Aké šaty zvoliť na prekvapenie manžela?
Ahojte mám problém. Manžel bol 3M preč, a ja som sa rozhodla, hneď ako odišiel, že schudnem. Začala som poctivo cvičiť, jedálniček, atď. Schudla som 18kg. Ale chcela som aby to bolo prekvapenie keď príde tak pri rozhovore som vždy ukazovala iba tvár. Zajtra má prísť domov, navrhla som, že dáme večeru a tak pôjdeme domov. Manžel súhlasil ale ja neviem aké šaty si mám dať. Chcem ukázať postavu. Poradte prosím. Ideálne obrázok. Mám 60kg. Ďakujem
Tu sa to nejak rozbehlo, lenže to nieje téma, že či som schudla alebo nie zdravo. Keď to tak navrhol niekto je vyštudovaný a má za sebou 1000 spokojných klientov, nieje o čom.
Nevšimaj si veru blbé komentáre ktoré riešia niečo iné než majú 🙂
napis jak dopadol vecer :D ale to si asi akzdy domyslime
@fido69 ty si muz ze? :D
Super, blahoželám, musíš mat manžela veeelmi rada keď si to robila kvôli nemu. Je to krásne podľa mňa. Mne sa tiež podarilo pekne schudnúť 9 kg. Teraz mam 57kg a manželovi sa veľmi páčim keď mám niečo obtiahnuté na sebe. Oversize oblečenie neznáša a ani ja. Takze chod do obtiahnutých veci. Manžel mi povedal ze mužom sa veľmi páči štíhly pas. A ten ja teraz mam, tak ho rada zvýrazňujem oblečením 🙂
Ďakujem vám všetkým, nakoniec som si obliekla tie čierne šaty. Manžel skoro odpadol, a ja tiež ❤️ Asi prvých 40minut mi neveril, ani svojim očiam 😁 Všetko dopadlo tak ako malo ❤️🥳🥳🥳🥳
som ti vravela tie cierne boli top.
Tešíme sa s Tebou! 🥰
Teším sa s tebou autorka❤️🔥

@fido69 Ďakujem aj za názor chlapa ❤️