icon

Aké šaty zvoliť na prekvapenie manžela?

25. okt 2024

Ahojte mám problém. Manžel bol 3M preč, a ja som sa rozhodla, hneď ako odišiel, že schudnem. Začala som poctivo cvičiť, jedálniček, atď. Schudla som 18kg. Ale chcela som aby to bolo prekvapenie keď príde tak pri rozhovore som vždy ukazovala iba tvár. Zajtra má prísť domov, navrhla som, že dáme večeru a tak pôjdeme domov. Manžel súhlasil ale ja neviem aké šaty si mám dať. Chcem ukázať postavu. Poradte prosím. Ideálne obrázok. Mám 60kg. Ďakujem

Strana
z4
autor
26. okt 2024

@fido69 Ďakujem aj za názor chlapa ❤️

autor
26. okt 2024

Tu sa to nejak rozbehlo, lenže to nieje téma, že či som schudla alebo nie zdravo. Keď to tak navrhol niekto je vyštudovaný a má za sebou 1000 spokojných klientov, nieje o čom.

pikachu999
26. okt 2024

Nevšimaj si veru blbé komentáre ktoré riešia niečo iné než majú 🙂

bublinka1426
26. okt 2024

napis jak dopadol vecer :D ale to si asi akzdy domyslime

bublinka1426
26. okt 2024

@fido69 ty si muz ze? :D

slavkajurko
26. okt 2024

Super, blahoželám, musíš mat manžela veeelmi rada keď si to robila kvôli nemu. Je to krásne podľa mňa. Mne sa tiež podarilo pekne schudnúť 9 kg. Teraz mam 57kg a manželovi sa veľmi páčim keď mám niečo obtiahnuté na sebe. Oversize oblečenie neznáša a ani ja. Takze chod do obtiahnutých veci. Manžel mi povedal ze mužom sa veľmi páči štíhly pas. A ten ja teraz mam, tak ho rada zvýrazňujem oblečením 🙂

mantilka
26. okt 2024

@zuzubb007 by si sa divila. Poznám ženu, ktorá chudla...a manžel jej hovoril, že on ju chce takú. Nakoniec si našiel inú bacuľku.

johanka21
26. okt 2024

@oktober3 Aj ja som mala spolužiaka, ktorý mi kedysi povedal, že nie som jeho typ, pretože sa mu viac páčia bacuľaté ženy. A veru, vždy som ho videla iba s bacuľkou a aj jeho terajšia manželka je plnoštíhla. Takže proti gustu žiaden dišputát... 😊

autor
27. okt 2024

Ďakujem vám všetkým, nakoniec som si obliekla tie čierne šaty. Manžel skoro odpadol, a ja tiež ❤️ Asi prvých 40minut mi neveril, ani svojim očiam 😁 Všetko dopadlo tak ako malo ❤️🥳🥳🥳🥳

bublinka1426
27. okt 2024

som ti vravela tie cierne boli top.

ankare
27. okt 2024

Tešíme sa s Tebou! 🥰

pikachu999
27. okt 2024

Teším sa s tebou autorka❤️‍🔥

Strana
z4