Dá sa predĺžiť krátka bunda?
Ahojte. Kupila som si bundu vsetko sedi akurat je kratka. Existuje nieco ako ju predlzit alebo mate skusenosti s nejakym konkretnym pasom na chrbat?
@sade88 Kúpiš cropnutú bundu a chceš ju predĺžiť? To nemyslíš vážne. Kde chceš zohnať rovnakú látku? Oprava resp. predĺženie bundy, keďže je tam výplň, by Ťa stála možno viac ako nová bunda.
Nemôžeš ju vrátiť a kúpiť bundu v normálnej dĺžke? Aká je dlhá od ramena dolu a cez aký eshop si ju kupovala? Predpokladám, že nie v kamennom obchode, lebo tam by si pri skúšaní hneď videla, že Ti na dĺžku nesedí.
@sade88 Ja som úplne kľudná😉 Ale Ty si dala konkrétnu otázku, citujem: "Dá sa predĺžiť krátka bunda?", "...existuje niečo, ako ju predĺžiť?..." Aj keby si si ju nedala predĺžiť rovnakou látkou, tak ako by to vyzeralo? Podľa mňa úplná hlúposť, ale skúsiť to môžeš. Ja len na margo prerábania vecí u krajčírky. Obyčajné podhnutie nohavíc stojí okolo 15 Eur. Koľko myslíš žeby si zapýtala krajčírka za predĺženie bundy, keďže tam už treba odbornejšie šitie a zatepľovať?
Áno, zohnať v dnešnej dobe bundu v normálnej dĺžke je umenie. 80% tovaru tvoria bundy cropnuté alebo mega dlhé. Ale keď hľadáš, nájdeš.
S bedrovým pásom skúsenosť nemám, ale neviem si predstaviť ho nosiť pod oblečenie vždy, keď niekam idem. Ale skúsiť to môžeš, ak Ti to nevadí. Lepšie, ako nič, ale teplú bundu to podľa mňa nenahradí.
@sade88 o pár centimetrov- tak do 10cm podľa mňa by to išlo možno, konkrétne takým niečím ako býva patent na nohaviciach napríklad, býva to aj na bundach. Taká rebrovana látka čo obtiahne postavu aby cez ňu nefukalo. Len treba nájsť vhodnú farbu čo by ladila.
Ja viem šiť, ale ani sama sebe by som to neurobila.😃

@sade88 vymeniť, môj názor.
Je to pracne, u krajčírky zaplatiš častokrát viacej za takú prerábku,ako suma za ktorú si bundu kúpila