icon

Hľadá sa čierna zimná bunda pre mamu

Dnes o 15:27

Žienky hľadá sa zimná bunda, výhradne čisto čierna predlžená vo veľkosti xxl, pre moju mamu, teplá už nás je dosť hladno. V cenovej kategorii aby jej to nenabúralo rozpočet, má iba polovičné id. Ja som som s ňou pobehala výpredaje ani bud 100€ a viac alebo hrozná kvalita

Strana
z3
ibrunova
Dnes o 15:30

V Gate je kopa na výber, a aj inde.

lenka7477
Dnes o 15:30

LIDL e -shop pozri

stellarstar
Dnes o 15:31

@anonym_autor takko a kik?

anonym_5b85ce
Dnes o 15:33

nieco taketo? mam s tou znackou super skusenost, bundy maju fakt skvele https://www.aboutyou.sk/p/usha-blue-label/zimna...

anonym_4bb1e3
Dnes o 15:36
@ibrunova

@ibrunova mas pravdu, vyborne ceny tam boli v Gate

anonym_0d3c5d
Dnes o 15:36

Pozri aj Reserved.

anonym_36e639
Dnes o 15:37

@anonym_autor pozri vypredaje na internetoch
Pozri si tento produkt na ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.sk/p/marikoo/zimny-kabat-k...

Stiahni si aplikáciu tu:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appabo...

Pozrite sa, čo som našla na bonprix: Prešívaná bunda

https://www.bonprix.sk/presivana-bunda/p-201936...

tilly
Dnes o 15:39

Ja mám asi najlepšiu zimnú bundu z lidlu za pár eur.
Nosím ju len na venčenie, čiže musí veľa vydržať. Lebo veď ráno je zima, občas po mne poskacu psy, potrebujem veľa vreciek, ktoré zaťažujem a často prať.
Je fakt výborná. Len teda do práce alebo mesta by som si ju nedala 😅

minenkaa
Dnes o 15:53

Prečo jej nekúpiš ty poriadnu

autor
Dnes o 15:56
@minenkaa

Prečo jej nekúpiš ty poriadnu

@minenkaa toto nebola otázka. Milujem keď dostanem .správy úplne mimo témy. Som doma na RP odo mňa by neprijala

minenkaa
Dnes o 15:58
@anonym_autor

@minenkaa toto nebola otázka. Milujem keď dostanem .správy úplne mimo témy. Som doma na RP odo mňa by neprijala

@anonym_autor pôjdeš s ňou a zaplatíš ,vybavené

anonym_f13ab7
Dnes o 16:10

@anonym_autor pozrela by som značku devergo, dajú sa nájsť super kúsky aj párkrát oblečené do 50€.

cristy
Dnes o 16:11

https://gate.shop/sk/presivana-zimna-bunda-625-...
Mám túto a je super teplá. Nosím veľkosť xxl (niečo aj xxxl) ale bundu som kúpila veľkosť 44.

autor
Dnes o 16:28
@minenkaa

@anonym_autor pôjdeš s ňou a zaplatíš ,vybavené

@minenkaa nepoznáš moju mamu.....

autor
Dnes o 16:35
@cristy

https://gate.shop/sk/presivana-zimna-bunda-625-...
Mám túto a je super teplá. Nosím veľkosť xxl (niečo aj xxxl) ale bundu som kúpila veľkosť 44.

@cristy ako môže byť bunda za 8€ poriadne hrubá, teplá? Starým ľuďom býva zväčša dosť zime aj keď mladsím nie je.
Také lacné mali aj v sinsay a boli tenké ako papier.
Ona v tej bude bude sedieť hodinu aj pol v kostole, v dome smútku a pod na takýchto miestach však nekúri

anonym_4ac757
Dnes o 16:39
@ibrunova

@ibrunova kks som tam bola tento týždeň, že výpredaj zimných búnd, áno ceny šialené nízke ale tá kvalita 🤦 kapucňa dobre že nie z medveďa ale ostatok čistý tenký polyester

ibrunova
Dnes o 16:41
@anonym_4ac757

@ibrunova kks som tam bola tento týždeň, že výpredaj zimných búnd, áno ceny šialené nízke ale tá kvalita 🤦 kapucňa dobre že nie z medveďa ale ostatok čistý tenký polyester

@anonym_4ac757 ja mám z Reservedu, mama z CA, dcéra z Gate, všetky sme spokojné, a u nás je naozaj v zime zima 🙂 Skús ešte Sportisimo.

anonym_36e639
Dnes o 16:41
@anonym_autor

@minenkaa nepoznáš moju mamu.....

