icon

Tipy na malú kabelku pre minimalistky

Dnes o 11:40

Ahojte, hlada sa mala sikovna kabelka, taka len na penazenku, mobil, kluce, vreckovky, balzam 🙂 a co aj cosi vydrzi
Mate prosim nejake tipy, nejake s akymi ste spokojne a nelutujete kupu? Ja som kabelkovy minimalista, takze radsej len jednu a na roky 🙈
Dakujem pekne

namornicka
Dnes o 12:08

lubive.sk

anonym_24117a
Dnes o 12:09
anonym_0e2c5d
Dnes o 12:13

Ahoj, ja mam taku od ecca uz 6rokov😆bohuzial, uz talu nepredavaju,len som sa chcela pochvalit 😍

renka30
Dnes o 12:16

tiez ma hned napadlo lubive.sk mam od nich krasnu kabelku s penazenkou

anonym_1c3f9e
Dnes o 12:20

@anonym_autor u mňa sú kabelky spotrebný tovar. Nosím tiež malé. Ale nosiť jednu značkovú za stovky € roky, keď je množstvo krásnych lacných, to by som nedokázala.

agentka017
Dnes o 12:33

marimeri nadherne na Ig najdes

7miriam77
Dnes o 12:35

Mne sa veľmi páči česká značka VUCH, fakt majú krásne kúsky, mamine som odtiaľ kupovala na Vianoce a naozaj super 🥰

autor
Dnes o 12:38
@anonym_1c3f9e

@anonym_autor u mňa sú kabelky spotrebný tovar. Nosím tiež malé. Ale nosiť jednu značkovú za stovky € roky, keď je množstvo krásnych lacných, to by som nedokázala.

@anonym_1c3f9e praveze take male nosim velmi malo, lebo vacsinou so sebou toho nosim viac.. a ked potrebujem zobrat len minimum veci, nechce sa mi brat vacsia kabelka nez je treba
Nemusi byt draha, len nech je jednoducha, lahko kombinovatelna
Kazdy mame iny styl, ine zvyky

adik64
Dnes o 12:43

Tiež odporúčam lubive.sk, majú veľký výber rôznych typov a farieb. Mám od nich asi 6 kabeliek, striedam ich a všetky sú krásne, kvalitné, dobre vypracované.

295anicka
Dnes o 12:51

skús pozrieť ammylu 🙂

kikazoe
Dnes o 12:57

ja beriem o tejto pani... má atelier doslova 2 ulice od môjho bytu v PO .... krásna práca, rýchle dodanie, ochota upraviť podľa priania a samozrejme aj oprava kabelky, ak sa niečo poškodí
https://eshop.madeinhome.cz/shop/sk/18-male-kab...

anonym_3012e2
Dnes o 14:32

ja taketo vecicky kupujem vyhradne na sashe a fler, niekto ma prestrelene ceny, ale daju sa kupit aj za velmi priaznive ceny

tilly
Dnes o 14:44
@anonym_1c3f9e

@anonym_1c3f9e krása, ako sme každá iná.
ja to mám presne naopak. Lacnú kabelku by som nenosila, aj z ekologického hľadiska. Planétu máme len jednu.
Radšej kvalitnú, koženú, nadčasovú, čo vydrží roky ako nová. Keď ma omrzí, môžem ju predať a bude ďalej slúžiť roky niekomu inému. Tým pádom ma možno vyjde aj lacnejšie, ako lacná módna kabelka, ktorá ide po roku do koša.

anonym_331503
Dnes o 14:47
@295anicka

skús pozrieť ammylu 🙂

@295anicka ktorú od nich más?

tilly
Dnes o 14:48

V poslednej dobe toto zvyknem natlačiť do vreciek 😂🙊 a nenosiť kabelku, ale keď, tak napr coccinelle a furla má krásne, kvalitné kabelky.

tilly
Dnes o 14:54

Pamätáte si, takéto sme kedysi nosili. Ešte keď carrie lietala cez celý manhatan za pánom božským 😂. Tuším je to zas in

janulka1802
Dnes o 15:21

Ja mám furlu, cocinelle, LRL, TH... pozri na zalande. Je tam dosť na výber.

petamich
Dnes o 19:00

Pre mna napr. tato z Lubive ale je teda dost minimalisticka. Ja mam ale malu penazenku tak to co si napisala sa zmesti 🙂 z Lubive mam viac kabeliekna som spokojna

https://lubive.sk/produkt/kabelka-zoe/?attribut...