Mali ste iné ako biele svadobné šaty?
Dobrý večer nájdu sa medzi vami ženy ktoré mali iné ako biele svadobné šaty? Ide o malú svadbu na úrade. Hľadám inšpiráciu. Poprípade ak ste aj nemali ale viete poradiť čo by sa hodilo 🤗
Sestra mala žlté šaty - také spoločenské ,ale foto nemám kedže to bolo 14 rokov dozadu.
moja mama bola veľmi pokroková v tomto - vydávala sa v maslovom kostýme s klobúčikom ☺️ pred 55 rokmi… ja som mala netradičné šaty, ale biele… ak by som sa mala teraz vydávať, tak mám biely saténový (možno aj nohavicový) kostým a kabátik by mal peplum…
Ja som tiež nemala biele, skôr smotanové. Ale my sme mali inú svadbu ako ostatní ľudia 🤣
@misuliacik81 tak tento pribeh by som skutocne chcela pocut 😀 to ta prekvapili ze dnes sa vydavas?
@lelelienka Už teraz manžel chystal oslavu 40 a popritom potajomky vybavoval svadbu. Našiel môj rodný list a išiel. Starostka je kamarátka tak nebol problém. Problém bol, že čo keď poviem nie 😂😂😂 . Tak sme prišli na oslavu všetci mu gratulovali k narodeninám cca 50 ľudí,posadali sme si. Zavolal k sebe dcéri,mamu, mňa. Ešte som v duchu nadávala čo zase odomňa chce 😁. Mame poďakoval za výchovu, starostlivosť a zato ako nám pomáha. Potom sa otočil na deti a povedal im, že deti moje chceli ste aby sme sa s maminkou zobrali a bola tiež Klobučníková tak sa teraz zoberieme. V tom čašník otočil stolček na ktorom bol Slovenský znak,z vedľajšej miestnosti vybehli baby z úradu ( vybehli ako kukláči 😁) a bola svadba. Nikto nevedel o nej iba manžel, z úradu a dvaja ľudia ktorí mi zabezpečili svadobnú kyticu a tortu.
@tinqua Wau tak toto si viem predstaviť úplne nádherné 😍
@misuliacik81 Teeeda! Prekvapko 🙂🤗
Ďakujem za odpovede a tipy asi teda pôjdem do svetlomkdrych alebo pudrovo ružových 🥰😍

moja švagriná mala šaty biele ale len po kolená... nie žiadnu velkú róbu. pritom svadba bola veľká cez 100 ľudí .