icon

Skúsenosti a názory na kabelky Michael Kors

14. feb 2026

Ahojte ženy, prosím napíšte mi vaše skúsenosti a názory na kabelky Michael Kors. Oplatí sa kúpiť?
Ďakujem pekne 😉

anonym_456744
14. feb 2026

Ja mam moju kozenu bez znacenia jedenasty rok a je ako nova

biba_18
14. feb 2026

čo znamená oplatí sa? 🤷‍♀️
pokiaľ kabelka nie je kožená, skôr či neskôr jej životnosť skončí. ako dlho očakávaš že ti bude slúžiť?

anonym_62eec5
15. feb 2026
@biba_18

čo znamená oplatí sa? 🤷‍♀️
pokiaľ kabelka nie je kožená, skôr či neskôr jej životnosť skončí. ako dlho očakávaš že ti bude slúžiť?

@biba_18 No tak ja mam LV Neverfull uz cez 10 rokov.
A teda ta taska si odzila v lietadlach pod sedadlami, minusove a aj viac ako +35 stupnove prostredia. Niekolkokilove zataze. Ked sa nieco vyleje, pretries a kanvas je ako nove. Na kozi vidis kazdy flak.
A teda nemam pocit, zeby sa jej chcelo "odist".
Ale tak ty vies v kazdej teme vsetko najlepsie, ze? 🙄

@autorka MK nemam, ale kolegyna je na ne zatazena, ma ich niekolko a je spokojna.

anonym_6de9a7
15. feb 2026

Áno, MK kabelky sú super. Ja mám tote bag 2x a jeden krát iný typ, ale všetko väčšie, nedám na nich dopustiť.

martinka13
15. feb 2026

Neznčitelná. A to je jej jediná nevýhoda. Nie je dôvod kupovať novú 😀

biba_18
15. feb 2026

@anonym_62eec5 ale kanvas a KOŽA, nie umelá koža…
takže o tom bol môj príspevok.
škoda že ja neviem kto si ty, lebo ešte aj v téme o kabelkách musíš písať anonymne…

anonym_62eec5
15. feb 2026
@biba_18

škoda že ja neviem kto si ty, lebo ešte aj v téme o kabelkách musíš písať anonymne…

@biba_18 Pokial sem nedas foto svojho obcianskeho (prip. pasu) tak si asi logicky tiez anonym, nie? Ty nasa "neanonymna" mudrlantka. 😅

petracandle
15. feb 2026

MK má dvojakú kvalitu - "plastové" shity najčastejšie z Outletov a pravú kožu. Tie z pravej kože, hlavne saffiano sú veľmi kvalitné, ja ich mám už roky. Keď majú ma stránke výpredaje kúpiš kľudne aj do 100 eur, a to je za koženú kabelku super cena. Dizajnovo sú niektoré také "kolotočiarske" - to sú práve tie z outletov (MK po celej kabelke), ale majú veľa krásnych elegantných

tilly
15. feb 2026

Ja mám jednu béžovú shopperku s úplne maličkým logom a je úžasná. A je kvalitná, veľká. Nosím v nej ntb aj sklenenú misku s obedom plus nerezovú fľašu s vodou a drží. Mám ju asi 5-6 rokov. Vždy som MK odchádzala, lebo tie kabelky utopene vo velkych logách nie sú pre mňa, ale táto je fakt skvelá. Ešte sestra má jednu crossbody z usa, tiež len jedno malé logo a tú má možno aj 15 rokov a stále je pekná a dobrá.

tilly
15. feb 2026
@biba_18

@biba_18 toto sú presne tie anonymky s PMS. Ešte aj v diskusiách o kabelkách sú husté a rypu.

biba_18
15. feb 2026

@anonym_62eec5 nič nemení na tom, že ešte aj tú anonymitu musíš skrývať a v každej diskusii si niekto iný a raz kecáš to a iný raz ono…

biba_18
15. feb 2026

@tilly 🤷‍♀️ presne preto píše ako anonym…

mk1111111111
15. feb 2026
@petracandle

MK má dvojakú kvalitu - "plastové" shity najčastejšie z Outletov a pravú kožu. Tie z pravej kože, hlavne saffiano sú veľmi kvalitné, ja ich mám už roky. Keď majú ma stránke výpredaje kúpiš kľudne aj do 100 eur, a to je za koženú kabelku super cena. Dizajnovo sú niektoré také "kolotočiarske" - to sú práve tie z outletov (MK po celej kabelke), ale majú veľa krásnych elegantných

