Inšpirácie na letné šaty na dovolenku
Ahojte mám prejdený internet vinted shein temu a mám vyhliadnutých veľa šiat ale chcela by som sa inšpirovať nakoľko som zohnala len 1 v ktorých sa cítim pohodlne aj to pred rokmi. Aký druh šiat je pre vás na dovolenku najlepší? Aby sa čo najmenej krčili boli ľahké a vzdušné a zároveň pekné viac "elegantné" než športové. Veľa šiat co som pozerala sú ťažké alebo dlho schnu. Dajte nejaké inšpirácie ale z vlastných šiat ktoré máte overené a aj keď sa spotite nie sú na vás úplne nalepené ale stále je tam ten pocit priedusnosti.
@anonym_autor shein a temu rovno vyraďte, v tých materiáloch je to cez leto masaker
@anonym_autor Ja nosím ľan. Bavlnu na leto až tak nemusím, dosť sa krčí, keď sa spotím. Super na leto je aj pravý hodváb, na v.... e nájdeš aj za normálnu cenu. Ľanové šaty/overaly mám hlavne z Manga a jedny veľmi pohodlné ľanové šaty mám z v.... značka Marie Zélie.
nepoznám letné prírodné materiály čo by sa nekrčili… také menej krčivé sú tencel alebo marcerovaná bavlna, alebo bavlna s ľanom… popelin, ľan a podobne aj keď sa krčia tak je to také prirodzené ležérne krčenie a ešte majú aj skvelé tepelnoregulačné vlastnosti..
Nosím najčastejšie ľan, mušelín a bavlnu, krčí sa väčšina ale napr. na ľane mi to nevadí.
@anonym_autor shein a temu? tam kvalitu nehladaj. co sa tyka materialov, ľan, viskoza, bavlna vo vzájomných kombináciách. a tento rok je trendy napríklad aj dšínsovina

Hlavne material, hodvab potazmo cista bavlna