Čo si obliecť na prvé sväté prijímanie?
Ahojte. Ideme na na prvé sväté prijímanie neterke. Do kostola nechodím preto neviem co si obliecť. Bude v poriadku ak ja bluzka 3/4 rukav bez výstrihu, nohavice, mokasíny. Muž tesilove nohavice, topánky a na vrch kosela s krátkym rukávom..
Syn tesilove nohavice, topánky a na vrch tiež biela kosela s krátkym rukávom.. bude to v poriadku ?
Môžeš čokoľvek.
Ale ľudia by sa mali obliekať primerane prostrediu a slávnosti.
Takže kľudne to,čo si napísala môže byť.
Len muzova kosela, poprosim, dlhy rukav. Potom nech sa trebars aj prezlecie.
Len muzova kosela, poprosim, dlhy rukav. Potom nech sa trebars aj prezlecie.
@mk1111111111 košeľa s krátkym rukávom, to je iná sedlačina, že? 😅
@andreakotesova no ved toto 🙈🤣
@andreakotesova podla mna ani nie, pokial je to taka menej formalna kosela, lanova, letna, muselin alebo nieco podobne a nejake sportovo elegantne nohavice k tomu.
@andreakotesova podla mna ani nie, pokial je to taka menej formalna kosela, lanova, letna, muselin alebo nieco podobne a nejake sportovo elegantne nohavice k tomu.
@nevenka na taku prilezitost nie. Ale, tak dnes si vsetci vsetko priposobuju a preto to tak vyzera.
@nevenka na taku prilezitost nie. Ale, tak dnes si vsetci vsetko priposobuju a preto to tak vyzera.
@andreakotesova
@mk1111111111 preto sa tu pýtam dámy.
Ja do kostola chodim. A uz som videla cokolvek. Top u mna asi boli plazove bermudy a gumene slapky 🙈🙈🙈
Ja do kostola chodim. A uz som videla cokolvek. Top u mna asi boli plazove bermudy a gumene slapky 🙈🙈🙈
@maryetta tak to zas určite nie. Len aby sme nespravili niečo čo sa nesmie 🙂 napríklad hole plecia a podobne. Preto som sa chcela uistit

Môže byť. Slušne, elegantne, bez extrémov. Bude tam veľa ľudí, niektorí sa nezmestia ani do kostola veľakrát. Organizujú to tak, že rodičia, starí rodičia a krstní majú miesta vyhradené.