@petracandle ja by som bola najradsej, ak by znackova kabelka namala na sebe znacku ziadnu. Mne to hrozne vadi, aj male oznacenie. Ved, kto nosi znacky, vie ako modely vyzeraju. Kolkokrat preto nekupim, aj ked viem, ze je kvalitna. Samozrejme mam znackove, pretrpim mini oznacenie, ale, potesilo by ma, keby to bolo aspon na maximum schovane

anonym_62eec5
15. feb 2026
@biba_18

@anonym_62eec5 nič nemení na tom, že ešte aj tú anonymitu musíš skrývať a v každej diskusii si niekto iný a raz kecáš to a iný raz ono…

@tilly @biba_18
No, lebo vy 2 ste tu velmi nad vecou. Ved prispievajte tiez anonymne, neviem preco vas to tu tak neustale vytaca. Kazdy ma moznost rozhodnut sa, ja som ju vyuzila tak ako mi to vyhovuje.

anonym_fe7537
15. feb 2026
@anonym_62eec5

@tilly @biba_18
No, lebo vy 2 ste tu velmi nad vecou. Ved prispievajte tiez anonymne, neviem preco vas to tu tak neustale vytaca. Kazdy ma moznost rozhodnut sa, ja som ju vyuzila tak ako mi to vyhovuje.

@anonym_62eec5 presne, lebo teraz hrdinka biba. Všetci vieme kto to je 😃 Od rána do noci na koni a vypisuje v nervoch PMS. Však nech odfotí OP aj mapu LV nech sa nám predstaví.

anonym_62eec5
15. feb 2026
@anonym_fe7537

@anonym_62eec5 presne, lebo teraz hrdinka biba. Všetci vieme kto to je 😃 Od rána do noci na koni a vypisuje v nervoch PMS. Však nech odfotí OP aj mapu LV nech sa nám predstaví.

@anonym_fe7537 Hlavne mne skor pride, ze ked dochadzaju argumenty, pripadne su dotknute nazorom niekoho ineho, tak protiargument je ze anonymny prispevok.

A nejak v ich jednoduchosti nechapu ze tiez vypisuju anonymne. Lebo kto je biba_18, tilly, pripadne nasa slavna vegeta.

anonym_62eec5
15. feb 2026
@anonym_fe7537

@anonym_fe7537 A este im na anonymnych prispevkoch vadi hlavne to, ze nemozu (v ramci ich nudnych zivotov) stalkovat ostatne prispievatelky.

zara1357
15. feb 2026

@anonym_autor mám ich dlhé roky- držia tvar/ zips sa neošúchal. Vždy som ale kupovala v original predajni v DE.

biba_18
15. feb 2026

@anonym_62eec5 tebe som anonym ale vieš že som to vždy ja, že… a ty si v každej diskusii nový človek 😉 byť tiež anonym_xyz tak nevieš že som to ja a o koho by si si odierala prsty… takže toľko k tomu…

anonym_62eec5
15. feb 2026
@biba_18

@anonym_62eec5 tebe som anonym ale vieš že som to vždy ja, že… a ty si v každej diskusii nový človek 😉 byť tiež anonym_xyz tak nevieš že som to ja a o koho by si si odierala prsty… takže toľko k tomu…

@biba_18 Nie sme tu blbi. Mozes vystupovat aj pod svojim nickom - biba_18 a zaroven sa odbavovat ako absolutne negativny anonym (a tiez si odierat prsty). Dokaz ze nie. Sikulinka. 😉

biba_18
15. feb 2026

@anonym_62eec5 čože? 🤦‍♀️

yoginka231
15. feb 2026

Mám kabelky Michael Kors a páčia sa mi! Problém, ktorý má väčšina ľudí s MK, je, že pomer cena/kvalita nie je ideálny. Za maloobchodnú cenu MK by ste mohli zohnať niečo oveľa kvalitnejšie.

Tiež niektoré kabelky MK sú očividné napodobeniny iných špičkových dizajnérov, ktoré ľudí odrádzajú... a potom niektorí ľudia už majú dosť vidieť MK všade a sú zaujatí 🤣

Rada by som si kúpila kabelku MK, ktorá by sa mi zdala pekná, keby bola cena normálna, ale nekúpila by som si ju v maloobchode.

la_dolce_vita
15. feb 2026

Kufrikovu kozenu, decentnu mam a nosim ju do prace. Lepsie ako Gues, hoci aj tie mam. Mam rada kabelky, ale nie zasa prilis drahe a rada ich dostavam aj ako darcek.