Typy ženských postáv podľa umelej inteligencie
@anonym_autor vie Ai že ženy nemajú len veľkosť xs? 😀
a ja akoze podla umelej inteligencie tym padom neexistujem ci ako to mam chapat? 😂
a ja akoze podla umelej inteligencie tym padom neexistujem ci ako to mam chapat? 😂
@marika142 chces mi snad povedat ze mas inu postavu ako je na obrazku?
@martinmmartin to je aka?
@anonym_autor no male tenke nozicky a na nich 130kg rovnomerny valec
@anonym_autor a tiež nemám ani jeden typ postavy z foto 😄
@anonym_autor fúúú... takéto vôbec nevidím na ulici...to je mimozemská civilizácia? 😆😁😆
ten obrázok je hovadina - poukazuje iba na veľkosti XS - a nie všeobecne typ postáv...
toto je veľmi nepodarený výplod AI... už len ten typ 1, odkedy sú znakom športovej, atletickej postavy úzke ramená? Navyše "modelka" na obrázku úzke ramená vôbec nemá... Ďalej sa mi to už ani nechcelo "analyzovať"
Zaujímalo by ma aký bol prompt?
Sú rovnaké tie postavy
@anonym_autor 😅 umela inteligencia by mala zajst k ocnemu
nie su rovnake, ideal je typ 4
@anonym_autor fúúú... takéto vôbec nevidím na ulici...to je mimozemská civilizácia? 😆😁😆
@ivicatolic nevidis take? Ake mimozemske civilizacie? Ja nastastie take vidavam. Bezna normalna postava a velmi casta 25 rokov dozadu.
vôbec nie sú rovnaké. Je rozdiel napr. v nohách. Nohy slečny č.3 a č. 4
Je rozdiel ci stretávate 15 ročné alebo dospelé ženy
@ivicatolic nevidis take? Ake mimozemske civilizacie? Ja nastastie take vidavam. Bezna normalna postava a velmi casta 25 rokov dozadu.
@anonym_60964e zvyčajne vidím také ako obrázok nižšie, zľava č.3,4 ... a to veľa cestujem/ vlak , autobus/ , ženy mladé. 16-30r
@anonym_60964e zvyčajne vidím také ako obrázok nižšie, zľava č.3,4 ... a to veľa cestujem/ vlak , autobus/ , ženy mladé. 16-30r
@ivicatolic fuj, brutal. Bohuzial aj take viadavam. Horsie je, ze uz aj tinedzerky a deti tak vyzeraju. Je to nezodpovedne od rodicov. Hruza.
@ivicatolic fuj, brutal. Bohuzial aj take viadavam. Horsie je, ze uz aj tinedzerky a deti tak vyzeraju. Je to nezodpovedne od rodicov. Hruza.
@anonym_60964e Ja stále vidím mladé ženy typu 2 a 5. Ja mám postavu typ 2 a keď niekam ideme, na pláži napr. vidím aj kopec 1. Ale uznávam, že 3,4,5 sú tam tiež,, ale môj mozog si všíma tie s lepšou postavou od mojej 😀
ten druhý obrázok-1,2 a 5 sú normálne postavy,3 a 4 je brutál....ale chýba tam niečo medzi nimi.

podľa mna sú rovnaké