icon

Kde kúpim korkové ortopedické šľapky na širokú nohu?

16. jan 2026

Ženy, hľadám korkové ortopedicke šľapky na širokú nohu.
Z ovečkárne prišli užšie ako do teraz a nastal problem.
Presne take niečo ako je klasika protetika ale v širšom.
Za každý tip vopred ďakujem ❤️

nevenka
16. jan 2026

@anonym_autor ja neporadim, ale mam tiez obrovsky problem, Protetika mi je priserne uzka a mam padnutu klenbu, pozdlznu, aj priecnu. Potrebujem oporu, ale hoci som si Protetiku nechala, na skusku, tlaci ma...A este horsie je, ze mam len tak tak 35-ku nohu...😕

pillowtalk
17. jan 2026

Čakala som pripnutá na príspevku kto čo poradí, s nádejou. Bojujem s tym od mala tiež, cítim s Vami. Na široké nohy je stale problem čokoľvek zohnať a vidím že nám niet rady ani pomoci

autor
17. jan 2026

@anonym_autor nohu obrúsiť asi len 😂, super. Tak idem objednávať ďalej a vracať

pillowtalk
22. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nohu obrúsiť asi len 😂, super. Tak idem objednávať ďalej a vracať

@anonym_autor myslím ze v Košiciach bola jedna pani na takom zákroku ale to skôr kvôli haluxu a ze spokojná. Mne by bolo treba odrúbať kľudne 1/5 chodila od malíčku a možno by dobre bolo😆 to asi nerobia

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
30. jan 2026

Našla som 🤟🏼 pier one unisex 🤣🤣 nohy maju domov

ajsha123
30. jan 2026
@anonym_autor

Našla som 🤟🏼 pier one unisex 🤣🤣 nohy maju domov

@anonym_autor pozerám tie šľapky. Fakt sú ortopedické? So stielkou? Lebo mne príde na fotke slabo tvarovaná tá podrážka. Či už Ti to nevadí, hlavne, že je tá šľapka širšia? Akú máš veľkosť? Že či b si mi zmerala vnútornú šírku v mieste malíčka... Ja mám momentálne zo mojich ortopedickych slapiek otlaky na malíčku...

autor
30. jan 2026
@ajsha123

@anonym_autor pozerám tie šľapky. Fakt sú ortopedické? So stielkou? Lebo mne príde na fotke slabo tvarovaná tá podrážka. Či už Ti to nevadí, hlavne, že je tá šľapka širšia? Akú máš veľkosť? Že či b si mi zmerala vnútornú šírku v mieste malíčka... Ja mám momentálne zo mojich ortopedickych slapiek otlaky na malíčku...

@ajsha12 veľkosť 40

ajsha123
31. jan 2026
@anonym_autor

@ajsha12 veľkosť 40

@anonym_autor a odmerias mi ich? 39-40 potrebujem aj ja. Prípadne odfoť s priloženým metrom a ja si už nejakú tú predstavu urobím 🙂 Ďakujem

autor
31. jan 2026
@ajsha123

@anonym_autor a odmerias mi ich? 39-40 potrebujem aj ja. Prípadne odfoť s priloženým metrom a ja si už nejakú tú predstavu urobím 🙂 Ďakujem

@ajsha123 9cm v oblasti prednej pracky