icon

Aké nohavice sú najlepšie na leto?

18. júl 2024

Ahojte, aké nohavice odporúčate na leto ? Osobne neznášam nohavice na leto, je mi to veľmi nepríjemné a nechápem ľudí, ako ich dokážu nosiť.. hlavne teraz, keď je aj 34 st. Potrebujem v nich vydržať len v lietadle a chvíľu na transfer.

vevebono
18. júl 2024

Ľan je geniálny

vanilkovazmrzka
18. júl 2024

Siroke lanove su najlepsie.

danyelia
18. júl 2024

Hlavne krátke

veselo_neveselo
18. júl 2024

Bud lanove, (nemusi byt 100%, aj v zmesi staci), alebo bavlnene kratasy, alebo outdoorove (trekove) lahke nohavice, alebo ked mas saty tak s elastakmi, ak mas pohodlne. Ved kombinacii je mnoho, vyber si v com ti je pohodlne...

sissy27
18. júl 2024

nemusíš mať nohavice do lietadla, ja mám napríklad dlhé šaty, také akoby teplákové alebo ako to nazvať. Ale inak zvyknem do lietadla tepláky a mikinu s kapucou, lebo niekedy pustia klímu tak, že mám cencúle pod nosom 😀

viestta
18. júl 2024

Teraz je genialny bavlneny muselin, ale aj niektore viskozy (zavisi od spracovania tkaniny) su na leto paradne. Ale ked to neznasas, na letisku oblec leginy a po pristati ich vyzlec, alebo az v hoteli. Ale niekedy vystacia aj podkolienky aby ti paprcky neomrzali

mk1111111111
18. júl 2024

Do lietadla dlhe, neodporucaju sa kratke, kvoli hygiene. Hore mas uz materialy, z ktorych si vybrat, lahke a nie tesne. V dlhych vydrzis, lebo vzdy je pustena klima kvoli pasazierom, aby ich zbytocne nenapinalo. Aj mikinu/svetrik si vezmi, mne je v lietadle tiez vzdy zima. Po vystupeni si prehod kratasy, daj do pred eho vrecka kufra.

mirage
18. júl 2024

@mk1111111111 ako to myslis s tou hygienou?

stellariaaquatica
19. júl 2024

Vezmi si legíny

lakebabe
1. aug 2024

Široke lanové, v takých som nedávno letela. Ale bežné lietam v leginach. V krátkom mi je zima