Hodí sa táto farba šiat k týmto topánkam na svadbu?
Prosím bude to moc? Alebo v pohode? Má to byť na svadbu. Ďakujem za radu
ružová a modrá je dobrá kombinácia - ale v tejto ružovej trochu provokačná …
takže za mňa by aj mohlo byť - pokiaľ si naozaj silná osobnosť…
ak by si mala možnosť mať svetlejšie tie topánky, bolo by to lepšie…
ja osobne by som sa tej kombinácie nebála 😏 nemám rada nudu v móde… ale na živo to treba vidieť, fotky skresľujú…
za mňa to nemusí vyzerať zle, ale presne ako ako píše biba, treba to vidieť naživo 🤔 alebo možno skôr ak chceš ružové topánky, volila by som jemné ale farebne podobne sýte ružové sandálky
@anonym_autor v pohode ak pasujú k šatám, niekto má rád farby 🤷🙂 nemyslím si že by sme sa mali obmedzovať iba na čiernu a telovu 😁
Za mňa ok.
Nie. Daj si buď čierne, strieborné alebo biele lodičky. Ideálnejšie by však boli tenisky 😉.
Za mňa áno, záleží aj ako si vysoká a ak si napríklad nižšia ako modelka a bude ti len trčať špička vie to byť pekný detail, treba to len vedieť zladiť a aj ako sa hovorí "vedieť to nosiť". Táto kombinácia je veľmi fresh a moderná takže choď do toho
@anonym_autor Mne sa táto kombinácia páči, príde mi zaujímavá a neotrepaná. Ale neznesie už žiadnu tretiu farbu.
Kolotočársky štýl
Bije to do oči. Farba, výrazný akcent ma byt len doplnok, ale toto odpútava pozornosť od šiat. Ak by boli svetloruzove, tak áno.
Ak chceš isť ako papagaj tak ano 😅😅😅 ešte zelenú kabelku 🫣🫣 toto za mňa nie , vyzerá to strašne
Ak chceš isť ako papagaj tak ano 😅😅😅 ešte zelenú kabelku 🫣🫣 toto za mňa nie , vyzerá to strašne
@mamulienka0 taknurcita zelena kabelka a zelene topanky by mohli byt. Ale odtien by musel sediet
Za mna fajn. Ale, ja by som isla do matnej striebornej
Jasne, budeš vyzerať zaujímavo + by som si dala rúž v rovnakej farbe. Doplnky by som si dala už iba decentné, jemný strieborný prsteň a retiazku.
Na pani na obrázku to vyzerá dobre, ale otázka je, ako to vyzerá v realite. Doladila by som to jemnými doplnkami v takej ružovej Napr nejaké náušnice alebo náramok pripadne rúž. Každopádne tie šaty som mala objednané, a vyzerali podľa mna dosť lacno, taký lacný materiál. V realite to možno nebude pôsobiť úplne dobre
@anonym_autor za mňa absolútne nie, ale mne sa ani tie šaty nepáčia. Keďže topánky už máš tak by som k nim vyberala iné šaty.
@sisa_s vyzerá to nakoniec pekne 😁 ako píšu, už len jemný detail v rovnakej farbe ako rúž, prípadne lak na nechtoch a bomba 😀 určite kabelku listovú a neladiť ju do ružovej farby, tú by som dala možno v nude farbe, alebo striebornej... 😀 aj keď som stále za sandálky, pôsobia menej ťažko pri týchto letných šatách, ale aj tak to je fajn

Nie, nehodí.