Tipy na kvalitnú podprsenku do šiat s odhaleným chrbtom
Ahojte, mám strašne malé prsia (ozaj malé, bez podprsenky vyzerám ako na začiatku puberty) a občas by som si chcela dať nejaké tričko/ šaty s hlbším výstrihom na chrbte. Máte nejaké tipy na ozaj kvalitnú podprsenku do takéhoto oblečenia? Mala som už aj nalepovaciu, ale veľmi to nedržalo.
Bez žiadnej to ale vyzerá ozaj smiešne, mám pomerne široký hrudný kôš a cvičím silovo, takže sú tam aj nejaké tie svaly a tá plocha hruď len s trciacimi bradavkami vyzerá v šatách hrozne 🙈
Hrudník by mi závidela nejedna pristávacia dráha a dovolím si ísť bez podprsenky, jedine bradavky prelepujem nálepkami na prsia. Ale tiež som s tým dlho bojovala.
Hrudník by mi závidela nejedna pristávacia dráha a dovolím si ísť bez podprsenky, jedine bradavky prelepujem nálepkami na prsia. Ale tiež som s tým dlho bojovala.
@a0 a ktoré tieto nálepky aspoň odporúčaš? Skúšala som aj to, nech to aspoň nevyzerá tak odveci, ale s tými čo som mala ja som nebola úplne spokojná
@mirage nie kazdy kto ma male prsia je aj stihly. Ja nemam skoro ziadne prsia, zato siroke boky, nosim velkost hore 38, dole 40-42 a v satach bez podprsenky to vyzera otrasne.
@anonym_0ed346 presne tak. Ja síce nosím primárne 36, ale jednoducho nie som ten kostnato-stihly typ, kde to môže vyzerať sexi.

@nacomeno2 najlepšie žiadnu a prijať sa takú aká si