Skinny rifle alebo zvony: Ktorý štýl zvoliť?
Baby pomaly budem končiť materskú a čaká ma návrat do práce, keďže som išla z veľkosti 36 pred tehotenstvom na 38 tak musím nakúpiť aj pár nových vecí.
Pred tehotenstvom som roky nosila skinny rifle, teraz premýšľam do akého strihu ísť či zostať pri skinny, alebo skúsiť flared (zvony). Ktorý štýl sa vám páči?
Choď do obchodu a kúp si také, ktoré sa ti budú páčiť a sedieť ti dobre? 🤷♀️
@anonym_autor teraz su v mode zvony, ale ak ti nebudu sediet, tak to je jedno, musis pozriet co maju a vyskusat.
@anonym_autor Určite nie akinny jeans. Vyzerajú hrozne na ženách a aj na mužoch (tým ešte spôsobujú aj neplodnosť). Radšej normálne rifle.
Určite nie tie a lá vrece na odpad. Veľkosť vyzerá aj pri S ako XXL 🤢 zvony alebo celkovo tie veľké neforemne. To fakt nie. Len preto ze je to móda. Keď sa zmestís do skinny tak prečo nie, oveľa lepšie vyzerajú na postave. Lenže dnes v obchode kúpiť niečo normálne je už ťažká misia
Ked bude v mode vrece, budes ho nosit? Lebo sa teraz nosi? A veci, co ti sadnu, dobre sa ti nosia a citis sa v nich dobre vyhodis, lebo su out?
Chod do obchodu, urob si shoping tour, zober kamosku, uzi si den a vyberaj co sa ti paci a co ti sadne. Skiny, zvony - uplne jedno, kym je to ciste a sadne to. Alebo si klidne kup oboje - ja mam satnik plny roznorodych veci, preco sa musis obmedzit na jednu "modu"? Ci out ci in je uplne jedno. Pokial sa v obleceni nebudes citit dobre, mozes mat aj kostym Chanel aj tak budes vyzerat zle.
Kup si to, co sa ti paci a slusi ti to. Tiez sa neriadim modou. Ultrasiroke nohavice su otrasne. Ak mas na to postavu, tak aj skinny. Ani zvonove nie su zle, robia peknu postavu.
Ja nosím aj skinny, aj wide leg,aj barely,zvony sa mi nepáčia,tak ich nenosím aj keď sú in.nepovyhadzujej všetky skinny len preto,že tu ženu tvrdia ,že je to out.mam v nich peknú postavu,cítim sa pohodlne.neviem prečo pr85,tvrdí,že to vyzerá hrozne,chcela by som vidieť ako sa jeho žena oblieka
Musis len vyskusat. Skus skinny,rovne aj rozsirene a uvidis,ake ti pekne sedia na postave. Ja nosim aj siroke aj skinny. Neriadim sa modou,ale tym,co mi sedi a paci sa mi.
A kde pracuješ? Skinny sú out už nejaký ten rok, široké sú pohodlnejšie a štýlovejšie. K zvonovým tiež nemôžeš obliecť čokoľvek.
Ak sa dobre citis v skinny, pokojne si ich daj, v obchodoch je ich stale plno a za seba poviem, ze je mi sumafuk, ci su out, nosim ich stale. Ak uvazujes o sirsich, ano, su pohodlnejsie, je ich x stylov, treba len skusat, co to sekne. Ja osobne som vsak este nenasla taky, v ktorom by som nevyzerala ako honelnik.
Záleží akú máš postavu.Ked si nízka, s nadvahou nebudu ti sedieť široké, ešte ta viac rozšíria.Ak si vysoká a stihla pristane ti všetko wide leg, zvony, barel, baggy.Skinny su out aj keď máš vymakanu postavu.
Kupuj podla toho, co sa ti hodi a co budes naozaj nosit. Ked si kupis zvony a budes sa v nich citit zle, je jedno aka je moda, neoblecies si ich. V podatate je kazdemu ukradnute, co mas na sebe … ty sa musis pacit sama sebe … niekto sa vie nosit ako 5 korzna do banky aj v pytli na smeti a niektore zeny sa budu citit „nedostatocne“ aj v handrach od Diora …
Nosí sa všetko, základ je, aby sedeli na Tvojej postave. Momentálne asi vedie strih bootcut, mon fit a ja mám stále rada aj skinny. Skinny sa mi páčia napr s oversize sakom.
Môj názor, do riflí sa oplatí investovať, mne napr sedia iba LIu jo alebo TH.
@anonym_autor po skúšaj a kúp aké sa ti páčia budú ti sedieť ja som veľkosť 2 xl a tie to sú n pre mňa
@anonym_698d78 neuraz sa, toto by kto normalny nosil do prace? Toto si moze dovolit stihla tinedzerka. A uz vobec nie XXL postava.
@anonym_698d78 neuraz sa, toto by kto normalny nosil do prace? Toto si moze dovolit stihla tinedzerka. A uz vobec nie XXL postava.
@anonym_8cf435 🤭🤗
Nos, čo sa ti páči a čo sa ti hodí. Ja nosím skinny, lebo som štíhla a vysoká, mám dlhé nohy, nebudem ich zabíjať širokými nohavicami. Mám aj zvony, jedny mommy fit a môj muž mi stále hovorí, že skinny sú na mne najlepšie. Široké nohavice budem nosiť keď budem staršia a nalepia sa na mňa kilá.
@anonym_autor však skúšaj, ono ani ten istý strih nemusí sadnúť rovnako pri iných modeloch 🤷
my nevieme aké ti budú sedieť 😏 ale skinny sú určite out…
@biba_18 mozu byt, kupujem stale
Som nizka a som trosku rpi sebe
V zvonoch vyzeram otrasne a topim sa v nich
Takze ci je nieco in ci out je v dnesnej dobe nepodstatne
Ja som nosila tiez skinny, ked boli v mode. Teraz su v mode napriklad barelove, tie mi sedia hrozne. To uz radsej zvony a vysoky pas, pripadne rovne. Poslisaj a uvidis
Ja mam na 90% skinny, je mi sumafuk ci su alebo nie su in. Mam aj jedny take siroke, ked mam chut, tak si dam tie. A troje zvonove. To su momentalne pre mna top. A mam vies kde, kto si co mysli … obliekam sa podla seba a nalady. Cize moja rada je:chod do obchodu a skusaj… a kup si to, co ti sedi a citis sa dobre
Ani jeden z tychto strihov?Rovne.Rovna tmavomodra aj svetlejsie modra klasika je najlepsie kombinovatelna volba.
@anonym_autor po skúšaj a kúp aké sa ti páčia budú ti sedieť ja som veľkosť 2 xl a tie to sú n pre mňa
@anonym_698d78 toto? To si snáď žena nad 20 rokov ani neoblečie, prepáč ale ani zadarmo, otrasné rifle smer kontajner, mne je absolútne jedno čo sa nosí, nosím rifle aké chcem a aby som vyzerala normálne, keď chcem skrinny dám si také, keď chcem zvonové dám si také
@anonym_698d78 toto? To si snáď žena nad 20 rokov ani neoblečie, prepáč ale ani zadarmo, otrasné rifle smer kontajner, mne je absolútne jedno čo sa nosí, nosím rifle aké chcem a aby som vyzerala normálne, keď chcem skrinny dám si také, keď chcem zvonové dám si také
@zuzubb007 aj mne je jedno co sa nosí, cítim sa v tom dobre a to je hlavné 🙂

@anonym_autor skus rovny strih