Aká dĺžka trenčkotu je najpraktickejšia?
Chcem si kúpiť trenčkot, ale majú dĺžky pod zadok, po kolená a pomôže kolien tak do pol lýtok. Aký dĺžku máte vy? Čo je také najpraktickejsie a bolo by vhodné aj k dlhej sukni?
@kittykat22 ďakujem. Ja sa vôbec neviem obliekať preto potrebujem poradiť... A ty máš nejaký? Zas mi príde ten dlhý diár nepraktický...asi najlepší tak po kolená... Ten by bol zas ku krátkej sukni...
A videla si už niekde v obchodoch? Aby som to nepresvihla a už bude letný tovar 🤣
Kabat ma byt taky dlhy, aby zakryl suknu/saty a nevytrcal spod neho kus latky. Vyzera to potom smiesne.
@muchotrafka298 tiež si myslím...
Kabat/trenckot ti ma zakryt saty/suknu. Alebo byt naopak kratky. Pod zadok trenckoty/kabaty nosim jedine k uzkym cigaretovym nohaviciam. Ja som sa dlho bala dlhych kabatov a volila kratsie,ale neviem sa ich teraz nabazit😀vyzera to dobre,zakryje co ma a je v tom teplo. Ide o to kolko ich na sezonu mas a ako skombinovat s kuskami z tvojho satnika. Ja mam tak 3 kusy vrchnych kabatov na sezonu lebo rada kombinujem a trochu experimentujem🙂
Podla po kolena, alebo pod zadok. Mam dlhy teraz a trochu ma obmedzuje v chodzi. Ale ked som mala pod zadok, tak ten bol vyborny a sik!
Nad kolená
@selena_luna k dlhej sukni urcite nie kabat po kolena ani pod zadok🙂
@zuzinabila tak mala by dom iba jeden momentálne, tak preto rozmýšľam čo by bol univerzálny kúsok. Ale tak v podstate môžem nosiť krátku sukňu alebo teda skinny rifle nosím čiže asi skôr pôjdem do dĺžky po/pod kolená. Nie krátky ani dlhý ..
Dlhy, alebo do pasa. Minuly tyzden bol v maniackach kratky do pasa, myslin, ze v piatok
@zuzinabila preco? To nie je ziadne pravidlo. Ak to vies nastajlovat bude to vyzerat dobre. Videla som niekolko takychto stajlingov a v pohode.
@selena_luna dlhá sukňa a kabát pod zadok nebude nikdy vyzerať dobre, postava sa opticky úplne rozbije... k dlhej sukni jedine niečo do pása
Dĺžka sukne vs. dĺžka kabáta:
@a_alexandra_a tuto je to pokolena a nie je to rozbite. Strasne nemam rada v mode a v obliekani ze toto nikdy a toto nekombinuj. Je dobre vediet, co slusi postave ale aj ostat otvoreny experimentom, ktore mozu prekvapit.
@selena_luna Presne tak a tento experiment neprekvapil. Vyzerá to hrozne 🙂 Ale veď nos čo sa ti páči, ak ťa to nezaujíma tak nesleduj. Môžeš skombinovať rôzne kúsky, nikto nehovorí, že niečo nemôžeš... otázne je, ako vkusne to bude vyzerať.
@selena_luna tento outfit vyzera ozaj zle🙂
Bohuzial vacsina zien nosi kabaty tak, ze im spod nich trcia kusy sukni alebo siat. A vyzera to otrasne, to nenastajlujes. Ani ked si stylista, nieto bezna zena. V Aj maju na to pekny vyraz, ze vyzeras ako sachova figurka damy.
Pozri sa na H&M tam ich mas habadej. S trenckotom to vidim skor na nohavice. Suknu by som nechala so sakom na neskor.
@kittykat22 áno veď ja to chcem k nohaviciam, ale že ak by mi bolo treba na nejaku príležitosť, tak nech nemusím kupovať zas niečo iné. Som minimalistka 😉🤣
@kittykat22 fakt? Akože nemyslím ze na ples...
@kittykat22 akože príležitosť myslím napr prijímanie, pohreb a tak.
@kittykat22 plánujem to kupovať normálne do práce, do mesta. Aké že ak by sa vyskytla nedajbože taká udalosť, nech nemusím kupovať zas niečo iné. To prechodné obdobie medzi zimou/zimnými kabátmi a svetríkmi je fakt kratke
Ak vacsinu dni nosis skinny jeans a kratke sukne, tak najpraktickejsie ti bude kupit dlzku po kolena, najviac to vynosis. Na tie vynimocne udalosti - na pohreb si k nemu vezmes cierne nohavice, na prijmanie saty/suknu kratsie ako trenckot. Naozaj sa zamysli, co nosis najcastejsie, nech ten trenckot aj vynosis, pretoze tie "prilezitosti" su naozaj malokedy.
@lin_a veď toto, máš pravdu, presne takú dĺžku myslím využijem najviac
@kittykat22 prečo?