Kde prosím kúpiť kvalitné dámske zimné bundy?
Ahojte prosím poraďte kde kupujete dámske zimné bundy?Kúpila som dcéra v Rrserved zimnú bundu po opraniach sa tá výplň pospájala a vytvára to také hrče a nieje to pekné. Má ju jednu sezónu a vyzerá strašne.Kde kúpiť kvalitnú bundu? Ďakujem
Sportisimo. roky som nosila jednu ktora mi uplne vyhovovala teraz si ju objednavam znova nastastie je stale skladom lebo sa mi prepalila od prskavky a pranim uz zlieza logo.vyborny strih krasne sedi neprefukne ani pranim sa nezgrčila..a jednu mam z tally wejl ale tu nosim menej lebo je bleda.
Zimmu zimnu Roxy, Ragwear alebo 4F a mam aj z About You napr. to je ale skor taky bundo/kabat
Mám značky loop, periem a stále rovnaká už 10 rokov... samozrejme mám aj iné bundy, naposledy som kúpila v butiku v Ba, pekná, ľahká a teplá
Viem, kde by som už nekúpila. Vo vychytenom eshope, ktorý sa tu aj teraz spomínal. Výplň lezie cez látku von a vyzerá to hrozne. Lepšie poslúžila bunda zo sekáča.
Mám Lotto, Hannah, Husky, teraz som si objednala este bonprix - za mna najlepsie husky zatial.

@z.k Mám rada Hannah. Je v nej teplo a je dobrá aj po pračke a sušičke.