icon

Aká je kvalita kabeliek z Temu?

23. aug 2024

Ahojte, mate niekto kabelku z temu? Aka je kvalita? Dakujem

lele64
23. aug 2024

Temu väčšinou iba kradne údaje, to sa vôbec neoplatí. Dokonca sú takí zúfalí, že už dávajú reklamy na veci zadarmo. Ja by som odporúčala si kúpiť normálnu kvalitnejšiu kabelku, na zalande a about you sú pekné, a nehrozí, že vám ukradnú vaše údaje. V podstate ich biznis funguje iba na tom, že na temu máte zľavičky, ale za cenu vašich osobných údajov. Takže asi tak.

kikusenka1
23. aug 2024

@lele64 ja z temu objednávam už vyše roka a nikto mi žiadne údaje neukradol 😂

alickapusinka
23. aug 2024

@lele64 To máš odkiaľ že temu kradne údaje s karty.To si čítala kde v katolických novinách na športovej strane.Už viac než 5 rokov objednavam a nikdy mi nikto nič žiadne údaje neukradol. Snad nie som neandertalec aby som dala číslo karty a iné veci okrem adresy a mena priezviska nikdy mi z účtu nezmizli žiadne peniaze.Takže neverím hlúposti.

lele64
23. aug 2024

@kikusenka1 niektorým ľuďom sa to stalo a zmizli im aj peniaze z účtu, tiež záleží ako to máte zabezpečené a čo všetko ste vypĺňali. Treba byť opatrní.

vso10
Autor odpoveď zmazal
kikusenka1
23. aug 2024

@lele64 skôr tipujem na vírus v PC alebo mobile a zapamätanie karty na akejkoľvek stránke. Moja švagriná skoro prisla na vinted o peniaze pretože od nej ako predávajúcej pytali miesto čísla účtu údaje z platobnej karty

kikusenka1
23. aug 2024

@vso10 skoro všetko sa šije v Číne... tak decká nech makaju😂😂😂

lele64
23. aug 2024

@alickapusinka https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/je-bezpecne-nakupovat-na-temu-v-sucasnosti/ napríklad tu je o tom diskusia, veľa ľuďom sa to stalo, to, že o tom neviete alebo že si myslíte, že sa vám to nestalo neznamená že to tak nemôže byť 🙂 ja si myslím že človek by mal byť viac opatrní, hlavne keď je to za extrémne nízke ceny, tak musia mať z toho aj nejaký zisk💁🏻‍♀️

lele64
23. aug 2024

@lele64 *opatrný

oli18
24. aug 2024

Ja som 2x objednavala z Temu a vsetko ok. Mam od nich aj kabelku cez rameno a kvalita velmi dobra. Ibaxe je dost mala
Ale moja chyba, nepozrela som rozmery
Teraz si idem objednat dalsiu. Mam 2ks siat a boli mi pochvalene. Ucet pozeram priebezne, peniaze mi z neho nemiznu.

smomsik
24. aug 2024

@kikusenka1 To ste pekne naivná. Ako viete že vám udaje neukradli? Že Vám nikdo nevybral peniaze z účtu neznamená že údaje neputujú cez čínske servery a firmy. A čo sa týka produktov o sebe: sú vyrobené ľuďmi ktorý majú nesmierne malý plat, strašné pracovné podmienky a už dávno bolo varované že produkty od Temu, Wish, Aliexpress, Shein a podobné majú nebezpečné materiály a chemikálie v produktoch. Všetým by som odporučil nekupovať od týchto stránok len za to že produkty sú lacné...

kikusenka1
25. aug 2024

@smomsik naivná veru nie som ale karty nemám nikde uložené. Nuž temu je bezkonkurenčný na trhu tak im robia zlu reklamu... viem co používajú nemusite ma poúčať a nikde som nepisala , že si odtiaľ objednávam oblečenie alebo kozmetiku

smomsik
25. aug 2024

@kikusenka1 Uložené alebo nie, nejaké informácie ste im určite dala aby Vám produkty prišli domov. Je to bezkonkurenčný trh kvôli tým pracovným podmienkam a nedodržiavaním bezpečnosťních predpisov. Že stade neobjednávate oblečenie a kozmetiku je super, ale to čo som už písal môže platiť na všetky tipy produktov.

Čo si vy objednávate a kde to objednávate Vám nakazovať nemôžem ani nechcem. Len som chcel všeobecne pred tým varovať lebo sa mi zdá že si tomu je iba veľmi málé percento kupujúcich vedomé.

3petka
25. aug 2024

@lele64 objednavala si odtiaľ vôbec. Nikto ti nič nekradne. Niekto niečo vypustí do sveta a už sa tej blbosti chytí každý ovplyvnitelnejsi jedinec.
@autorka čo sa oblečenia týka a takto kabeliek hovoria že kvalitou bieda ale sak skús.

kikusenka1
25. aug 2024

@smomsik nikde neukladá svoje údaje a kartu už vôbec nie. Písala som len svoju skúsenosť

lele64
25. aug 2024

@3petka neobjednavala som od tadiaľ veci, lebo som celkom opatrný a rozvážny človek, a vidím, ze spoločnosť má extra nízke ceny a hneď sa nachyta každý ovplyvnitelny jedinec. Toľko videí je o tom robenych, toľko recenzií že sa niečo stalo s ich údajmi, ale ľuďom ktorí nie sú opatrní to nevysvetlis. To, že si myslíš že tvoje údaje su v pohode, to nemusíš na sto percent vedieť ,lebo tieto údaje oni predávajú ďalej aby nejako v podstate zaplatili tento "dlh" s tými nízkymi cenami. V podstate tvoje meno, adresa, možno číslo tvojej karty. Si myslíš, že každý ti dá "zadarmo" veci len tak. No Peťka, bohužiaľ nič nie je zadarmo. Tie ceny nie sú nízke len tak. Si vyhľadaj na internete videá napr. od tadeas. Tam to má pekné rozpísané. Úprimne, nepleť si ľahko ovplyvniteľného jedinca s človekom, ktorý je iba opatrný a nenaletí hocičomu. Tam je rozdiel.

Autorku som chcela iba varovať, že sú omnoho lepšie obchody, lepšia kvalita, bezpečnejšie.

lele64
25. aug 2024

@smomsik úplne súhlasím.