Kde nakupovať oblečenie vo veľkosti 48 pre tridsiatnikov?
Zdravim,
kde nakupujete vacsie oblecenie na vek okolo 30?
Primark
Aj Tesco má väčšie veľkosti
@anonym_201be0
čo tak schudnúť?
Kašli na oblecenie v takej velkosti, je úplně jedno kde ho kupíš vyzerat dobře to nikdy nebude.. zameraj sa radsej na chudnutie Lebo budeš celý život litovat že
Si sa nemohla obliext Podla seba
Dámska 48-ka, či pánska?
Dámska 48-ka, či pánska?
@anonym_07c165 48 " vacsia" bude damska, 48chlap je chuducky
@anonym_07c165 48 " vacsia" bude damska, 48chlap je chuducky
@anonym_07c165
@eeffka upravili mi nazov, ze to vyznieva ako pre muzov - pre tridsiatnikov som nepisala
Kašli na oblecenie v takej velkosti, je úplně jedno kde ho kupíš vyzerat dobře to nikdy nebude.. zameraj sa radsej na chudnutie Lebo budeš celý život litovat že
Si sa nemohla obliext Podla seba
@anonym_736302 dakujem za cennu radu, budem chodit naha
@anonym_736302 dakujem za cennu radu, budem chodit naha
@anonym_autor To nemusíš, ale myslené to bolo dobre. Viem podľa seba, aj keď moja max bola 42/44 a tiež som vo všetkom vyzerala otrasne. Dala som dole 10 kg a teraz mám 36/38 a ako bonus nakupujem vo výpredajoch za super ceny a väčšina oblečenia mi sedí perfektne a to mám bližšie k 50 ako ku 40... To len tak motivačne 😉
@anonym_autor To nemusíš, ale myslené to bolo dobre. Viem podľa seba, aj keď moja max bola 42/44 a tiež som vo všetkom vyzerala otrasne. Dala som dole 10 kg a teraz mám 36/38 a ako bonus nakupujem vo výpredajoch za super ceny a väčšina oblečenia mi sedí perfektne a to mám bližšie k 50 ako ku 40... To len tak motivačne 😉
@anka2015 ja viem, ale momentalne potrebujem nieco kupit, takze kaslat na to nemozem
@anka2015 ja viem, ale momentalne potrebujem nieco kupit, takze kaslat na to nemozem
@anonym_autor ja nosím tiež 48.kupujem v Kik, bonprix, tesco.
A nevyzerám "otrasne", predstavte si, milé dámy s č. 38.
Pozri si este aj marks &spencer, tam maju aj vacsie cisla, ktore su aj vyrobene na vacsie zeny.(no, anglicania vedia obliekat velke zeny)
Chod na Asos, ten ma tiez na vyber vacsie cisla.
Nieco aj zo Zalanda, pozri zn Vero moda.
Nejake kiky, primarky, a tieto jedine ak uz naozaj nic nenajdes a potrebujes rychlo nieco, ale ja som tam nikdy nenasla nic, co by som s nadsenim kupila.
@anonym_autor ja nosím tiež 48.kupujem v Kik, bonprix, tesco.
A nevyzerám "otrasne", predstavte si, milé dámy s č. 38.
@anonym_b5bfe8 Nič v zlom, ja tiež netvrdím, že som vyzerala doslovne ako strašiak, ale proste som sa v ničom necítila dobre a to potom aj vidieť.

internet