icon

Aká dĺžka trenčkotu je najpraktickejšia?

11. feb 2025

Chcem si kúpiť trenčkot, ale majú dĺžky pod zadok, po kolená a pomôže kolien tak do pol lýtok. Aký dĺžku máte vy? Čo je také najpraktickejsie a bolo by vhodné aj k dlhej sukni?

Strana
z2
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
11. feb 2025

@kittykat22 ďakujem. Ja sa vôbec neviem obliekať preto potrebujem poradiť... A ty máš nejaký? Zas mi príde ten dlhý diár nepraktický...asi najlepší tak po kolená... Ten by bol zas ku krátkej sukni...

autor
11. feb 2025

A videla si už niekde v obchodoch? Aby som to nepresvihla a už bude letný tovar 🤣

muchotrafka298
11. feb 2025

Kabat ma byt taky dlhy, aby zakryl suknu/saty a nevytrcal spod neho kus latky. Vyzera to potom smiesne.

autor
11. feb 2025

@muchotrafka298 tiež si myslím...

zuzinabila
11. feb 2025

Kabat/trenckot ti ma zakryt saty/suknu. Alebo byt naopak kratky. Pod zadok trenckoty/kabaty nosim jedine k uzkym cigaretovym nohaviciam. Ja som sa dlho bala dlhych kabatov a volila kratsie,ale neviem sa ich teraz nabazit😀vyzera to dobre,zakryje co ma a je v tom teplo. Ide o to kolko ich na sezonu mas a ako skombinovat s kuskami z tvojho satnika. Ja mam tak 3 kusy vrchnych kabatov na sezonu lebo rada kombinujem a trochu experimentujem🙂

selena_luna
11. feb 2025

Podla po kolena, alebo pod zadok. Mam dlhy teraz a trochu ma obmedzuje v chodzi. Ale ked som mala pod zadok, tak ten bol vyborny a sik!

eliska13
11. feb 2025

Nad kolená

zuzinabila
11. feb 2025

@selena_luna k dlhej sukni urcite nie kabat po kolena ani pod zadok🙂

autor
11. feb 2025

@zuzinabila tak mala by dom iba jeden momentálne, tak preto rozmýšľam čo by bol univerzálny kúsok. Ale tak v podstate môžem nosiť krátku sukňu alebo teda skinny rifle nosím čiže asi skôr pôjdem do dĺžky po/pod kolená. Nie krátky ani dlhý ..

mk1111111111
11. feb 2025

Dlhy, alebo do pasa. Minuly tyzden bol v maniackach kratky do pasa, myslin, ze v piatok

selena_luna
11. feb 2025

@zuzinabila preco? To nie je ziadne pravidlo. Ak to vies nastajlovat bude to vyzerat dobre. Videla som niekolko takychto stajlingov a v pohode.

a_alexandra_a
11. feb 2025

@selena_luna dlhá sukňa a kabát pod zadok nebude nikdy vyzerať dobre, postava sa opticky úplne rozbije... k dlhej sukni jedine niečo do pása

a_alexandra_a
11. feb 2025

Dĺžka sukne vs. dĺžka kabáta:

selena_luna
11. feb 2025

@a_alexandra_a tuto je to pokolena a nie je to rozbite. Strasne nemam rada v mode a v obliekani ze toto nikdy a toto nekombinuj. Je dobre vediet, co slusi postave ale aj ostat otvoreny experimentom, ktore mozu prekvapit.

a_alexandra_a
11. feb 2025

@selena_luna Presne tak a tento experiment neprekvapil. Vyzerá to hrozne 🙂 Ale veď nos čo sa ti páči, ak ťa to nezaujíma tak nesleduj. Môžeš skombinovať rôzne kúsky, nikto nehovorí, že niečo nemôžeš... otázne je, ako vkusne to bude vyzerať.

zuzinabila
11. feb 2025

@selena_luna tento outfit vyzera ozaj zle🙂

muchotrafka298
11. feb 2025

Bohuzial vacsina zien nosi kabaty tak, ze im spod nich trcia kusy sukni alebo siat. A vyzera to otrasne, to nenastajlujes. Ani ked si stylista, nieto bezna zena. V Aj maju na to pekny vyraz, ze vyzeras ako sachova figurka damy.

kittykat22
11. feb 2025

Pozri sa na H&M tam ich mas habadej. S trenckotom to vidim skor na nohavice. Suknu by som nechala so sakom na neskor.

autor
11. feb 2025

@kittykat22 áno veď ja to chcem k nohaviciam, ale že ak by mi bolo treba na nejaku príležitosť, tak nech nemusím kupovať zas niečo iné. Som minimalistka 😉🤣

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
11. feb 2025

@kittykat22 fakt? Akože nemyslím ze na ples...

autor
11. feb 2025

@kittykat22 akože príležitosť myslím napr prijímanie, pohreb a tak.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
11. feb 2025

@kittykat22 plánujem to kupovať normálne do práce, do mesta. Aké že ak by sa vyskytla nedajbože taká udalosť, nech nemusím kupovať zas niečo iné. To prechodné obdobie medzi zimou/zimnými kabátmi a svetríkmi je fakt kratke

lin_a
11. feb 2025

Ak vacsinu dni nosis skinny jeans a kratke sukne, tak najpraktickejsie ti bude kupit dlzku po kolena, najviac to vynosis. Na tie vynimocne udalosti - na pohreb si k nemu vezmes cierne nohavice, na prijmanie saty/suknu kratsie ako trenckot. Naozaj sa zamysli, co nosis najcastejsie, nech ten trenckot aj vynosis, pretoze tie "prilezitosti" su naozaj malokedy.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
11. feb 2025

@lin_a veď toto, máš pravdu, presne takú dĺžku myslím využijem najviac

autor
11. feb 2025

@kittykat22 prečo?

Strana
z2