladnutie,zase zacne chripkove obdobie.

Strana
z2