Kde kúpim kvalitnú podprsenku 90E za rozumnú cenu?
Žienky prosím Vás kde objednať kvalitnú podprsenku veľkosti 90E. Aby nestala jedna 50€. A nech to aj trocha podrží. Odkojene 2 deti a gravitácia funguje 😂
@anonym_autor síce mám menší obvod 65 E, ale ja viem si kúpiť len v predajniach attractiv.
Ja tiez mam z Bonprix. Velke cisla a super cena 👍 Astratex, Triumph su tiez kvalitne ale aj cena je vyssia...
tak ja bonprix nepokladám za kvalitné, iba za dostupné 😒 a to mám len D
@biba_18 súhlasím!
Shein
@anonym_autor Astratex ma vsetky mozne cisla a maju par.modelov aj trochu lacnejsich
Za mňa tesco. Mám 75G-H a kupim v pohode za 10€. Pre istotu si výplň formulár na astratexe či máš ozaj dobrú velkost. Mala som pár kusov z astratexu, ale teraz by som už nekúpila, drahé v pomere cena/výkon. bonprix sú úplná tragédia. Úžasne podprsenky maju v lindexe napr. Ale tam už je cena okolo 40€/kus.
Mne nevyhovuje ani Astratex a Bonprix mi pride ako pre babicky tou modou 😀 Nemozem si pomoct.
Mne nevyhovuje ani Astratex a Bonprix mi pride ako pre babicky tou modou 😀 Nemozem si pomoct.
Bonprix ma za mna strasne plytke kosiky, asi zalezi od konkretnych prs, mne ani jedna nesadla, ale ja mam kosik G a nesedela mi ani jedna.
Ja som istu dobu na Astratexe kupovala znacku Ava, su polske tie podprsenky, ale uz ich maju malo, tak som skusila z Allegra a stoja niektore aj 25 eur, co uz je dobra cena.
@pumi21 ale vsak na Astratexe su rozne znacky predsa, to nemozes takto povedat. Keby tam bola "jedna znacka" ako v Bonprixe, tak nepoviem. A napriklad mne sa velmi.pacia niektore, hlavne take hladke, s penovymi makkymi kosickami, len bohuzial, ten strih mi tam u nich tej znacky "astratex" nesadol, ale z inej znacky ano.
@anonym_autor a si si ista, ze potrebujes 90E, ked pises, ze ti nedrzi? To byva vacsinou velkym obvodom a malym kosikom alebo jeho zlym tvarom. Teraz mam drahu Rosa Faia 85G a drzi, zaroven je pohodlna a prsia nevypadavaju, ani v tejto velkosti. Predavacka mi nukala aj 90, no to bolo volne a kosiky pri 85 F mi boli male, bud vypadavali zhora alebo sa kostica zarezavala zboku do prsa.
Za mňa tesco. Mám 75G-H a kupim v pohode za 10€. Pre istotu si výplň formulár na astratexe či máš ozaj dobrú velkost. Mala som pár kusov z astratexu, ale teraz by som už nekúpila, drahé v pomere cena/výkon. bonprix sú úplná tragédia. Úžasne podprsenky maju v lindexe napr. Ale tam už je cena okolo 40€/kus.
@no1990 ja lutujem, ze uz nemam taky obvod a take mensie kosiky, ale uz som sa vysplhala na 85, kym som mala 75G, tak v Tescu mi sedeli tiez. Ale davno som tam nebola. Nemavaju aj taketo? 85G?
Za mňa bonprix.Žiadna podprsenka mi nesadla tak ako tá od nich.Aj prsia pekne držali a nevypadávali mi von pri predklone.A vydržala mi teda dosť dlho, tak ju považujem za kvalitnú.A že by bola staromódna si tiež nemyslím.Bola hladká a medzi prsiami kamienky.Za mňa topka, lebo nechcem za podprsenku vyvaliť 50e
čo tak schudnúť a kúpiť nejaká menšiu?🤷♀️
Ja mam 74 E a len Marks and Spencer. Tam ani nejde o to, ze kosiky sadnu, ale M&S ma dobre siroke ramienka, potom to netlaci/netaha na ramena.
@anonym_autor kvalitnu podprsenku pod 50 € nekupis vobec nikde. lacne podprsenky sa vytahuju, pretoze su z nie kvalitnych materialov. A kedze podprsenka je nieco co mas kazdy den, oplati sa do toho naozaj investovat. A ak ako pises nedrzi - chod na brafitting do Attractivu..
Za mna jedine bonprix. Super ceny, super kvalita, a velikanske cisla.
@luciaruz bonprix je vsetko ine len nie kvalita. Chod niekedy do specializovanej predajne, oblec si naozaj kvalitnu podprsenku a potom zistis co je pri podprsenke kvalita..
