Aké ponožky máte najradšej?
@kubko96 Lazzarini, vysoke cierne jemne elasticke.Som na nohach cely den.
A potom este rozne zaujimave podkolienky a turisticke a pracivne ponozky. Podla potreby.
Nie nizke a hole clenky 🤮
Cierne, bambusove topka :D
@stastnamanzelka hm
hlavne volne, resp nie tesne.
mam sice nadvahu, ale nohy nijak extra siroke nemam.
nejake robia tie ponozky dos tvysoke ( teda tie klasicke ) a tam sa uz noha rozsiruje, ale ponozky su rovnako siroke po celej dlzke clenku, co je mimo anatomie nohy. potom ich mam na vrchu zarezane, no neprijemne je to,
este tie sportove ponozky s hrubsim patentom su trosku lepsie, ale mnohe ponozky su velmi uzke.
@kubko96 členkove a biele. Ina farba mi vadí 😀 vysoké a farebné si dávam len do lyžiarok 😀 a mam 3ks čiernych clenkovych, ktoré nosím do tenisiek na bike😀
@lenicka298 aj ja mám najradsej biele je to pekne
clenkove, cierne a z h&m, maju na päte taky silikonovy protismykovy pruzok, neroluju sa v teniskach
kupujem len tie a niekolko parov, takze mam vsetky rovnake, lahko sa paruju (mam zopar ks rovnakych aj bielych, ale len par)
Ziadne. Prve letia dole, ked pridem domov
Najviac výnosím stredne vysoké s jemnou ale pevnou gumičkou. Skoro vôbec ich nikde nedostať. Všade sú len veľmi krátke čo mi padajú po pár obetiach, keď sa gumička roztiahne alebo škrtia, keď majú super pevnú gumičku. A niektoré vyrábaju veľmi vysoké a už sú skoro ako podkolienky. Akoby to bolo na dvojmetrovú ženu 🫣
Po 100 rokoch sme boli v polsku na trhoch a kupila som si tam take fajne termoponozky, nosim ich uz 3. rok od novembra do maja 🙂 potom sa prehupnem do clenkovych ponoziek a v lete som naboso
S netlaciacim lemom v zimnom obdobi (nechapem, ako v mrazoch niekto moze chodit v clenkovych ponozkach s vytrcajucou holou kozou), neskor clenkove, v lete naboso.
Tmave a kotnikove. ;D
@ivangeline preco tmavé
Baby podľa mňa je to nejaký ponozkový úchyl. Ja by som túto tému ignorovala.
@anketkarka skús e-shop witt-international.sk. Kúpila som si tam podobné, tiež ich mám rada, neboli drahé, reku vyskúšam, ako dlho vydržia - mám ich ca. rok a sú ako nové (nenosím ich denne, ale aj tak slušný výkon, periem po každom použití)
..v ponožkách trpím😆 najradšej mám holé nohy
@miskakyska a ak tak akú farbu
@kubko96 to mi je srdečne jedno..😏ale naj čierne..nevidno špinu 😆
@miskakyska a biele môžu byt

Farebne🤣