icon

Aké domáce oblečenie nosíte a odporúčate?

30. dec 2024

Baby co nosíte doma? Ja legíny, ale väčšinou mam doma Veronikain alebo lelosi, a aliexpress. A chcela by som skúsiť nejaké iné. Poraďte nejaké dobré značky. Mam aj športové nike a Adidas ale to nosím do fitka, tak niečo také na doma co by ma aj motivovalo k pohybu, možno športové? Pokukujem po značke carpatree.

Strana
z2
beataxxx
1. jan 2025

Ja mam strasne vela siat, tak vzdy nejake vyradim na doma- aby sa dali prat v pracke a aby boli pohodlne

earlgrey
1. jan 2025

V pyžame, aj celý deň, keď nikam nejdem...samozrejme pri sprche si dám čisté pyžamo....a keď idem spať, tak znova čiaté 🤣🤣🤣 čo budem trapošiť s oblečením...a aj keď príde návšteva, otvorím v pyžame...a čo, ja som doma...🤣

jaass
1. jan 2025

@mooonika1975 napísala som niekde, že v pyžame varím? 😂 a už keď sme pri tom, ja nevarim skoro nikdy, vari muž ☺️😍

mooonika1975
1. jan 2025

@jaass píšeš že si doma v pyžame, čo robíš? Celý den? Ležíš na diváne a fotis sa? Ci keď ideš natrieť raňajky, či kúpiť niečo, či umyť wc, navarit, sa vždy prezlecies z pyžama do monteriek a potom zase do pyžama? Kks, píšu, v čom sme doma……

earlgrey
1. jan 2025

@mooonika1975 Ja varím, upratujem v pyžame a čo je na tom? ty máš pracovné oblečenie zvlášť na varenie, zvlášť na upratovanie? ...samozrejme po varení, upratovaní si dám sprchu a prezlečiem sa do čistého pyžama 🤣 ale pyžamo si predstav také že tričko s dlhým rukávom a leginové nohavice...ako domáci úbor...nie niečo čipkované, vulgárne alebo neviem aké 😀

mooonika1975
1. jan 2025

@earlgrey práveže nemám, varím , okolo deti stále spinava, potom na večer pyžamo. A sup do postele. Keď mi frka mäso, či ho krajam….

earlgrey
1. jan 2025

@mooonika1975 No veď to je v pohode, ja si radšej zašpiním pri varení a upratovaní pyžamo, ktoré hodím do práčky a nevadia mi potom na ňom fľaky ako kebyže si mám zničiť oblečenie, čo mám na vonku 😉 ale tak každého osobná vec...ja som len odpovedala, lebo ťa zarazilo, že je niekto v pyžame celý deň a aj varí a upratuje v pyžame...samozrejme, že si v tom pyžame už do postele neľahne...

jaass
1. jan 2025

@mooonika1975 ti šibe? Ty čo riešiš vlastne? 😂🤦‍♀️

mooonika1975
1. jan 2025

@jaass kks, vy ste ako z inej planéty, v pyzame varit … a potom riešiť predsa nebudeš ničiť veci po vonku . 😂 veď aj deti v škôlke sa prezliekajú q nie rovno do pyzam. Take ako domáce oblečenie je na čo??? Či na pole??? A ďalšia vec, neľahké si do postele v pýzame, tak v com?? V rifliach???? Kks, len cumim . Keby povieš že dbes som cely deň v pýtame, chaoem, ale toto…. 🤘🤘

dankabg
1. jan 2025

@trisha_r áno väčšina normálnych ľudí si zakuri 😂

jaass
1. jan 2025

@mooonika1975 moja zlata ja variť nemusím 🫠 v podstate okrem starania sa o syna nerobím nič v domácnosti ☺️ lebo som si to tak zariadila tak sa prestaň rozčuľovať nad sebou 😂

zeldia
2. jan 2025

@mooonika1975 mňa to tiež zarazilo, s ohľadom na to že keď varim tak sa zagebrim vzdy a keď nevarim tak sa zagebrim aj tak lebo na seba niečo vylejem alebo sa okydam keď jem 🙂

Strana
z2