icon

Hodí sa táto farba šiat k týmto topánkam na svadbu?

6. mar 2026

Prosím bude to moc? Alebo v pohode? Má to byť na svadbu. Ďakujem za radu

Strana
z2
haley7897
6. mar 2026

Nie, nehodí.

stellarstar
6. mar 2026

Nee preboha 🙈

kuriatko77
6. mar 2026

Nie 🫤

kavasmliekom
6. mar 2026

Žltú kabelku k tomu a bude to eňo ňuňo

muchotrafka298
6. mar 2026

Nehodi a nikto nevie, ako vyzeraju tie saty v reale, nie na fotke.

biba_18
6. mar 2026

ružová a modrá je dobrá kombinácia - ale v tejto ružovej trochu provokačná …
takže za mňa by aj mohlo byť - pokiaľ si naozaj silná osobnosť…
ak by si mala možnosť mať svetlejšie tie topánky, bolo by to lepšie…

martinkatinka
6. mar 2026

Je to ako päsť na oko

biba_18
6. mar 2026

ja osobne by som sa tej kombinácie nebála 😏 nemám rada nudu v móde… ale na živo to treba vidieť, fotky skresľujú…

miselka257
6. mar 2026

za mňa to nemusí vyzerať zle, ale presne ako ako píše biba, treba to vidieť naživo 🤔 alebo možno skôr ak chceš ružové topánky, volila by som jemné ale farebne podobne sýte ružové sandálky

mullerova46
6. mar 2026

@anonym_autor v pohode ak pasujú k šatám, niekto má rád farby 🤷🙂 nemyslím si že by sme sa mali obmedzovať iba na čiernu a telovu 😁

anonym_cafaee
6. mar 2026

Za mňa ok.

bibina32
6. mar 2026

@anonym_autor Keby boli bledo ružové ešte hej. Tieto moc kričia.

beata_k
6. mar 2026

@anonym_autor Ak to dobre zladis a prepojis, tak by to mohlo fungovat.

slavomira236
6. mar 2026

Mne sa to paci..su to len 2 farby ziadne vzory.

anonym_c201e2
6. mar 2026

Nie. Daj si buď čierne, strieborné alebo biele lodičky. Ideálnejšie by však boli tenisky 😉.

osky
6. mar 2026

Ako päst na oko

sisa_s
6. mar 2026
amalka07
6. mar 2026

Za mňa áno, záleží aj ako si vysoká a ak si napríklad nižšia ako modelka a bude ti len trčať špička vie to byť pekný detail, treba to len vedieť zladiť a aj ako sa hovorí "vedieť to nosiť". Táto kombinácia je veľmi fresh a moderná takže choď do toho

lasona
Včera o 02:19

Vezmi ruz vo farbe topánok a môžeš ist. Mne sa to páči, je to živé.

d_ivana
Včera o 03:49

@anonym_autor Mne sa táto kombinácia páči, príde mi zaujímavá a neotrepaná. Ale neznesie už žiadnu tretiu farbu.

cyberk
Včera o 05:26

Mne to pride odveci taka farba k svetlomodrej..

anonym_14e679
Včera o 06:11

Kolotočársky štýl

anonym_9d84b3
Včera o 06:27

Bije to do oči. Farba, výrazný akcent ma byt len doplnok, ale toto odpútava pozornosť od šiat. Ak by boli svetloruzove, tak áno.

mamulienka0
Včera o 06:56

Ak chceš isť ako papagaj tak ano 😅😅😅 ešte zelenú kabelku 🫣🫣 toto za mňa nie , vyzerá to strašne

anonym_c1f9f5
Včera o 07:16
@mamulienka0

Ak chceš isť ako papagaj tak ano 😅😅😅 ešte zelenú kabelku 🫣🫣 toto za mňa nie , vyzerá to strašne

@mamulienka0 taknurcita zelena kabelka a zelene topanky by mohli byt. Ale odtien by musel sediet

anonym_c1f9f5
Včera o 07:17

Za mna fajn. Ale, ja by som isla do matnej striebornej

anonym_cae85f
Včera o 07:52

Jasne, budeš vyzerať zaujímavo + by som si dala rúž v rovnakej farbe. Doplnky by som si dala už iba decentné, jemný strieborný prsteň a retiazku.

brrunetkaa
Včera o 10:00

Na pani na obrázku to vyzerá dobre, ale otázka je, ako to vyzerá v realite. Doladila by som to jemnými doplnkami v takej ružovej Napr nejaké náušnice alebo náramok pripadne rúž. Každopádne tie šaty som mala objednané, a vyzerali podľa mna dosť lacno, taký lacný materiál. V realite to možno nebude pôsobiť úplne dobre

anonym_f4911f
Včera o 10:43

@anonym_autor za mňa absolútne nie, ale mne sa ani tie šaty nepáčia. Keďže topánky už máš tak by som k nim vyberala iné šaty.

miselka257
Včera o 10:55
@sisa_s

@sisa_s vyzerá to nakoniec pekne 😁 ako píšu, už len jemný detail v rovnakej farbe ako rúž, prípadne lak na nechtoch a bomba 😀 určite kabelku listovú a neladiť ju do ružovej farby, tú by som dala možno v nude farbe, alebo striebornej... 😀 aj keď som stále za sandálky, pôsobia menej ťažko pri týchto letných šatách, ale aj tak to je fajn

Strana
z2