icon

Aké módne tipy vás omladia?

7. feb 2024

Ake outfity omladzuju?

Strana
z2
ibatanecnica
8. feb 2024

@babulkomale tak to teda prekvapilo aj mňa k topánkach a ku koženej bunde. No čo, každému sa páči niečo iné.

eludka
8. feb 2024

@mamamasama ked ti nevadí, ze na teba zízajú takí jednoduchší chlapíci alebo výrastkovia

sabina230
8. feb 2024

@babulkomale ale nie všetko čo sa Vám nepáči musí byť hneď škaredé. Veď keď niečo neviete nosiť a kombinovať, nikto Vám nekáže si to obliekať 😂 a zase oblečenie sedí každému inak, strih takisto.

mk1111111111
8. feb 2024

@sabina230 juj, ale pises, ze mas 22, tak nepotrebujes omladnut. Napis, ked budes mat 40 a uvidis, ake smiesne je nosit teplaky s kozenou bundou. Teraz to este nechapes ale, je Ti odpustene, kvoli veku 💜

babulkomale
8. feb 2024

@sabina230 ja nerozumiem, o com ma presviedcas.
Skarede veci sa mi nepacia presne preto, ze su predsa skarede 😃
Kombinovanie s tym nic nema. Ja som sa venovala aj modelingu, davam si sit na mieru, pravdepodobne mam lepsiu postavu ako vacsina dvadsatrocnych co stratavam, som vysoka a stihla, ty sa nebojkaj o moje obliekanie.
Trenuj vkus a nechod slepo s trendmi, vyzerate potom vsetky ako ovce v tom istom.
Bud sama sebou, ak mas nejaku osobnost.

sabina230
8. feb 2024

@mk1111111111 🤣🤣🤣 moja zlatá….. zostaňte vo svojom stereotype z 90-tých rokov, to že máte vyšší vek z vás múdreho človeka neurobí 😊 ale aj vám je odpustené, kvôli úcte k vysokému veku 😊

sabina230
8. feb 2024

@babulkomale ,,pravdepodobne’’ 😂

mamamasama
8. feb 2024

@eludka na mňa aspoň niekto. Na teba asi už ani tvoj starý.

eludka
8. feb 2024

@mamamasama je to o úrovni 🙂

autor
10. feb 2024

@kathhii klasiku, nadcasovost mam rada

julia1111
16. feb 2024

Oblecenie? Omladenie? To znamena ze zajtra prídeš do prace v niečom, co "omladzuje" a každý ti bude hadat o 10 rokov menej? Uz tu zeny písali, zameraj sa na tvar, cvic tvarohu gymnastiku, dosledne pouzivaj kozmetiku, zdrave vlasy sú in, nezabudni na pokožku tela, hlavne dekolt, ruky, kolena. Deti Moore sa dala cela ponatahovat a vylepšiť a vyzerá fakt dobre. Každý jej pozera na tvar, to, co ma oblečené je síce pekne, ale nepodstatne.

kathhii
22. feb 2024

To je pekné, ale kto nosí iba klasiku? No starí ľudia a biznis. Takže aj to chceš nosiť ok, ale kombinujú s modernými prvkami, inak budeš vždy vyzerať staršie...

Strana
z2