Aké nohavice sú najlepšie na leto?
Ahojte, aké nohavice odporúčate na leto ? Osobne neznášam nohavice na leto, je mi to veľmi nepríjemné a nechápem ľudí, ako ich dokážu nosiť.. hlavne teraz, keď je aj 34 st. Potrebujem v nich vydržať len v lietadle a chvíľu na transfer.
Siroke lanove su najlepsie.
Hlavne krátke
Bud lanove, (nemusi byt 100%, aj v zmesi staci), alebo bavlnene kratasy, alebo outdoorove (trekove) lahke nohavice, alebo ked mas saty tak s elastakmi, ak mas pohodlne. Ved kombinacii je mnoho, vyber si v com ti je pohodlne...
nemusíš mať nohavice do lietadla, ja mám napríklad dlhé šaty, také akoby teplákové alebo ako to nazvať. Ale inak zvyknem do lietadla tepláky a mikinu s kapucou, lebo niekedy pustia klímu tak, že mám cencúle pod nosom 😀
Teraz je genialny bavlneny muselin, ale aj niektore viskozy (zavisi od spracovania tkaniny) su na leto paradne. Ale ked to neznasas, na letisku oblec leginy a po pristati ich vyzlec, alebo az v hoteli. Ale niekedy vystacia aj podkolienky aby ti paprcky neomrzali
Do lietadla dlhe, neodporucaju sa kratke, kvoli hygiene. Hore mas uz materialy, z ktorych si vybrat, lahke a nie tesne. V dlhych vydrzis, lebo vzdy je pustena klima kvoli pasazierom, aby ich zbytocne nenapinalo. Aj mikinu/svetrik si vezmi, mne je v lietadle tiez vzdy zima. Po vystupeni si prehod kratasy, daj do pred eho vrecka kufra.
@mk1111111111 ako to myslis s tou hygienou?
Vezmi si legíny
Široke lanové, v takých som nedávno letela. Ale bežné lietam v leginach. V krátkom mi je zima

Ľan je geniálny