icon

Kde nakupujete oblečenie pre vysokých mužov?

8. dec 2025

Ženy , ktoré máte doma muža 190 CM + , kde kupujete prosím tričká a mikiny také, aby nekoncili niekde pri úrovni obličiek?
Píšte stránky , značky, ja, som zúfalá. Všetko krátke a po opratí, ešte kratšie. Som rada že dedim tricka, ale už by aj stačilo.
Ď

chlebikova
8. dec 2025

@anonym_autor Tallguys z Ceska

anonym_47cdfc
8. dec 2025

@anonym_autor haha akurát som dala rovnakú tému, ja hľadám košeľu. Môj 2m muž je v každej ako vyrasteny študent :D

sweet20
8. dec 2025

@anonym_autor teraz si muz zamil9val half price.. velkost ma xxl a uplne mu sedia , ma 195 cm

belle_vie
8. dec 2025

Ja som mužovi dávala šiť do Boldbros. Nielen že sú dlhšie ale aj výborná kvalita bavlny

jargal
6. feb 2026

Ja mám skvelé skúsenosti so slovenskou značkou https://vidyzo.sk/ 🙂 Mali byť mať čoskoro v ponuke aj nohavice a iné veci. Oblečenie od nich je naozaj kvalitné, nakupujem ho pre muža opakovane. Vyskúšaj 🙂

skusihu
6. feb 2026
@anonym_47cdfc

@anonym_autor haha akurát som dala rovnakú tému, ja hľadám košeľu. Môj 2m muž je v každej ako vyrasteny študent :D

@anonym_47cdfc muž košele kupuje iba v C&A, má 195 cm. Chváli ich, že konečne sú dlhé a ja ich zase chválim, lebo sú "easy iron" ľahko sa žehlia.