Kde nájsť topánky na naozaj širokú nohu a vysoký priehlavok?
Barebarics si skusala? Daju sa vyskusat na Nivach v BA v predajni belenka. Mne ich seria zing velmi vyhovuje, aj siroke a aj nad priehlavkom vela miesta. Maju aj vyssie na zimu, aj nizsie na zimu, a teraz chcem objednat nezateplene kozene, ked sa uz otepluje.
@canany od barefoot si dávam pauzu kvôli chrbtici, mám prácu kde veľa chodím a som dlho na nohách a v barefootoch to nezvládam.
ahinsa https://ahinsashoes.cz/
@emjee som myslela že vyrábajú len barefoot, a teraz pozerám že majú aj inú radu... idem si to naštudovať poriadnejšie tú ich radu comfort, ďakujem ! Ja si od barefoot dávam pauzu kvôli chrbtici, mám prácu kde veľa chodím a som dlho na nohách a v barefootoch to nezvládam.
@nebuska ak ti stacia tenisky, tak pozri znacku ALTRA.. Tiez mam tento problem, riesim BF topankami, ale chapem, ze chodit v nich cele dni nie je uplne ok. Dost siroke su aj HIGH COLORADO Cross Hike VIBRAM, ja v nich chodim bezne, mam uz tretie 😅.. "Slusne" topanky neporadim, bo take nenosim.. A od Barebarics mam zimne, su skvele a ak potrebujes trochu spravit drop, ako maju bezne topanky, tak vlozka to spravi.. Tie Barebarics si treba kupovat o cislo vacsie, ako bezne nosis.
ecco jú fajn
@minesasubu ecco su uzke, uplne stlacia prsty. Uz x-krat som neodolala a sla si vyskusat, lebo sa mi pacia a aj mam jedny zimne od nich, ale v podstate v nich trpim 😅😔
@nebuska ak ti stacia tenisky, tak pozri znacku ALTRA.. Tiez mam tento problem, riesim BF topankami, ale chapem, ze chodit v nich cele dni nie je uplne ok. Dost siroke su aj HIGH COLORADO Cross Hike VIBRAM, ja v nich chodim bezne, mam uz tretie 😅.. "Slusne" topanky neporadim, bo take nenosim.. A od Barebarics mam zimne, su skvele a ak potrebujes trochu spravit drop, ako maju bezne topanky, tak vlozka to spravi.. Tie Barebarics si treba kupovat o cislo vacsie, ako bezne nosis.
@akvi dakujem, pozriem tu znacku Altra, ja som prešla po pôrode na barefoot a úplne blaho pre moje nohy, no chrbtica sa ozvala že potrebuje napraviť a celodenné chodenie v barefootoch jej neprospieva tak hladám niečo na medvedie laby s vysokým priehlavkom s hrubšou podrážkou čo by viac odľahčila chrbticu.
A Barebarics nie je vyslovene barefoot?
@akvi dakujem, pozriem tu znacku Altra, ja som prešla po pôrode na barefoot a úplne blaho pre moje nohy, no chrbtica sa ozvala že potrebuje napraviť a celodenné chodenie v barefootoch jej neprospieva tak hladám niečo na medvedie laby s vysokým priehlavkom s hrubšou podrážkou čo by viac odľahčila chrbticu.
A Barebarics nie je vyslovene barefoot?
@nebuska su BF, ale ja mam zimne snehule a tam je ta podrazka hrubsia. Mne nevadi nulovy drop, skor mi na BF vadia tie totalne tenke podrazky. Tenisky som neskusala od nich, tak neviem, ako to je tam, ale zimne su super.
@nebuska z tej Altry pozri model Lone Peak, o nom som citala niekde medzi bezcami, co maju siroke nohy a vysoke narty, tak tento model velmi chvalili. Ja sa ho tiez chystam skusit, akurat ho nechcem objednavat z eshopu, chcem si vyskusat niekde v predajni.. Akoze ceny tiez brutal, ale to som si uz akosi zvykla, ze vsetko nestandardne bohuzial stoji..
klasické slušné nebarefoot topánky som ešte nenašla, ale aktuálne fičím na Sketcherskach.... nie všetky modely, ale mám od nich teraz 3, v ktorých som v pohode aj s mojou širokou nohou

Barebarics si skusala? Daju sa vyskusat na Nivach v BA v predajni belenka. Mne ich seria zing velmi vyhovuje, aj siroke a aj nad priehlavkom vela miesta. Maju aj vyssie na zimu, aj nizsie na zimu, a teraz chcem objednat nezateplene kozene, ked sa uz otepluje.