icon

Aké ponožky máte najradšej?

kubko96
21. jan 2024
Strana
z2
biglovemom
21. jan 2024

Farebne🤣

babulkomale
21. jan 2024

@kubko96 Lazzarini, vysoke cierne jemne elasticke.Som na nohach cely den.
A potom este rozne zaujimave podkolienky a turisticke a pracivne ponozky. Podla potreby.
Nie nizke a hole clenky 🤮

ankare
21. jan 2024

@kubko96 teplé a makke

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
cyberk
21. jan 2024

Cierne, bambusove topka :D

kubko96
autor
21. jan 2024
kubko96
autor
21. jan 2024

@cyberk preco topka a biele

majamat
21. jan 2024

hlavne volne, resp nie tesne.

mam sice nadvahu, ale nohy nijak extra siroke nemam.
nejake robia tie ponozky dos tvysoke ( teda tie klasicke ) a tam sa uz noha rozsiruje, ale ponozky su rovnako siroke po celej dlzke clenku, co je mimo anatomie nohy. potom ich mam na vrchu zarezane, no neprijemne je to,
este tie sportove ponozky s hrubsim patentom su trosku lepsie, ale mnohe ponozky su velmi uzke.

cyberk
21. jan 2024

@kubko96 lebo aj keby som jedny a tie iste nosila aj cely tyzden nesmrdia 🤣 (samozrejme to nerobim, ale oproti obycajnym, ktore po par hodinach nosenia pachnu tak tieto su bez zapachu)

lenicka298
21. jan 2024

@kubko96 členkove a biele. Ina farba mi vadí 😀 vysoké a farebné si dávam len do lyžiarok 😀 a mam 3ks čiernych clenkovych, ktoré nosím do tenisiek na bike😀

kubko96
autor
21. jan 2024

@lenicka298 aj ja mám najradsej biele je to pekne

kubko96
autor
21. jan 2024

@cyberk Jaj ale sú drahé

zuzuliennka1
21. jan 2024

clenkove, cierne a z h&m, maju na päte taky silikonovy protismykovy pruzok, neroluju sa v teniskach
kupujem len tie a niekolko parov, takze mam vsetky rovnake, lahko sa paruju (mam zopar ks rovnakych aj bielych, ale len par)

mamatroch
21. jan 2024

@kubko96 bambusove. V tych jedinych sa mi nepotia nohy. Bavlnene som si musela aj troje za den vymenit 🤷

guudy
21. jan 2024

Ziadne. Prve letia dole, ked pridem domov

anketkarka
21. jan 2024

Najviac výnosím stredne vysoké s jemnou ale pevnou gumičkou. Skoro vôbec ich nikde nedostať. Všade sú len veľmi krátke čo mi padajú po pár obetiach, keď sa gumička roztiahne alebo škrtia, keď majú super pevnú gumičku. A niektoré vyrábaju veľmi vysoké a už sú skoro ako podkolienky. Akoby to bolo na dvojmetrovú ženu 🫣

trema
21. jan 2024

Po 100 rokoch sme boli v polsku na trhoch a kupila som si tam take fajne termoponozky, nosim ich uz 3. rok od novembra do maja 🙂 potom sa prehupnem do clenkovych ponoziek a v lete som naboso

simsalabim
21. jan 2024

S netlaciacim lemom v zimnom obdobi (nechapem, ako v mrazoch niekto moze chodit v clenkovych ponozkach s vytrcajucou holou kozou), neskor clenkove, v lete naboso.

kubko96
autor
21. jan 2024

@trema a farba

ivangeline
21. jan 2024

Tmave a kotnikove. ;D

kubko96
autor
21. jan 2024

@ivangeline preco tmavé

crazy_lazy
21. jan 2024

Baby podľa mňa je to nejaký ponozkový úchyl. Ja by som túto tému ignorovala.

egonsk
21. jan 2024

@kubko96 čisté a nederavé.

danica2711
21. jan 2024

@anketkarka skús e-shop witt-international.sk. Kúpila som si tam podobné, tiež ich mám rada, neboli drahé, reku vyskúšam, ako dlho vydržia - mám ich ca. rok a sú ako nové (nenosím ich denne, ale aj tak slušný výkon, periem po každom použití)

rozumny_krasavec
Odpoveď bola odstránená
nwnw
22. jan 2024

@kubko96 do prace bavlnene najradsej tenisove a cez vikedy s vysokym podielom merina, nech mi nemrznu nohy.

miskakyska
25. jan 2024

..v ponožkách trpím😆 najradšej mám holé nohy

kubko96
autor
25. jan 2024

@miskakyska a ak tak akú farbu

miskakyska
25. jan 2024

@kubko96 to mi je srdečne jedno..😏ale naj čierne..nevidno špinu 😆

kubko96
autor