Čo si obliecť na výročie na horskej chate?
Ahojte, s mužom ideme na víkend po dlhšej dobe do zahraničia, máme 5. výročie, syn zostáva doma u starých rodičov tak budeme sami. Manžel vybral v Rakúsku v Alpách horskú chatu. Keďže budeme bez syna tak si samozrejme chceme užiť aj intímnosti. No a rozmýšľam čo si obliecť, resp. zobrať na oblečenie. Chcem byť pre manžela sexy, ale zobrať si so sebou nejakú krátku sukňu a blúzku mi príde totálna hlúposť vzhľadom na miesto kde ideme, kam patrí športové oblečenie. Kúpiť si nejaké sexy spodné prádlo? Alebo nejaký iný nápad?
Ja hlasujem za nieco, co rafinovane, zvodne (nedokonale) zahaluje tvoje tajomstva neuzamknute vsakovakymi gycovitymi (precipkovanymi) pradlami. Napriklad lezerna vacsia panska biela kosela, nejake sexi maxitricko resp. mini-nieco, sukna s razporkom az do nebies... 🔥
no, ja by som volila niečo takéto: nohavice las portiva, aguglia, rafiki https://www.rafikiclimbing.sk/, husky, notrhblanck, dynafit....je veľa trekových gatí, elasťáky veľmi nie. Mikina je ok. Ešte nejaké tričko - všetky tieto značky majú aj super tričká, a softhshellku, prípadne goráčku. Pekné spodné prádlo na večer, na izbu. Tam kľudne aj sexi pyžamo, ale ak bude zima, tak neviem, či opblečieš 🙂 Ináč medzi turistami by si v blúzke, rifliach vyzerala dosť divne ( chodíme veľa, viem o čom hovorím).

na verejnosti za damu -vzdy a vsade a vecer dracica-takze za mna - nieco sexy na vecer do postele ..