icon

Aké šaty zvoliť na prekvapenie manžela?

25. okt 2024

Ahojte mám problém. Manžel bol 3M preč, a ja som sa rozhodla, hneď ako odišiel, že schudnem. Začala som poctivo cvičiť, jedálniček, atď. Schudla som 18kg. Ale chcela som aby to bolo prekvapenie keď príde tak pri rozhovore som vždy ukazovala iba tvár. Zajtra má prísť domov, navrhla som, že dáme večeru a tak pôjdeme domov. Manžel súhlasil ale ja neviem aké šaty si mám dať. Chcem ukázať postavu. Poradte prosím. Ideálne obrázok. Mám 60kg. Ďakujem

Strana
z4
katka700
25. okt 2024

18 kíl za 3 mesiace 🤔 tak to chce niečo od zuhaira murada

januska12323
25. okt 2024

Šaty hocijaké aj tak ťa bude chcieť vidieť vyzlečenú tak skôr investuj do spodného prádla.

autor
25. okt 2024

@katka700 Toľko peňazí nemám 😁

autor
25. okt 2024

@januska12323 To už mám od Viky

h2
25. okt 2024

Waaau! Klobúk dole, 18kg za 3 mesiace. 👍
...ja len dúfam, že si to aspoň všimne, vieš, akí sú chlapi... 🤭

autor
25. okt 2024

@h2 Samozrejme, musí 😁 Toľko som sa snažila, ja ktorá denne zjedla 3 Milka čokolády, 5 balíkov čipsov a stále bolo málo 😁

janulka1802
25. okt 2024

Hm... napr. kožená/ková sukňa úzkeho strihu, k nej nejaké body alebo saténová blúzka. Na peknej postave to vyzerá super.

kavasmliekom
25. okt 2024

A čo si robila preto, aby si schudla 18!! Kg za tri mesiace?
Obliekla by som si ako vyššie písali, úzku sukňu, body, alebo nejakú blúzku.

ninusa221
25. okt 2024

Mne by sa kľudne páčilo aj niečo takéto je to slušne a zároveň sexi a ukazes aj postavu.😀 ešte by si nám mohla poradiť ako sa ti to podarilo😀

lasona
25. okt 2024

Super, gratulujem. Niečo pekné obtiahnute, vypasovane saty, puzdrovu sukňu..

bublinka1426
25. okt 2024

podla mna ho saty zaujimat moc nebudu ...🙈

svokrinjazykmonika
25. okt 2024

To je obdivuhodné, gratulujem. Kiež by sa to aj mne podarilo 🤞 Len ma napadlo aby to manžela aj potešilo 😅 možno miloval tvoje faldíky

romanka125
25. okt 2024

Prosím ta ako si schudla? Co si jedla? Ako cvičila často? Ja cvičím 4 mesiac a mam dole 6 kg

zuzubb007
25. okt 2024

@svokrinjazykmonika žiadny muž nemiluje faldíky ženy, to si len ženy namyslaju, aby sa uspokojili, takže určite bude brutálne prekvapený a spokojný, že má ženu mega kocku lebo 18 kíl je skvelý cykony

cimage
25. okt 2024

@zuzubb007 nie je pravda. Mame suseda co ma asi 60kg aj s topankami a vzdy ma baculatu frajerku. Poznala som sa s 3 a vzdy boli rovnakej postavy, takze to nebude nahoda.

oktober3
25. okt 2024

@zuzubb007 tiež môžem povedať, že môj brácho, pekne nasvaleny chlap miluje ženy, ktoré maju aspoň tých 100 kg a ideálne prsia veľkosti F....
Hlavne tie prsia veľké musí mať ..

Chude sa mu nepáčia ..
Každý sa čuduje, ale jemu sa len také páčia. Pritom ako vravím, športovec pekne vyrysovaný...

heni79
25. okt 2024

18 kg za tri mesiace? A máš aktuálne 60 kg. 😂😂😂😂 Mala si si vopred premyslieť svoju rozprávku. Obleč si čokoľvek. Je to úplne jedno. Neverím ti to.🤷

bbshop
25. okt 2024

@heni79 je úplne normálne schudnúť 18kg za 3 mesiace. Nemusíš autorku deptat keď sa teší z úspechu. Neuveris ale dajú sa aj väčšie čísla schudnúť rýchlo.

dundulica
25. okt 2024

@bbshop áno dajú, pri extrémnej obezite, ale nie pri 15 kg nadváhe

oktober3
25. okt 2024

Ja som mala 62 keď som sa rozvadzala a za mesiac som schudla 10 kíl. .. po mesiaci a pol som bola na 49 kilách .
Verte či nie.. ide to...
Nejedla som a veľa som behala a cvicila..

Podpísalo sa to na mne tak, že mi odišiel menzes. Vypadali vlasy ... Čierne pred očami...a veľa krát som.sa bála, že kdesi odpadnem.

Našťastie som sa po polroku dala dokopy...

Rýchlo a veľa schudnúť viete, ale nie je to zdrave

bbshop
25. okt 2024

@dundulica autorka mala zadržanú vodu v tele a taká voda spravi divy. Hlavne keď prestala jesť solené čipsy

tilonka
25. okt 2024

Nieco na tento styl..

bublinka1426
25. okt 2024

@bbshop tolko vody zas nie, zdravy clovek ma cca 2-3 litre. to su 2-3kg.

bbshop
25. okt 2024

@bublinka1426 ale autorka nemala objem vody zdravého človeka, keď zjedla denne niekoľko balíkov čipsov a zase nevravím, že celý objem, ktorý schudla bola len voda. Ale niekoľko kg z toho bola určite voda čo urobí rozdiel napr 1 mesiac v chudnutí. Keďže bez tej vody by chudla o mesiac viac tie kilá

bublinka1426
25. okt 2024

@bbshop preco by nemala? ved nespomina ziadne problemy s pecenou ani nic podobne. zeby bola naliata. za to ze jedla cipsy a co?

autor
25. okt 2024

5x denne fitko, a dala som si urobiť jedálniček plus rôzne procedúry a veeeela vela vody

autor
25. okt 2024

@heni79 Nemusíš mu to veriť, vieš prečo ? Lebo teraz mám také vysoké sebavedomie, že ženy ako ty ma neurazia.

bublinka1426
25. okt 2024

5 x denne fitko?
ja si sedim na kabli, 5 x denne si zasla cvicit ci 5 x do tyzdna?
18 kg sa da za 3 mesiace ale je to zas dost na to ze si aj cvicila a svaly su tazsie nez tuk. hm.
ale ja som tiez vedela 10kg dat za dva mesiace uplne v pohode.

autor
25. okt 2024

@tilonka tá blúzka a sukňa top. Ráno obehnem obchody ďakujem

bbshop
25. okt 2024

@bublinka1426 ale veď ona bola naliata veď čipsy zadržiavajú extrémne vodu v tele a človeka po nich smädi. To sa nezdá ale to mohlo byť veľké množstvo vody, ktoré sa uvoľnilo a skôr mohla byť opuchnutá keďže to tak rýchlo aj išlo dole. Nemusela mať žiadne problémy s pečeňou proste sú potraviny ktoré zadržiavajú vodu v tele a čipsy rozhodne patria medzi ne a celkovo soľ

Strana
z4