@luciaruz bonprix je vsetko ine len nie kvalita. Chod niekedy do specializovanej predajne, oblec si naozaj kvalitnu podprsenku a potom zistis co je pri podprsenke kvalita..
@anonym_a1b1e5 kvalitne som mala, si predstav. A nie jednu. Dokonca aj original wonderbru. Ale s bonprixom som mala len tie najlepšie skúsenosti.
Ja som nebola spokojná nikde iba u nás v butiku Marianna boutique mám 85F tiež veľké a ovisnutý po dvoch deťoch no ale do podprsenky investujem. Pod 50€ by som si nekúpila.
Konkrétne toto je moja obľúbená
@no1990 ja lutujem, ze uz nemam taky obvod a take mensie kosiky, ale uz som sa vysplhala na 85, kym som mala 75G, tak v Tescu mi sedeli tiez. Ale davno som tam nebola. Nemavaju aj taketo? 85G?
@nevenka práveže majú. A v tých veľkých hlavne. Menšie obvody s veľkými košíkmi majú po jedinom kuse, no tieto väčšie obvody s veľkými košíkmi majú vo výpredaji kľudne aj 5€ kus, nedávno som bola a plný vypredjovy regál s obvodmi 85-90-95
@anonym_170bd3 na to sa ťa niekto pýtal?
@anonym_a1b1e5 kvalitne som mala, si predstav. A nie jednu. Dokonca aj original wonderbru. Ale s bonprixom som mala len tie najlepšie skúsenosti.
@luciaruz wonderbra moc kvalitna teda nie je. Je to najma marketingovy produkt...
Bonprix ma za mna strasne plytke kosiky, asi zalezi od konkretnych prs, mne ani jedna nesadla, ale ja mam kosik G a nesedela mi ani jedna.
Ja som istu dobu na Astratexe kupovala znacku Ava, su polske tie podprsenky, ale uz ich maju malo, tak som skusila z Allegra a stoja niektore aj 25 eur, co uz je dobra cena.
@pumi21 ale vsak na Astratexe su rozne znacky predsa, to nemozes takto povedat. Keby tam bola "jedna znacka" ako v Bonprixe, tak nepoviem. A napriklad mne sa velmi.pacia niektore, hlavne take hladke, s penovymi makkymi kosickami, len bohuzial, ten strih mi tam u nich tej znacky "astratex" nesadol, ale z inej znacky ano.
@anonym_autor a si si ista, ze potrebujes 90E, ked pises, ze ti nedrzi? To byva vacsinou velkym obvodom a malym kosikom alebo jeho zlym tvarom. Teraz mam drahu Rosa Faia 85G a drzi, zaroven je pohodlna a prsia nevypadavaju, ani v tejto velkosti. Predavacka mi nukala aj 90, no to bolo volne a kosiky pri 85 F mi boli male, bud vypadavali zhora alebo sa kostica zarezavala zboku do prsa.
@nevenka ja už neviem ani akú veľkosť mi treba 😂 neviem niekto tu pisal že schudnúť a kúpiť menšiu, ale ja mám 165cm a 54kg a som spokojna so sebou až na tie prsia žiaľ sú väčšie ako by som chcela a po dokojení sú také “mľandravé”. Skúsim si to premerať cez nejakú stránku. Do teraz som kupovala 90E ale samozrejme že to môže byt aj zlá veľkosť.
@anonym_170bd3 pri výške 165cm a váhe 54kg mám schudnúť koľko? 4-5kg a čo to vyrieši ? Že v tvári budem vyzerať ako anorektička ? Nie každému sa páčia prepadnute líčka. 😕
Rada dobrá a ďakujem za ňu lebo som si vedomá že mám o 3kg viac ako pred tehotenstvom ale momentálne mi to vyhovuje. A s váhou robiť nechcem nič. Hoci keby som to spevnila bolo by to lepšie určite
@nevenka ja už neviem ani akú veľkosť mi treba 😂 neviem niekto tu pisal že schudnúť a kúpiť menšiu, ale ja mám 165cm a 54kg a som spokojna so sebou až na tie prsia žiaľ sú väčšie ako by som chcela a po dokojení sú také “mľandravé”. Skúsim si to premerať cez nejakú stránku. Do teraz som kupovala 90E ale samozrejme že to môže byt aj zlá veľkosť.
@anonym_autor pri tej vyske a vahe nemozes mat obvod chrbta 90. Skus sa odmerat krajcirskym metrom - najprv obvod pod prsami a potom cez prsia a podla toho vyratas spravnu velkost. Tabulky najdes na strankach eshopov, napr. aj bonprix.

Za mna jedine bonprix. Super ceny, super kvalita, a velikanske cisla.