Kde predávať nové luxusné značkové oblečenie?
Ahojte prosím poraďte ak viete nejakú firmu alebo stránku ktorá odkupuje nové luxusné oblečenie. Mam toho strašne veľa po zrušení obchodu a neviem sa toho zbaviť...znacky ako Michael Kors, Lagerfeld, Moschino, Plein, Guess, Valentino, Armani , Vogue, Hilfiger
atď... ďakujem za každú radu
@sashabb to som skusala a V ma blokov dozivotne ze je to zakázané 😅 cize uz ani na V nemôžem ísť 😄
Ono tieto polocigánske značky sa predávajú pomerne ťažko. Nie sú dostatočne luxusné aby si ich kúpili "zámožnejší" a sú zas pomerne drahé na to aby si to kupovali random všetci ľudia 😀
Najrýchlejšie asi online bazáre lebo do predajní to moc nebudú chcieť...
@laurita285 tak Balenciaga to nie je ale zas nemyslím ze Philip Plein, Lagerfeld, versace a pod. sú polociganske😄 ale jasne ze si to nebude kupovať taky rytmus napr 😀
akože blokol? treba im napísať a odblokujú. veď to máš normálne veci, prečo by si ich nemohla popredať?
@sashabb písala som a nič z toho..a niečo v zmysle že "podnikanie" na V je zakázané...aj ked som to vkladala súkromne..ale zas sú na tom visačky tak možno preto..celu IP adresu mam bloknutu😄
hej na V môžeš mať iba pár nových vecí a inak " z druhej ruky" nie pseudo eshop 😀 podla mňa to je polocigánske a Balenciaga pre boha 😀 to fakt len mentál kúpi po tých škandáloch 😀
A ty máš pevnú IP adresu? platíš si ju? keď píšeš, že ju blokli? 🙄
Je možné, že ťa niekto len nahlásil. Môjmu synovi sa to stalo tiež. Ale písal im a nakoniec ho odbokovali a funguje ďalej.
Potom keď tak skúsiť cez instagram. Buď vytvoriť svoj profil, trochu to spropagovať alebo osloviť predajkyne ktoré sa tomu už dlhšie venujú. Tam si len berú nejaké percentá z predaja.
Osobne sa ale čudujem, že sa toho nevieš zbaviť, ak dáš dobré ceny, tak sa potom len zapráši.
@sashabb škoda že som si to neodfotila je možné že ma niekto nahlásil ktovie.. bolo tam napísané že nemám zakladať nový účet lebo je to viazané na IP a bude taktiež hneď zablokovaný.- skúsila som aj tak cez manžela tiež je bloknuty😁.. vyjadrenie som doteraz nedostala a to su už dake 3 mesiace tomu...a skúsim ten insta ďakujem😊a tie predajkyne - viete aj o niekom konkrétne.?
Lenže rovnakú IP adresu môže mať aj celý činžiak, preto sa pýtam, či ju máš pevnú.
Na IG je ich viac, no čo mám overenú tak michelle.loves.fashion.1
@sashabb ďakujem pozriem ju, bývam v dome takže máme jednu IP skúsim ten inkognito režim ďakujem za rady a aj tebe @tramtada31
@kiwi3 však samozrejme fejky nech blokuju - podvodnikov, ale ja mam všetko original to je rozdiel

ja by som odporučila stránku na V, ktorá sa tu nesmie písať, tam predáš všetko a vcelku rýchlo.