Tipy na vkusné oblečenie pre ženy s väčším bruchom
Ahojte. Som mensej postavy - mam 165cm a vplyvom zdrav.problemov som pribrala na 65kg. Aktualne sa pracuje na ich redukcii aspon o 5-6kg💪 Ale robim v kancelarii a potebujem sa slusne obliekat. Vsetky nadbytocne kila mam na bruchu,ktore vyzera ako tehotenske🤰,kedze mam aj diastazu. Zadok mam ale maly,nohy chude, trup od prirody sirsi,masivnejsi. Hladam nejake basic kusky,jednofarebne napr.tuniky alebo kosele strihane do A, nohavice s nizsim pasom, jednoduche svetre, s volnym stihom cez brucho... Proste uplne zakladne veci do satnika,ale zial,tato sucasna moda na nas vobec nemysli. Vysoke pasy su ako za trest, same croptopy alebo siroke a kratke oversize svetre,v ktorych mam este tak o 5kg.viac. A ked uz konecne nieco najdem,je to cele z polyesteru😬
Kde kupujete taketo cenovo prijatelne oblecenie?👖👚 Cez aky eshop? Zvykla som Bonprix,ale posledne nakupy som vratila,nebola som som spokojna s umelym materialom. Nechcem ani Temu,ani Shein, nebranim sa vsak beznym modnym retazcom,ale to je na jedno kopyto vsetko. Tie kadejake FB stranky,to je len predrazeny Cinan.
Neodmietam ani sekace,ale nie take,ako mame tu,ze za noseny sveter z Lidla chcu 15e😳
Este dodam,ze cenovo prijatelne su pre mna nohavice max.za 40e, tunika/kosela do 30e...
Budem vdacna za tipy,aspon si navzajom poradime🙂
Rifle som si kupovala zo Stradivarius. Nakupujem v Gate, Takko, Bershka, Stradivarius. Mám rifle so štandardným pasom a normálne topy. Ale ja nosím buď rolák alebo priliehavý top a k nemu sako.

Ja si dávam veľa basic kúskov šiť, práve kvôli materiálom. Nemám rada polyester. 🙂 Ale skús pozrieť mohito, tam som vždy niečo do office looku vybrala. Čo sa týka nohavíc skús flare a bootcut strih, úplne inak preformujú postavu.