Čo nosiť k ružovej dlhej sukni?
Pekný večer želám mam doma ružovú dlhšiu sukňu a chcem sa opýtať aký vŕšok by ste si k nej obliekli poprípadne aké topánky
Čierna a ružová nie je veľmi ideálna kombinácia, je taká príliš tvrdá (inak minulý týždeň presne toto riešili v nákupných maniačkach, čím sa priznávam, že sledujem 🙈).. ale ružová a biela/prípadne modrá taká babyblue je jemnejšie vhodnejšie ☺️🙏🏼 prípadne hore kvetovaný vzor môže byť v inom tóne ružovej
@andrea2323 Mne sa zase k ružovej čierna hodí. Veď už tá ružová je dosť "sladká", čierna to trochu zmierňuje. S bledomodrou bude už úplne, ako Barbie.
Ja inak vždy robím to, neviem, či poznáte appku Pinterest (je to akokeby prehliadač obrázkov) tak vždy si tam dám, čo potrebujem a už mi len vypluje outfity.. teraz som nahodila “long pink skirt alebo long fuchsia skirt” 🙂 tieto farebné kombinácie sa mi páčili (len s ohľadom na farby) samozrejme už je iné doladiť topánky, kabelku..
@barbora544__ mne sa veľmi páčia kombinácie ružovej a červenej, hoci viem, že to nie je pre každého. Čiernu vo všeobecnosti nenosím, nemám ju rada, ak sa bojíš odvážnejších kombinácii, tak kvetovany top/blúzka alebo sivé tričko je podľa mňa ok

@barbora544__ bielu košeľu