Trčiaci palec zo siloniek – máte nejaké hacky?
Ahojte baby, idem si k vám po radu, lebo som už zúfalá. Na výške sa niekedy musíme v učebniach vyzúvať, čo samo o sebe nevadí ale môj problém sú silonky. Skoro každý deň nosím tenučké (15/20 DEN)silonky, lenže sa mi v kuse stáva, že sa mi na palci urobí diera a ten mi potom trčí von. Je to hrozná hanba, keď sa musím pred všetkými vyzuť.
Myslím si, že je to tým, že mám dosť chudú nohu a v čižmách sa mi ten palec proste šúcha o špičku, až kým sa neroztrhnú. Máte nejaké overené tipy, ako tie silonky ochrániť, aby vydržali dlhšie? Alebo čo robíte v tej chvíli, keď sa už tá diera urobí a vy sa proste musíte pred ľuďmi vyzuť? Budem vďačná za každú radu, fakt mi to ničí outfity aj sebavedomie. Ďakujeeeem! 🫶
Do ciziem si daj na to tenke ponozky a vybavene. Inak len zo zvedavosti, co prosim ta studujes ze sa musis v ucebni vyzuvat?
@anonym_914ee8 ahoooj, ďakujeem za radu. Dám tomu asi šancu, už viac krát som to videla na ostatných dievčatách ale mne to prišlo trošku nevkusné, každopádne si ich stále viem dať dole🙂. Plus študujem medicínu a tam niekedy do laboratória a podobne musíme mať prezúvky.
ahoj, ano zbal si ponozky a do labaku si ich oblec, po labaku znova kludne vyzlec
ahoj, ano zbal si ponozky a do labaku si ich oblec, po labaku znova kludne vyzlec
@anonym_dc47f0 ahoj, ja som to skôr myslela opačne, že keď budem bosá tak budem iba v silonkách a ponožky si dám do cižiem, pretože ponožky na silonkách ako som písala mi prídu nevkusné
@anonym_914ee8 ahoooj, ďakujeem za radu. Dám tomu asi šancu, už viac krát som to videla na ostatných dievčatách ale mne to prišlo trošku nevkusné, každopádne si ich stále viem dať dole🙂. Plus študujem medicínu a tam niekedy do laboratória a podobne musíme mať prezúvky.
@lauraa06 jasne, ked treba das dole. Ja to bezne nosim do ciziem ked by mi len v silonkach bolo zima 🙂
a keby si kupis nejake prezuvky so zatvorenou spickou? ze nebude vidno deravy palec? nieco ako na obrazku
@anonym_dc47f0 anooo to je skvelý nápad ale vieš ako to chodí, to sa nehodí ku outfitu hahaha😅
@anonym_dc47f0 anooo to je skvelý nápad ale vieš ako to chodí, to sa nehodí ku outfitu hahaha😅
@lauraa06 chapem, ale asi lepsie ako ked je vidno dieru na palci😂

Do ciziem si daj na to tenke ponozky a vybavene. Inak len zo zvedavosti, co prosim ta studujes ze sa musis v ucebni vyzuvat?