icon

Tipy na kvalitnú podprsenku do šiat s odhaleným chrbtom

nacomeno2
Dnes o 17:49

Ahojte, mám strašne malé prsia (ozaj malé, bez podprsenky vyzerám ako na začiatku puberty) a občas by som si chcela dať nejaké tričko/ šaty s hlbším výstrihom na chrbte. Máte nejaké tipy na ozaj kvalitnú podprsenku do takéhoto oblečenia? Mala som už aj nalepovaciu, ale veľmi to nedržalo.

anonym_b9337f
Dnes o 18:03

@nacomeno2 najlepšie žiadnu a prijať sa takú aká si

mirage
Dnes o 18:09

@nacomeno2 ved krasne stihle telo, male prsia a saty s odhalenym chrbtom su velmi sexi.

januska12323
Dnes o 18:12

Najlepšie žiadnu.

nacomeno2
autor
Dnes o 18:14

Bez žiadnej to ale vyzerá ozaj smiešne, mám pomerne široký hrudný kôš a cvičím silovo, takže sú tam aj nejaké tie svaly a tá plocha hruď len s trciacimi bradavkami vyzerá v šatách hrozne 🙈

a0
Dnes o 18:46

Hrudník by mi závidela nejedna pristávacia dráha a dovolím si ísť bez podprsenky, jedine bradavky prelepujem nálepkami na prsia. Ale tiež som s tým dlho bojovala.

anonym_0ed346
Dnes o 19:14
@mirage

@nacomeno2 ved krasne stihle telo, male prsia a saty s odhalenym chrbtom su velmi sexi.

@mirage nie kazdy kto ma male prsia je aj stihly. Ja nemam skoro ziadne prsia, zato siroke boky, nosim velkost hore 38, dole 40-42 a v satach bez podprsenky to vyzera otrasne.

nacomeno2
autor
Dnes o 19:26
@a0

Hrudník by mi závidela nejedna pristávacia dráha a dovolím si ísť bez podprsenky, jedine bradavky prelepujem nálepkami na prsia. Ale tiež som s tým dlho bojovala.

@a0 a ktoré tieto nálepky aspoň odporúčaš? Skúšala som aj to, nech to aspoň nevyzerá tak odveci, ale s tými čo som mala ja som nebola úplne spokojná

nacomeno2
autor
Dnes o 19:28
@anonym_0ed346

@mirage nie kazdy kto ma male prsia je aj stihly. Ja nemam skoro ziadne prsia, zato siroke boky, nosim velkost hore 38, dole 40-42 a v satach bez podprsenky to vyzera otrasne.

@anonym_0ed346 presne tak. Ja síce nosím primárne 36, ale jednoducho nie som ten kostnato-stihly typ, kde to môže vyzerať sexi.