Skúsenosti s Brilio Silver šperkami z Vivantis
24. sep 2025
Prosím vás akú máte skúsenosť so šperkami zo stránky vivantis.sk konkrétne značka brilio silver - vydrží to niečo?
anonym_2f255f
•
24. sep 2025Ja si odtiaľ kupujem pravidelne a som spokojná
Aj ja mam kupene tieto odtial, taku sadu s umelym opalom, pekne je to stale. Presne tu znacku.
anonym_44cadd
•
1. okt 2025Akoze ci to vydrzi neviem lebo som to nenosila. Objednala som viac kusov nausnic pred Vianocami dobra cena bola, tak reku, ze budu rovno aj darceky. Smola, nevyslo to, totiz ta cast nausnice co je zapichnuta v dierke je strasne hruba vo vacsine typov a neda sa to nosit lebo to boli jak svina hned ako to das do ucha. Skusila som ich aj vratit, no obratom mi poslali vsetko pekne spat, kedze som to nestihla a poslala o par dni neskor 😒🙄

@anonym_autor toto konkretne neviem, ale ja som si z Vivantis objednala pred asi 8 rokmi hodinky za asi 10€ a dodnes su v bezchybnom stave, vobec nie su ani zosuchane, ani poskriabane, len kozeny remienok som raz menila. Este aj hodinar mi ich vzdy chvali, ze ake pekne hodinky, ze kde som kupila 😂 Ak ale ide o striebro, ako pises, tak by nemal byt problem.