icon

Páčia sa mužom široké boky na ženách?

Dnes o 13:33

Ahojte trápim sa so širokými bokmi. Som chudá no panvu asi nezmensim keďže sú to kosti. Nemám tam z čoho schudnúť. Trápi ma to lebo mi to opticky rozširuje aj zadok a ja by som ho radšej mala menší. Mamina mi povedala vraj sa tým trápiť nemám že mužom sa to páči keď má žena boky. Nechcem na sebe vidieť len nedostatky ale vidím ze je ťažšie kúpiť rifle napr. Nie je to úplný extrém ale rada by som bola byt užšia.

Strana
z2
anonym_0c8485
Dnes o 13:35

ide o to, aby postava bola opticky symetricka. Uzke chude plecia a siroke boky = postava hruska. Skus cvicenie, rozsirit trochu chrbat a plecia, vyssie podpatky a ked bude postava vyssia a symetrickejsia, plecia a chrbat o par cm sirsie, tak sirsie boky nebudu tak napadne.

jeltica
Dnes o 13:36

Ako pises, nezmenis to, viem ze by si chcela ale proste neodseknes si z toho. A ano, mamina ma pravdu, muzom sa sirsie boky pacia 😉

zuzka0605
Dnes o 13:40

siroke boky su sexi, robis si zbytocne starosti naopak-ber to ako vyhodu

anonym_f96ea5
Dnes o 13:42

Ano tvar presypasich hodin je sexi

anonym_1ec6fe
Dnes o 13:42

@anonym_autor všímaj si to čo máš na sebe rada, ja napríklad nemám boky vôbec, som ako lata a chlapovi sa páčim. Je jedno či máš orlí nos, odstavajuce uši, plochú hruď alebo naopak. Tak ako ženám aj chlapom sa páči každému čosi iné. Len musíš byť na seba hrdá aby chlap cítil, že sa máš rada aká si. To je sexy.

anonym_55d070
Dnes o 13:55

Nepaci sa nam to a ak je to myslene ze aj prepadnute lono alebo kopu tuku po bokoch tak uz vobec nie. Za mna dvojnasobne nie. Je to divne.

sisska96
Dnes o 13:57

Aj ja mám široké, komu sa nepáči nech nepozerá 😂

anonym_7f39e6
Dnes o 13:57

Sú takí ktorým sa to páči sú takí ktorým vôbec. Ty si nájdeš takého ktorému sa to páči a vybavené. To je tak so všetkým

anonym_58fd3f
Dnes o 13:59

@anonym_55d070 Ty vies o com sa tu pise? Ake prepadnute lono.

biba_18
Dnes o 13:59

ja mám široké boky a úzky pás. áno, mužom sa to páči ☺️

anonym_55d070
Dnes o 14:07

takto ma vyzerat zena.

anonym_c6bbb0
Dnes o 14:07
@jeltica

Ako pises, nezmenis to, viem ze by si chcela ale proste neodseknes si z toho. A ano, mamina ma pravdu, muzom sa sirsie boky pacia 😉

@jeltica a ty si muž že to vieš?

huxy
Dnes o 14:09
@anonym_55d070

takto ma vyzerat zena.

@anonym_55d070 tak po prvé, autorka píše, že je chudá, len má široké boky-rozumej kosti.
A po druhé, by ma zaujímalo, ako vyzeráš ty, "isto" si hotový model bez akejkoľvek chyby 😄

anonym_55d070
Dnes o 14:10
@huxy

@anonym_55d070 tak po prvé, autorka píše, že je chudá, len má široké boky-rozumej kosti.
A po druhé, by ma zaujímalo, ako vyzeráš ty, "isto" si hotový model bez akejkoľvek chyby 😄

@huxy 70% z vas sa nazve chudou ak maju 10 az 20 kil nadvahu , na anonymnom koniku sa tak nazve 99% zien

huxy
Dnes o 14:13
@anonym_55d070

@huxy 70% z vas sa nazve chudou ak maju 10 az 20 kil nadvahu , na anonymnom koniku sa tak nazve 99% zien

