icon

Aké oblečenie si vybrať do fitka?

mamalen
12. jan 2025

Žienky, aké nosíte oblečenie do fitka? Myslím tým aký typ (legíny, tepláky, topy, tielka, trička klasicke,…), z akého materiálu? Keď poradíte overenú značku za rozumnú cenu, budem rada 💙

Strana
z2
ssimusska
12. jan 2025

@muchotrafka298 jasné takých je tam dosť. Ale zasa chapem aj to, že keď sa upravím a dobre vyzerám tak mám hneď podvedome lepší tréning 😄 a fotiť sa fotím tiež ako 99% ľudí

julia_romeo
12. jan 2025

Braletka a crop topp je na sport to najnevhodnejsie, co moze byt (pre prsia). Hladaj sportovku Panache...

kathhii
Odpoveď bola odstránená
kathhii
15. jan 2025

@ssimusska mne sa tiež lepšie cvičí keď mám na sebe peknú súpravu, ale na značky si nepotrpim - ja mám mix značiek, ale zostavila som si súpravy aby mi spolu farebne ladili, nemám nič čierne ani bledé, legíny mám vzorované lebo som chcela takú vniesť do oblečenia trochu dynamiky...

kathhii
15. jan 2025

@mamalen nosím legíny a tričko funkčné. Pod to športová podprsenka. Potrebujem také hrubšie pletené , pevné.
Tričká z Decatlonu, legíny z Dedoles a ešte mám niečo aj z bazára.Všetko mám pekne zladené, mám 5 súprav a chodím cvičiť 2 krát do týždňa.

mamalen
autor
25. jan 2025

@joannita leginy a topy dorazili. Mala som si kupit M (bezne nosim S) Citim sa ako jaternica 🤪 za tie peniaze ale ok. Skusim ponatahovat 🙂

joannita
25. jan 2025

@mamalen to sa ti roztiahne nosením uvidis, mne sa všetko trošku natiahlo

mamalen
autor
25. jan 2025

@joannita tak super 👍

erikama8
10. jún 2025

ja by som chcela nejaké pekné legíny aj iné okrem klasických čiernych ale zas aby boli aj kvalitné

krstn003
11. jún 2025
@erikama8

ja by som chcela nejaké pekné legíny aj iné okrem klasických čiernych ale zas aby boli aj kvalitné

@erikama8 pekné farebné majú napríklad aj nebbia, ja si kupujem len od tejto značky z bestform majú aj super zlavy niekedy

Strana
z2