@anonym_autor tvoja mama je taka stara? Sorry, sme pridavali bundy pre mladsie zeny, tak na max 50, 60 rokov.

13uzivatelka11
Dnes o 17:12

Tak keď chces kvalitnú a lacnú tak asi jediné bazár.. pozri niečo na vi...d

autor
Dnes o 17:17
@13uzivatelka11

Tak keď chces kvalitnú a lacnú tak asi jediné bazár.. pozri niečo na vi...d

@13uzivatelka11 to že hľadám.čím lacnejšie neznamená že chcem kúpiť totálny brak za 7,90 z toho linku, čo sa vnútro zgrcne po prvom praní

autor
Dnes o 17:18
@ibrunova

@anonym_4ac757 ja mám z Reservedu, mama z CA, dcéra z Gate, všetky sme spokojné, a u nás je naozaj v zime zima 🙂 Skús ešte Sportisimo.

@ibrunova bola som tam , nič e tam nemasli

autor
Dnes o 17:21
@anonym_36e639

@anonym_autor tvoja mama je taka stara? Sorry, sme pridavali bundy pre mladsie zeny, tak na max 50, 60 rokov.

@anonym_36e639 áno vek sedí, ale jej srdce nevládze pumpovať krv, čaká ju operácia, má ruky nohy studené ako ľad, u nej ona 25st a sedí v mikine prikrytá dekou

minenkaa
Dnes o 17:21
@anonym_autor

@13uzivatelka11 to že hľadám.čím lacnejšie neznamená že chcem kúpiť totálny brak za 7,90 z toho linku, čo sa vnútro zgrcne po prvom praní

@anonym_autor co je zle kúpiť z druhej ruky

autor
Dnes o 17:24
@minenkaa

@anonym_autor co je zle kúpiť z druhej ruky

@minenkaa kde píšem že je to zle? Tu sme prezreli celí bazár . V ..d. som kukla tiež ale vlani má jedna polka nastala už ma prešla chuť

ibrunova
Dnes o 17:26
@anonym_autor

@ibrunova bola som tam , nič e tam nemasli

@anonym_autor to je možné, veď je koniec zimy, už majú všade len zbytky zimného tovaru. Najväčší výber je niekedy v októbri, určite nie teraz.

cristy
Dnes o 17:28
@anonym_autor

@cristy ako môže byť bunda za 8€ poriadne hrubá, teplá? Starým ľuďom býva zväčša dosť zime aj keď mladsím nie je.
Také lacné mali aj v sinsay a boli tenké ako papier.
Ona v tej bude bude sedieť hodinu aj pol v kostole, v dome smútku a pod na takýchto miestach však nekúri

@anonym_autor ja som ju síce kúpila začiatkom zimy za 29 eur, ale v pohode som v nej "prežila" dcérine futbalové zápasy vonku (tie trvajú rozhodne viac ako hodinu...). Ja ťa nenútim aby si ju kúpila, chcela som len poradiť. Neni zač...

minenkaa
Dnes o 17:29
@anonym_autor

@minenkaa kde píšem že je to zle? Tu sme prezreli celí bazár . V ..d. som kukla tiež ale vlani má jedna polka nastala už ma prešla chuť

@anonym_autor tak teraz pozerám a je tam dosť búnd

bosorkabb
Dnes o 17:35

Ja mám už druhú zimnú bundu z Bonprix a veľká spokojnosť. Stála v zľave 65 eur ale teplá, dlhá, čierna.
Momentálne vypredaná ale majú ďalšie. Mama si kúpila podobnú.

autor
Dnes o 17:36
@ibrunova

@anonym_autor to je možné, veď je koniec zimy, už majú všade len zbytky zimného tovaru. Najväčší výber je niekedy v októbri, určite nie teraz.

@ibrunova lemže ona asi pribrala teraz si starú bundu nezapne keď si dá ešte sveter

Strana
z3