@anonym_55d070 no tak prezraď, ako "dokonalo" vyzeráš ty?
Ja pri váhe 65 kg výške 168 cm, 42 rokoch sa nenazývam chudou. Ale tak isto nemám žiadnu nadváhu, a hlavne sa nebudem povyšovať či arogantne posmievať niekomu, koho som nevidela a mám len info-široké boky.

cutespider
Dnes o 14:14

Za seba môžem povedať, že mamina má pravdu (všeobecne širšie boky = širšia panva = ľahší pôrod = zdraví potomkovia). Využi túto prednosť a začni sa venovať brušným tancom.

januska12323
Dnes o 14:15

@anonym_autor využi to a vypracuj si zadok.

anonym_55d070
Odpoveď bola odstránená
huxy
Dnes o 14:16
@anonym_55d070
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_55d070 chudáčik zakomplexovaný
Mňa inak nezaujíma čo si o mne také čudo ako ty, myslí

anonym_0c8485
Dnes o 14:16

Je to ako postava a plecia na muzovi. Jedna povie, ze berie iba siroke plecia a vysokeho a nic ine, druha aj normalne stavaneho. Podobne je to aj so sirokymi bokmi. Jeden povie, ze radsej nie, sumernu postavu, druhy ano.

anonym_1f47b5
Dnes o 14:18

zacni cvicit silovy trening, zadok dostane formu, urcite je na svete chlap, ktoremu sa budes pacit

anonym_55d070
Dnes o 14:18
@huxy

@anonym_55d070 chudáčik zakomplexovaný
Mňa inak nezaujíma čo si o mne také čudo ako ty, myslí

@huxy moja neter ma asi 168 cm a to je na zakladke.

huxy
Dnes o 14:19
@anonym_55d070

@anonym_55d070 neoznačuj ma, na čo. Potrebuješ si pohonkať ego?

chlebikova
Dnes o 14:24
@anonym_55d070

@anonym_55d070 a teraz akoze co ma clovek spravit s genetikou? A co hovoris o svojej neteri? Pochval sa so svojimi mierami, nech mozeme zavidiet tu cistu dokonalost 😉

jogy1984
Dnes o 14:28
@anonym_55d070

takto ma vyzerat zena.

@anonym_55d070 takto má vyzerať žena . 🤩 Kde sú chlpy tam je chuti . Aké táraz bez srandy . Mne ako chlapovi sa páčia všetky ženské rysy. Široké boky sú úplne v poriadku . A neriešil by som ak postava nespĺňa dnešné prestaví krásy. Príroda vie najlepšie čo robí a chvála Bohu nepočúva diktát spoločnosti.

anonym_55d070
Dnes o 14:28
@chlebikova

@anonym_55d070 a teraz akoze co ma clovek spravit s genetikou? A co hovoris o svojej neteri? Pochval sa so svojimi mierami, nech mozeme zavidiet tu cistu dokonalost 😉

@chlebikova ja som chlap, to nema zmysel tu opisovat, napisem 193 premudrele budu pisat ze vysokych nemusia lebo su ako tintitka, tie ostatne budu pisat ze urcite klamem, tak mam napriklad. 168cm a 65 kilo, aky som?

huxy
Dnes o 14:29
@anonym_55d070

@chlebikova ja som chlap, to nema zmysel tu opisovat, napisem 193 premudrele budu pisat ze vysokych nemusia lebo su ako tintitka, tie ostatne budu pisat ze urcite klamem, tak mam napriklad. 168cm a 65 kilo, aky som?

@anonym_55d070 si chuj 🙊
Preco by sme mali my veriť tebe, keď ty neveríš ženám? Žeby podľa seba súdim teba?

bg92
Dnes o 14:31

Vobec by som sa netrapila tym ci sa nieco muzom paci ci nie. Jednak kazdemu sa paci nieco ine a jednak aj keby som mala na sebe nieco co by sa 100% muzom nepacilo tak co? Budem sa trapit kvoli tomu? Ani nahodou :D

chlebikova
Dnes o 14:31
@anonym_55d070

@anonym_55d070 tak ty sa bojis napisat svoje miery a ides urazat inych, co svoje miery napisali alebo ich hned osocis z klamania, ze urcite si 10 kil ubrali. Nie si aj ty premudrely?

anonym_55d070
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2